|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Właśnie nam dzisiaj o tym mówł Ksiądz
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ktos tam chcial ten artykół...
http://www.nto.pl/ Wpisz w wyszukiwarce poprostu "Telefon" to bedziesz miec odrazu ^^ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() LOL, tak jak myslalem. Siedze sobie przed kompem, a tu nagle dryn dryn, halo?
dzien dobry bla bla bla wygrales bla bla twoj nr polecila nam twoja znajoma ania. ****a jaka ania? zadzwon pod nr ten i ten podaj ten kod asdasdasd. A okolo 2 miesiecy pozniej jestem u kumpla drzwoni tel, automatyczna sekretarka sie wlancza i ta sama wiadomosc z tym samym kodem. Ostatnio duzo mialem takich telefonow -.- |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: PGS land
|
![]() A do mnie nikt nie dzwoni bo nie mam stacjonarnego xD Tylko każdy w rodzinie komórke ma i sie takich telofnów nie boje :-)
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Szkoda że zwykle numer jest zastrzeżony ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Lub mozna poprsotu zablokowac przekierowywanie połączen itp Równiez mozna zablokowac sobie numery zaczynajace sie na 0700,0800 itp.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() A jednak to prawda. Kumpel mi mowil. Az mi sie nie chce wierzyc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A ja kiedyś odbieram słuchawkę,a tutaj muza zaczyna lecieć,i co??
Krzysztof Krawczyk coś tam niby reklamuje(nagrane) Słuchałem ,i jak się skończyło to spowrotem sygnał,nic nie nadusiłem,ale nie wiem czy zrobiłem dobrze.To była chyba tyko reklama :l
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 21-01-2006 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() @up to jak ci przydzie rachunek na 1000k to sie nie dziw -.-
Nie, nie bedziesz mial rzadnych konsekwencji z tym, jezeli nic nie nacisles tylko odebrales. Ja jak slysze w telefonie ze cos leci albo komputer gada to odrazu logout. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Jakkolwiek ten tekst dziwnie i groźnie brzmi, jest to typowa ściema. Można się op tym przekonać czytając CAŁĄ dyskusję i przeglądając załączone linki.
Proszę: http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=4619886&N=1
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Kolejny pseudo-łańcuszek, jak można za minute połączenia zgarnąć 10 tys dolarów?
![]() ![]() Poza tym, kto jest tak głupi, żeby wpuścić do domu obcego człowieka? I jeszcze zeby dzwonił z naszego telefonu... Chyba porządny kurier powinien posiadć komórkę, nie? rotfl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie był taki kurier i nie wpusiłem go... Fucking ciecie...
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Poza tym ze to jest przepisane slowo w slowo to spoko
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Kurcze, sam nie wiem co o tym myslec... Przeczytalem KOMENTARZE z linku co podal Matek i powiem ze troche mnie to uspokoilo...Wszystkie argumenty ktore sa tam wymienione brzmia logicznie, a przynajmniej wedlug mnie. Jednak dopuki cala sprawa na 100% sie nie wyjasni wole byc ostrozny.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Blah, po co odkładać słuchawkę na widełki? Wyciągnąć wtyczkę o telefony z kontaktu i już... 10k dolarów za 1 min rozmowy? To jest praktycznie i faktycznie niemożliwe. za każdą sekundę musiało by brać ~166$, czyli w ciągu sekundy wykonywać jakieś 10-15 przekierowań. Takich szybkich urządzeń (jeszcze przekaz danych przez cały świat) nie ma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Taa, a teraz to najlepiej zamknąć się w domu odłączyć telefon i nie wychodzić na ulicę. Jak kurier do mnie przychodzi z paczką za 500 zł? Niech spier***, nie zamawiałem to ide do domu i niech se stoi przed nim. Zrestą co za inteligent wpuszcza obcego kolesia na chate? Jeszcze moze pokazac mu gdzie kino domowe stoi? Co do tego, że ktoś do Ciebie dzwonił z reklamą. Jak ktoś do Ciebie dzwoni, to jak Ty masz a to płacić? To nie jest Ameryka, żeby dzwonić na koszt właściciela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Parys: To jest ameryka, dzwoni do Ciebie telefon, automatyczna sekretarka/ ktoś z centrali Tepsy pyta się Ciebie, czy chcesz przyjąć rozmowę na twój koszt i możesz przyjąć, albo nie... Cześć pieśni.
|
![]() |
![]() |