|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() BP UH = 2k
BP HMM = 800gp
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka
![]() |
![]() Albo wsadz 800 gp do wroka i handluj workiem .....
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() a BP od FB ile kosztuje ??
![]() |
#24 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Yogi co do p[arcela to można zrobć tak jak ja z pewnym typem. On mi wysyła spikesworda, a ja mu wysyłam 2,5k i po sprawie. A jeśli masz wysłac w tym samym czasie co on to wysyłasz w paczce nie kase/rzecz tylko list że jak dojdzie do was to co miało dojść to wyślesz mu kase. I po sprawie
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Najwiecej kradziezy jest wlasnie na parcel trade, bo ktos musi dac przedmiot pierwszy (jednoczesne wysylanie jest nie realne bo niewiesz na 100% czy ktos wyslal dopuki nie dostaniesz paczki a wtedy jesli wyslales w umowionym czasie to on ma juz twoja paczke. Kilka porad jak sie niedac nabrac na trade parcelami: 1. Handluj tylko i wylacznie przy urzyciu safe trade 2. Jesli juz musisz robic parcel trade to lepiej zebys znal osobe z ktora handlujesz, ew wysylamy do zaufanego kolegi a on dokonuje safe trade 3. Sprawdzmy osobe ktora sprzedaje, jesli jest to postac ponizej 20 poziomu to calkowicie sobie odpuszczamy handel paczkami, dodatkowo mozna rzucic exive czy zeczywiscie jest w kierunku w ktorym mowi ze jest. 4. Nie handlujemy za caly nasz majatek bo akurat ktos oferuje cos taniej. Jesli dokonujemy zakupu wysylkowego to robmy to co najwyzej z tanimi rzeczami (tanie to pojecie wzgledne, ale ogolnie to tyle ze nas nie bedzie bardzo bolec strata tej kwoty) Jak rozpoznac zlodzieja: - Musi zaraz konczyc (i have to log in 5 minuts) - Uparcie sie pyta w jakim miescie jestesmy zanim nam powie gdzie on jest (zwykle po drugiej stronie swiata) - Jak juz wiemy gdzie jest a exiva mowi cos innego na ten temat - Ma niski level i/lub sprzedaje bajeranckie itemy - Sprzedaje sprzet taniej niz zwykle - Urzywa poprawnie roznych fragmentow w Angielskim (I z duzej litery, przeczenia z apostrorem, itp), a jednoczesnie mowi bardzo kiebsko (ew twierdzi ze kiebsko mowi po Angielsku)
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() A zeby wszystkiego stalo sie zadosc to podam jeszcze ceny ronow o ktore nikt nie pyta:
FF = 1500gp EF = 1500gp e - bomb = 4k f - bomb = 2,5 - 3 k SD = 4k |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok rozumiem - thx
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a cena fb ??
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() jak to ty to ja rem (Night RaY)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ja tam w parcela się nie bawie. Nie opłaca się i mówie to all. Mój kumpel stracił tak 11k. (ale mu się zwróciło z nawiązką jak z kumplami go spotkali. miał jeszcze Crystal Necklake gratis (loot z trupa
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() jak jestesmy pzrzy czarach to za ile mozna opchnac fire ball i gfb
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |