|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No fake wy***any w kosmos. Moje oczy przyciągnoł tekst "Mamy kase na nowych ludzi do gangu" czy coś w tym stylu. Jak coś to za mnie nawet nie trzeba płacić ^^. Fajnie byłoby się znaleźć w fake'u "profesjonalisty".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() moze chodzi oto ze trza miec kase na rozwiniecia kangu, dokupienie amunicji, broni, itd.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() spoko spoko ty masz fajne wogóle fejki ja jestem poczatkujacy i za bardzo tego nie umiem ale to to zaskakujesz mnie coraz bardziej GZ rob dalsze części
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Powinienes zmienic wszystkie wyrazy 'mafia' na 'gang'
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ale chociaż gra w Counter-Strike'a (patrz opis), a to dobra gierka. COUNTER!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Iława
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Brawo ! Fajny Fake
![]()
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Nazwy mafii są fajne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() No fakt... nazwy mafii są po prostu za***iste, tak pasuja do klimatu mafijnego ze ło Jezu. Fist of Destiny, nazwa prawdziwej Rodziny mafijnej. A, i to ze umie robic fejki to nie jest dla mnie zadna umiejetnosc. To jest uwazane za zalete przez wielkich maniakow tibii i ogolnie gier komputerowych, czyli przez takich co gdyby im sie zabralo ich ulubiona gre to by sie powiesili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
![]() |
![]() Fajny fake ... Od gangow sie odczepcie bo tez fajne sa :} Crowal ma 12 lat i co z tego ? robi takie fejki ze mozna by mu sie u stoop klaniac ... Crowal wez mnie dodaj do fake jak mozesz :> ( Obrobiliscie bank ... macie kase na nowych czlonkow ( ja :> ))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie nie czepiam do jego wieku tylko mowie ze bym mu w*******il :F
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() 12 Lat... -.- Żeście wymyślili normalnie.... -.-
@Żyłka: Weź sie wkońcu ode mnie odpieprz. Chcesz spamować, to weź mi SPAMój na PW, a nie publicznie... Acha, i byśmy zobaczyli kto by komu wyj...[W realu] @Down: @Kolega Eragowna: Sry, ale: 1.Zgłoszenia biorę pod uwagę tylko, jeżeli ktoś mi to napisze na GG. Wtedy z nim pogadam. 2.Musi zrobić jakiś (dość) fajny fake albo być znany na forum "fake'i"
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 27-01-2006 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Crowal jak możesz to mnie też możesz wziąść do swojego faka ? Jak coś to nick Murtaghl
Z góry dziękuję PS. Świetny kolejny fake gratz ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Tak jak powiedział Crowal spamuj lepiej na gg lub na PW.
Znam Crowala osobiście(teraz to już nie)i wiem że jest silny. A i tak siła nie ma tu nic do rzeczy,ale żyła zaczynasz przeginać. Podniecasz się bo może jesteś silny oraz,że fake'i są dla debili. Jak ci się niepodoba to wypad! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zapomnijcie sprawdzić obsady! ;P
![]() Wprowadziłem duże zmiany. Min. Inaczej wyglądają strzelaniny. Są normalne pociski. A także "efekty"... Jak na przykład noc. Acha. Każdy bohater ma 100 puktów życia. Jak pisze że np. oberwał 80, a potem 60, to oznacza z jaką siłą otrzymał te obrażenia i na 100% nie będzie żył, bo w końcu ma życie na minusie ![]() Karczma/PUB "Pod Pieniążkiem" ![]() Lord Orzech i Crowal są sąsiadami. Nie jest to przypadek. Są najlepszymi przyjaciółmi.... Od wielu pokoleń... Podobno, te rodziny żyły w przyjaźni od ŚREDNIOWIECZA!!! Podobną są potomkami jakichś tam wojowników... "Iryn Dareona" i "Lord'a Pypka", ale nie o tym jest ten fake. Powinienem jeszcze wspomnieć, że iż Crowal jest członkiem mafii, nie jest nim Lord Orzech... On nawet nie wie że Crowal nim jest... Wdg. niego Crowal pracuje w jakiejś bibliotece ![]() No więc ich domek... A oni po imprezce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rano... Kiedy Crowala obudziły głosy Policjantów i zapach krwi, wiedział już co się stało. ![]() Zaraz pobiegł do siedziby , powiedział o tym Avagerowi; i poprzysiągł zemstę mordercom Lorda Orzecha. ![]() 99% painta ![]() ![]() Łaapy, łapy cztery łapy! Jak to mawia jedna piosenka ![]() Ul. Matołowska, droga do FoDu. ![]() Znane już nam miejsce. ![]() ![]() Pliks koment! Oceniajcie: Te efekty, tą droge na przed ostatnim screenie, zwrot akcji, no i co tam chcecie!
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 02-02-2006 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
|
![]() Mocne
![]() ![]() Prawdę powiedziawszy długo kazałeś na siebie czekać ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() No niezłe. Me r00x...
Grafa: 9/10 Fabuła: 10/10 Ogólnie: 9,5/10 Ps Ja żałosny? pff ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widać, że fake się rozkręca, ale części powinny się ukazywać częściej i dłuższe. No powodzenia.
Narazie ocena 9\10