|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() @UP Co ma wiek do inteligencji? :| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() odczepcie sie od niego jesli sie urodzil jak w nicku 93 r. to jestem z jego wieku ja tez takie cós robie (no moze lepsze ale jeszcze nie bylo premiery )
to teraz ocena fabula :troszku nie zcaiłem przejscia z 1 czesci do 2 wykonanie 6/10 niekture krzywe rzeczy fajne te cieniowania i ogólem to 6/10 tylko mam nadzieje ze bedziesz wiecej robił części i edytuj posty a nie nabijaj ich bo masz chyba 3 posty pod rząd ![]() to na tyle xD edit: poszukaj w google.pl programu do czcionki tibijskiej a jesli nie znajdziesz (ja znalazlem ) to wybiez inny odcien czerwonego bo nic nie widac ;p
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ ·´`·.(*·.¸(`·.¸*¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸.~..~RYHA~.~.~.¸¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·´*´·.¸)`·.¸).·´`·» _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ ![]() ••••••••••••••••••••••••••••• _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Ostatnio edytowany przez Ryha xD - 27-01-2006 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I wiek nie gra roli jak niektórzy myślą. Niektórzy myślą że 12latcy to "tu wulgaryzmy piszą". Ja mam 13 lat i wiem że mając 9 lub 10 lat można zrobić fake jak Avager lub Crowal PS. Ja też jestem z 1993. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Wiek nie ma w ogole znaczenia na to jaki ktos jest.
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 27-01-2006 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Początkujący
Imię: Nie pamiętam
Profesja: Druid
Gildia: ::B_R_A_K::
Świat: Iridia
Poziom: 9
Skille: nain
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Dziekuje za rady itp. na pewno sie przydadza, czesc 3 bedzie za tydzien Z POWODU WYJADU W GÓRY
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szamotuły
Stan: Na emeryturze
Imię: Rider von Cuggen
Profesja: Druid
Gildia: Furious Boys
Świat: Pythera
Poziom: 45
Skille: x/x
Poziom mag.: 51
![]() ![]() |
![]() Ble . Nie mozesz w necie sobie poszukac program do czcionki tibijskiej
Powinienes spiewac : "Bo mnie matka moja mila na debila urodzila " Jak juz cos robisz rob dokladnie
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Ta, wycieniowanie? To sa najprostsze efekty w PSP wystarczy kliknac 4 razy. Fake nie za bardzo-
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Słownik plax?? Poradnik plax?? Kredki plax??
4/10 - te ostatnie światła mogą być ale są bez sensu według mnie, chyba że patrzyłeś przez śpiące oczy przez oklejoną wieczorną gumą lunete... |
![]() |
![]() |