![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Gralem kiedys bialo-niebieskim kontrolem.
Jak nie ginalem w 4 turze juz bylopo przeciwniku Talia oparta na "humility"-bialy enchant(2biale2bezkolorowej many) kazdy stworek jest 1/1 i traci zdolnosci +"mostek" -kazda atakujaca creaturka dostaje 1 obrazenie ![]() Drugi jajcarski deck to był cadawerus--> mozna bylo zadac przeciwnikowi w jednym ataku 60-70 dmg ![]() oczywiscie oba decki w I Typie. |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam talie kolorową wszystkie kolory po troche
ale za to są to spellshapery hehe malo kto zbiera taki deck gra mi sie bardzo dobrze mam nawet wszystkie 5 legend i rozwalam kumpla w 6 turach ajk zaatakuje to jego crity są niszczone przez ,,no merci'' hehe ![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Ja mam dopiero startera
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
![]() |
![]() Taż gram w mtg. Mam Mirrari. Ciebie tez mam Ertai jak już jestes zkorruptowany. Gram fundeckiem na zombich. Jak ktos chce zagrac to na magic work station.
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Hehe ja grałem pare lat w Mtg.
Najlepsza edycja oczywiscie Invasion. Ostatnia moja talia to Affinity Deck (Broodstary, Asserty,Myry i Thirst of knowledge) Grałem tez ''Slejem''( nie wiem jak sie to pisze ![]() (Commandery,Rorixy,Pildrivery,Clickslithery) Sprzedałem kiedys karte na jarmarku za 107 zł był to foliowany Orim's Chant. Mtg Rox |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Heh... ja miałem taki zaj*b*sty deck Biało-Niebieski 3-5 gości brałem spokojnie =] [Biały avatar, wing shardy, kontry, unsommony, boomerang, Raven guild master(jeśli atak dojdzie, to gościu zdejmuje 10 kart do graveyardu)] Jakby kto chciał kupić trochę Rare, un- i commonów [tylko Szczecin!
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mam pytanie:
Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() @up ty mowisz o kontrach (zbija dany czar) a on mowi o znacznikach - (zwykle znacznik +1/+1)
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
|
![]() gra ktoś w to jeszcze? Jeśli ktoś chciałby sprzedać jakieś karty, to zapraszam na PW
![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
|
![]() Chyba ty...
Co jest złego w odkopaniu tematu, który jest na temat, który mnie interesuje? Równie dobrze mogłem założyć nowy taki temat, było by lepiej? Zastanów się trochę nad sobą zanim znowu zaczniesz bredzić. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() lepiej nowy temat niz odkopywac jakis sprzed 3 lat
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() W tym wypadku odświeżenie jest moim zdaniem lepsze.
@top: trochę w MTG grywam, ale raczej rzadko i raczej nieprofesjonalnie. Kumpel ma fajny deck z Mirrodin, cały oparty na affinity for artifacts. W efekcie wszystko można rzucić szybko a Broodstary anihilują...