|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Doors
ty hilvlu ktory masz lvl 10???, ze tak placzesz??? Zauwarzyłem ze tylko tacy co by chieli najtaniej kupic eq i sprzedać najdrożej runy, i mieć wogole wsyztko bo oni musza być najleprzi. Wiesz dużo mnie obchodiz po ile aurelius kupuje hmmy to jego sprawa, a co do picelisty świetna rzecz. Teraz może wyjaśnie to tobie z punktu widzenia hilvla Jako że u mnie nie ma pricelisty i ceny praei jak na antice to żeby iść na taki demon hunt to wpierw z tydzień musze chodzić na hydry żeby zarobić na UHy/SD, bo patrz co mi z tego że wypadnie gs jak z niego ledwo zwroci mi sie za 3bp SD albo f axe 8k troche ponad bp sd. Kiedyś też miałem niski lvl i jakoś nie płatakałem, że k-armor kosztowal 20k czy f axe 30k czy rh/mms/dsm po 200k. Jak ci ceny nie odpowiadają to idz na antice/secure tam masz super ceny, jak pojdziesz zrobisz ten powiedzmy 40lvl i wybierzesz sie na hero hunta i wrocisz z c helmetem to wtedy bedziesz chial zeby kosztowal te 5k a tu zonk djin questa nie mamy a typy chca ci dać 2k |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie z 100% z doors'em.
Na nowe servery przychodza osoby, ktore zostaly wykopane z poprzednich servow czyt. same smieci. Tetro i jego zasrana gildia jest wlasnie takimi smieciami. Wiekszosc co broni tetro to jego przydupasy - pozdro azeris ^^. Ja nigdy tej price listy nie przestrzegalem, bo byla ona dla mnie bzdurna. Ale najbardziej rozbawialo mnie to, ze w dzien po jej powstaniu cala gildia tetro na*******ala na trade o polowe mniejsze ceny. Do tych gosci, ktorym sie wydaje "ze za dlugie" albo "nasrane" - jakbym, tak jak wy, umial tylko sylabizowac i to na glos to tez by mi sie nie chcialo czytac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() [quote=Merkyon]Założycielowi tego "topicu" hmm inaczej to ujmie tego steku bzdur jest człowiek któremu sie nudzi bycie noobem
![]() ![]() ![]() ty cos slyszales o gramatyce kiedys geniuszu? "logika" to pewnie dla ciebie tylko jakies obcobrzmiace slowo. stek bzurd bo mam inne zdanie od twojego, czy moze jest jakis inny powod? bo to ze mi sie nudzi nie znaczy, ze co copisze jest bzdura ![]() jak bede chcial isc na ots to sobie pojde, dzieki za sugestie. jelsi idzie o walenie gruchy, to powiem tylko ze ciesze sie ze nie musze korzystac z tej samej "myszki" co ty ![]() i nie wiem dlaczego mam to robic przy okazji fraga, ja w przeciwienstwie do cebie wole zywe istoty jelsi chodzi o seks. ale moze jestes synem grabarza, to znasz ise na tym lepiej. c helmet, bo o nim byla mowa i noble armor to rzeczywiscie trudny quuest dla tak doswiadczonego dendrofila jak ty. i juz nie raz byla o tym mowa, szukasz sponsora? chcesz by inny sponsorowali twoje wysilki? zastanow sie nad zmiana profesji. najstarszy zawod swiata zdaje sie do ciebie bardziej pasowac. powodzenia ![]() aaa, i faktycznie nie zmierza do niczego jelsi zalozyc ze takie typy jak ty go czytaja. rownie dobrze moglbym go dac przeczytac swince morskiej. i jestem pewien ze ona przynajminej lepiej sie do niego odniosla, bo w mysl maksymy lepiej siedziec cicho i udawac myslaca istote, niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci. takze sluchaj madrzejszych i sza juz myszko ![]() i jeszcze to napisal makaron: btw cieło mi neta i dlatego zle cytowalem , wiec sie odp*** od mojego sposobu obslugiwania sie na tym forum "pajacu" wiec ja odpowiadam cielo mu neta i w zlego posta trafil..obslugujesz cale forum, wszytskich forumowiczow czy masz swoich faworytwo? ja tam nic nie mowie...heh ![]() Ostatnio edytowany przez doors - 23-01-2006 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
- a ceny reguluje podaz i popyt. 2)nie obchodzi cie zaile tetro kupuje runy. chba znowu zapominales ze runy maja swoje ceny na owej price liscie. w takim razie dla kogo jest ta price lista jezeli nawet jej autor ma ja w dupie kiedy mu to jest na reke?! 3)tylko jak masz wysokie ceny na servie gdzie jest duzo danego sprzetu to ciekawe komu go sprzedaz...jedni kupia od kumpli, drudzy beda woleli sami go zdobyc i zaoszczedzic na runy, a ty bedziesz mial fige a nie kase na uhy i sd..a przynajmnej wiekszosc bedzie miala. zreszta demo hunt to powinno byc swieta a nie codziennosc ![]() ![]() w ten sposob demon hunt bedzie cie znacznie dluzej bawil. a jaka frajda kiedy odliczasz dni do niego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
dziwi mine, ze wieszaja psy na tych ktorzy price listy nie przestrzegaja albo jej nie chca, ale nawet slowa nie napisza kiedy czlonkowie NG taniej sprzedaja, badz mniej za runy placa! to faktycznie sklania do wniosku, ze albo sa glupsi niz mozna bylo przypuszczac, albo sami maja w tym interes(ot, chocby podlizac sie). a teraz zmiana frontu. jestem za price lista, za price lista cipu! jeszcze nigdy nie sprzedalem samowi sword'a za minej czy wiecej inz 25 gp. swoja droga powinnismy zbierac podpisy by npc skupowaly za wiecej scale armory i steel helmety bo niedlugo to nawet hunty z guardow sie nie beda oplacaly i wyjdzie na to ze tydzien bedzie trzeba siedziec na rotach by skoczyc na guardy wreszcie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() A ja ci powiem Doors ze piszesz bardzo madrze
![]() Zgadasm sie z toba co do tej kwesti !! ~~Madus |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Price lista czy nie.... Faktem jest, że ceny na serwie są porąbane.... Kyra ma miesiąc a ceny jakby itemów całe tony zalegały w domkach.... Przykład? BoH - 60k, K-arm - 8k, D-shield - 6k .... I to ma byc dobre?? Idzcie na Antice, a nie pchacie sie na new serv i płaczecie, ze p-set drogi.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Świat: Morgana
|
![]() @ Doors
Popełniłeś jeden zasadniczy błąd. Zupełnie źle nazwany temat . Powinno byc "Każdy Nowy Serwer - price list by Gildia "hipokritus" Rządząca" Tak jest , było i będzie i nikt nic nie poradzi. Post napisany swietnie , ubawiłem się po pachy . czysta prawda !!! Pozdro - Mak~
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Lokacja: Elbląg
Stan: Niegrający
|
![]() PRICE LIST jest bez sensu.
1. Nikt tego nie będzie przestrzegał. Nikt tego nie upilnuje. 2. Price list jest wprew prawom najprostszej ekonomii. Jeżeli ceny Wam się nie podobają to po prostu nie handlujcie. Takie działania wymuszają na rynku utworzenie sie odpowiednich cen. Jeżeli 'hlvl' zobaczy, że ciężko mu szprzedać tego c-arma za 30k to sam obniży cenę wcześniej czy później. Jeżeli druid zobaczy, że jest strasznie duży popyt na jego runy to będzie podnosił cenę dopuki będzie miał klijentów. Nie mówcie mi, że jak knight nie jest w nagłej potrzebie to nie kupi uhów drożej niż zwykle. Jeżeli hlvl potrzebuje szybko kasy żeby coś tam se kupić to też zjedzie z cenami. Nie gram na Kyrze. Nie wiem jaki Sajgon tam macie. Ale zastanówcie się co jest u Was żadsze: bp uhów/hmm/sd czy na przykład fire sword. Uważam, że stałe, narzucone ceny są bez sensu. Ten post to mój osobisty pogląd na price listy. Szanuję, że macie inne zdanie. Uszanujcie też moje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Druid nie będzie podnosił cen run ponieważ wtedy ludzie będą kupować w sklepie
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Hugon Tomi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Slava
Świat: Jamera
Poziom: 50
Skille: --/--
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
imponujace! dlygo nad tym myslales? to patrz azeris alias raimel, on jak na miesiac gry ma wysoki lvl i odpisuje, tez jest noobkiem? jezeli ja z siebie robie widowisko, to ty idiote. spolka? ![]() i nich dotrze do twojej tegiej glowy, ze ja jestem przeciwny price listom, wiec ne napisze zadnej innej. zreszta tu ine chodzi o te price liste tylko o co innego. widac, ze choc znasz literki to jeszcze nie potrafisz zrozumiec ich sensu. do uslyszenia za dwa lata. ps.drut sprzeda hmm za wiecej niz 1,5k Ostatnio edytowany przez doors - 24-01-2006 o 10:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Elbląg
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Do cen sklepowych sporo brakuje -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiekszosci h lvi na kyrze to idioci sharujacy po 3-5 osob, ktorzy nie potrafia sie dobrze wyslowic. A to co powie raimel (1 zdanie) i to wymyslone na spolke z jego 3 ownerami nie znaczy, ze jest jakims inteligentem.
A czemu inni h lv ci nie odpisuja? Bo po 1 chcac zrznac wielki kozakow, ktorym wszyscy dupe liza. Po 2 ich rozowuj umyslowy zatrzymal sie na expieniu na soldach, guardach, dragach i nic spoza innego otoczenai do nich nie dociera. Wszyscy *******a "nie pasuja ci ceny to idz na antice" ale ****a realia sa takie, ze tam co drugi noob ma po 5 par bohow (mowie o kyrze) i chyba rozsadniej jest to opendzlowac tanio, ale szybko, a nie spamowac tydzien zeby sprzedac 1 pare. Mowiecie, ze doors jest noobem, a jak widac wy chyba nawet nie zdajecie sobie sprawy z znaczenai tego slowa. TO WY JESTESCIE NOOBY, lizodupy i lamusy. C***, ze macie duze lv (mowie o h lv kyry) nie jest to jakims wyczynem jak sie gra w 5 ownerow i jest sie 24h online. Highscores w byciu online: 1. Sezeerp 2. Jenkry 3. Azeris Sami polcay ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() ah ten tetro i jego mana shield na 100 many i red hp ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Człowieku jesteś największym noobem jakiego spotkalem w życiu tylko nie zabijaj (takie groźby to ty se możesz wiesz gdzie wsadzić) . Jeszcze jedno pytanko za ile kupiłeś tego chara od poprzedniego właściciela?? Bo na bank to niejest ta osoba która grała nią wcześniej.%2
Tibia to tylko gra i dlatego ją lubie ![]() Ostatnio edytowany przez Kerni - 24-01-2006 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Tibia to tylko gra i dlatego ją lubie ![]() Ostatnio edytowany przez Kerni - 24-01-2006 o 21:23. |
|
![]() |
![]() |