|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() U mnie nie ma szkoły do środy, a w mojej szkole jest tak, że jak jest 3 lub mniej "nieprzewidzianych" wolnych dni to nie trzeba odrabiać
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() U mnie szkołe zamknięto wczoraj i jak narazie niema jeszcze dziś lekcji. Jak będzie jutro - niewiadomo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A ja mam ferie...Ciekawe, jakie temperatury beda za tydzien. Mozliwe, ze mi tez cos odwolaja, chociaz szkole mam ocieplana dosc dobrze, wiec nie powinno byc tak tragicznie.
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Nasza szkoła też jest niby dobrze ogrzewana...
W praktyce jest w niej tak zimno, że do niektórych klas bez kurtki się nie wejdzie. Dzisiaj w szkole nie byłem, mam nadzieję, że już do ferii nie pójdę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() U nas tylko skrócili lekcje do 30 min, a przerwy do 5 min. W szkole było bardzo zimno więc wszyscy siedzieli w kurtkach ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() to ja za przeproszeniem pierniczę takie "wolne"które trzeba odrabiać moja wina że jest tak zimno?
pff teraz sie chyba ciesze ze otwarta jest szkola Ostatnio edytowany przez PiXik - 24-01-2006 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Dojazdy są dosyć uciążliwe. Mimo to naszego gimpla nigdy nie zamkną
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Au mnie w mieście nie zamkneli. Wczoraj rano było na dworze uwaga !!!!!!!!!!!!!!!-30 STOPNI!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie biegun północny A DO SZKOŁY TRZA BIEC...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Najgorsze to dojść na przystanek, w autobusie da się żyć, a w szkole jest ciepło. Więc wolę już teraz pójść te 3 dni do szkoły i mieć luźne lekcje (mało osób przychodzi, oceny wystawione), niż teraz posiedzieć w domu a później w środku ferii odrabiać.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() LoL U mnie w Lo nawet lekcji nie skrocili...Co ich to obchodzi ze na dworzu -20+? Ehhhhh...dobrze ze chociaz mam blisko na przystanek ale i tak mi wszystko zamarza jak czekam na tego autobana ;[...zal...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() w mojej klasie było dziś 12 na 27 osób,a do szkoł chodzi 1/3 uczniów.Ogólnie to temp. jest tam od 15 do 20 Stopnii,i ludzie chodzą w kórtkach i rękawiczkach.Ale nie wszyscy nauczyciele na to pozwalają,oczywiście dyrektorka tylko chodzi i sprawdza kaloryfery..Ajj tam,takiej zimy to ja w moim życiu nie pamiętam.Ponoć ostatnia taka była w 76 roku
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() W następnym tygodniu też podobno ma być zimno... Osobiście wolałbym lekcje skrócone niż odwołanie.
Nie_Nawidze_Zimy, jestem zmarzluchem, wiec prawie zawsze jest mi zimno =-p
![]() |
#33 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: OpolE
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A ja mam 20 minut szybkim krokiem na piechote do szkoły :/ Ale mam fajna mame i moge nie chodzic na wlasna reke
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() @Rabanbar: Dwadziescia minut do szkoły piechotą ? Ja też tak chce, kij ze mam na przystanek 5minut, Ale potem te 20minut to ja autobusem jade;|
A zimno.. Na szczęscie lekcje skrócili do 30minut. Siedem skróconych lekcji trwa tyle co 5 normalnych ![]() Chociaż tyle dobrego. Na szczęście tez mam dobrą mame i nie musze chodzic jak nie chce. Jutro sie przejde, bo tydzień juz nie chodze i sie za klasą stęskniłem ![]() Co tam. Jeszcze 3 dni i ferie. Ps. Współczuje Tym co im szkoły pozamykali. Potem odrabiać w soboty =/ @Down: Nie, nie skrócą. Jak gadaliśmy z dyrem to powiedział ze on by najchętniej szkółke zamknął. Tylko problem jest taki ze OBOWIĄZKIEM byłoby odrobienie tych dni. Więc stwierdził ze skróci lekcje, kilka wogóle wywali itp. Ostatnio edytowany przez Gallar - 24-01-2006 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
u mnei szkoly nei zamkna... ostatnio dyr wbil sie na lekcje i stwoerdzil ze jest cieplo pomimo ze wszyscy w kurtach siedzieli-tak ****zialo-.-
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Moja szkoła jest oryginalna - z okazji mrozu zafundowali nam darmowe herbatki! Sweet, eh?
![]()
![]() |
#38 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() u nas w sasiedniej szkole lekcje byly po 15 minut (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Bueheh a u mnie to zamknęli szkoły i to chyba nawet do końca tygodnia bo nie są w stanie ogrzać klas (ale raczej skrócą nam ferie =[ )