|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Ojejku.
Jak ktoś bierze pod pachę tylko kilka bp MFów i nie musi się obładowywać runami, to na prawdę nie robi różnicy czy nosi blue robe i c legsy czy brass arma i plate legsy. A jak ktoś idzie na hunt to albo ściąga z siebie prawie cały equip (np. na necro), albo mu bloker niesie runy, ewentualnie do wora i targać po ziemi można. W praktyce sorcowi equip potrzebny jest tylko do ozdoby (poza tarczą) - oczywiście nie chodzi się w leather secie, ale różnice między plate a knight/crown legsami są minimalne.
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Mam sorc'a 25lvl i 36mlvl. Chcę szybko wbić 40mlvl. Mam Eq: Dark Helmet, Scarf, Noble Armor, plate legs, wand i dwarf shield. Mam w dp 6k. I teraz pytanie...Zmienić coś w Eq czy lepiej manasy kupić ? Moim zdaniem powinienem chyba kupić dragon shield ( 4k ) i crown helmet ( 2k ) i reszte inwestowac w manasy. Co o tym sądzicie ? Proszę o szybką odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
#23 | |||||||||||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
jakby wszystkie <35lvlowe druty tak sie nosily, to bym zamiast bk/hero po loota szedl do carlin na hunta ;]]]]]]]]]] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam 30 lvl mag i nosze Crusader Helmet, Knajt armor, Knajt legi, Buty te 1 arm, Wand of cosmic energy, dragon shield, i moim zdaniem mam jeszcze sporo cap
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Piotr Pogoniarz
Świat: refugia
Skille: skilluj
|
![]() ja polecam c-helmet p-legi bohy b-robe g-shield - całość jakieś 65k
po co kase marnowac jak i tak nie walczysz wręcz ? ![]() P.S ~ Niektórzy chodzą z SAMYM scale armor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Unded de'masters
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Ravens
Świat: Danubia
Poziom: 35
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() Nie wiem czy ktoś już to pisał bo nie czytałem postów
Wedlóg mnie żadnej profesji nie opłaca sie nosić Crown Legsów ponieważ są dość dóżo droższe o Knight Legsów a mają tyle samo arma (po 7) a ich waga różni się tylko o 5oz. ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Knight/crown legs maja 8 arma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Arzo ma 6k kasy, kupi equip za 6k a to co mu zostanie włoży w manasy... genialne ;o
@emilok: Wiesz, do Carlin nie ma sensu iść... ale kopalnie - to jest to ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Imię: Staqixeres
Profesja: Druid
Świat: Nova
Poziom: 26
Skille: 21/24
Poziom mag.: 35
|
![]() Ja mam 27 level i biegam w takim EQ: Blue Robe (10-11K), Plate legi, buty, Guardian shield (1,2 K), Crown Helmet (2K), Platinium Amulet (kupilem go za 1K!). Niedawno kupiłem PACC i promocje i chce kupic: Vampire Shield, Bohy i moze C-legi. Choc plate sa lżejsze a 1 arma to nie duzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Kumple mi mowili ze dla druida dobry jest magic plate set, tylko nie wiem czy to prawda?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() @up
ubah-kombinerki set jest o wiele lepszy : | Prosze.. poczytaj troche, potem sie wypowiedz.. @topic B-robe obowiązkowo.. lekkie.. dużo arma, ale w sumie drut i tak na wyższych lvl atakuje z dystansu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() A więc moim zdaniem najlepsze eq dla Driud'a to:
Helmet: Golden Helmet - ok. 100000k ![]() Armor: Magic Plate Armor - ok. 300-500k (Arm 17, Waga 85.00 oz ) Legs: Dragon Scale Legs - ok. 80000k (Arm 10, Waga 48.00 oz.) Shield: Blassed Shield - 150000k (Arm 45, 68.00 oz.) Boot's: Boots of Haste (BoH'y ) - 40k (Waga 7.50 oz.) W przyszłości można dokupić: Golden Boots - 40000k (Def:4, 32.00 oz.) http://s5.*********.pl/c.php?uid=29910 <=======SSIJ ! ![]() Ostatnio edytowany przez Slimek - 03-03-2006 o 21:47. |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Według mnie best eq to:
Crown Helmet Blue Robe Plate Legs (szkoda kasy na Crown, a i tak są lżejsze) Boots of Haste Rod jakchiś (dowolny, ale polecam Volcanic) Dragon lub Vampire (dla burżujów ![]() To eq wedlug mnie wystarczy na prawie (a prawie robi wielką różnice ![]() Jestem drutem więc mam troche w tym doświadczenia. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łomża
Imię: Rycerz Piekla Rodem
Świat: Celesta
Poziom: 37
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Według mnie najlepszy EQ dla Druida to będzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie mam pojęcia jak to zdobędziesz ![]() ![]() Od razu mówie ,że to nie jest EQ dla 35lvl ale jak jesteś nadziany (albo zostaniesz High Levelem) to kiedyś może bedziesz miał takie rzeczy ![]() Ostatnio edytowany przez Nazgul of Shadow - 04-03-2006 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Zibi Mata
Profesja: Sorcerer
Gildia: Execiutors
Świat: Secura
Poziom: 58
Skille: 15/23
Poziom mag.: 52
|
![]() Armor żadnej z magicznych postaci nie jest potrzebny... To nie jest diablo 2 gdzie armor odgrywał role !!! Armor To Naprawde TYLKO PRZYZDÓBKA.
Oto Moja Propozycja (Niechcesz nie czytaj i nie krytykuj): - Platinum Amulet, - Crown Helmet, - Blue Robe, - Plate Legs, - Boots of Haste, - Vampire Shield, - Wiadomo w łapke to co huntujemy i jaką profesją gramy, Taki zestaw Powiecie Drogi Etc. Ten Eq. jest standardowy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Heh może i eq ale ja nosze:
Bohy(okolo 37 k.) B robe(ok.20 k) Q rod(3 k) V shield(18 k) C helmet(5 k) A niedlugo kupie demona shielda c legi i royal helmet |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Złotoryja
Imię: Dous kosus
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 19/25
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Platinum amulet Arm.2 6.00oz Crusader Helmet Arm.8 52.00oz Quagmire rod od 26lvl 26.50oz Vampir shield Arm.34 38.00oz Dragon Hammer Atk.32 Def.20 97.00oz Blue robe Arm.11 22.00oz Crown Legs Arm.8 65.00oz Butow nie mam mialem bohy ale sprzedalem zeby miec kase na c-legi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |