|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Łeee... Co wy za głupoty gadacie? Ja swoim palkiem (z Inferny) expiłem na PoHu (cyce i mino guardy) z 12~ lvlem i 55~ distem. Waste jak cholera, ale exp przedni. No i ofkorz nie padałem.
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ja bylem swoim pallem na 11lvl na pohu ze skillami ok. 48/45
mialem przy sobie okolo 8 uhow expilem tam tylko na cyckach i minosach na samym wstepie do 12lvl wiekszosc uhow zuzylem |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arquil
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Angels
Świat: Guardia
Poziom: 30+
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() 70 Dysta i dobre obeznanie w terenie poh, wtedy można zabijać sobie Orci Lidery, Cycki, Dsy, Ghule.
I uważać na h-lvl, nieraz śa wredni i lurują prosto pod nogi gsa... |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Wrocek
Imię: Forgotten shaman
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 74
Skille: 81/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak będziesz expił na cyckach to uważaj bo tam chodzą też minosy. Czasami ktos lurnie Gsa albo draga ale one szybko znikną bo antyluring działa. Ja bym poprosił jakiegoś kolege aby cie oprowadzil po tych terenach bo można tam naprawde nieźle poexpić
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Inkantacja Adevo Mas Grav Vis Mana 1000 W sklepie kupisz po 340 (6800/Backpack)( Venore, Carlin, Thais, Ab'Dendriel, Kazordoon, Ankrahmun, Darashia, Port Hope ) Rodzaj czaru runiczny Cena czaru 2500 gp Ilość pocisków w runie 4 Poziom magiczny wymagany do użycia runy 9 Kupić? możesz kupić, ale pewnie i tak nie będziesz używać Minimalny poziom 41 Wymaga nie wymaga premium account ani promocji Dostępny dla Druid, Sorcerer Opis czaru Tworzy mur energi prostopadle do twojej twarzy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() CZy ktos z was moglby zrobic mape z dojsciem do tych Cycow gdzie jest GS itd. ? Bo wczoraj szlem sobie test charem i chyba za bardzo poszlem w lewo i na sam dol a tam byl GS.... i ded
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() @Up zobacz na stronie glownej mape PoH, tam masz oznaczony ten spawn. Mozesz spokojnie tam expic. Tylko czasami sie zdazy jakis h-lvl ktory zluruje gsa z pod swiatyni, albo dragona z dziury nieopodal ...
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() dopiero co kupilem pac i na terenach dla pac jestem jak male dziecko i neiwiem co i jak mozecie zamiescic mapke nallepiej z respem poh
![]() btw jakby ktos sie ptyal statsy jak w profilu |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Wiadome że dasz rade... idz w p-secie wes uhy strzaly/bolty i expij.
TERAZ PISZE DO WSZYSTKICH N00BOW KTORZY MYSLA ZE NA POHU SAME GS SA... TO NIE PRAWDA ZEBY TRAFIC NA GS'A TZA MIEC PEHA ALBO JAKIS LURER MOZE BYC POD TEMPLE... A OLD WIDOW TO JUZ PRZESADA... (wkurzylem sie...) Teraz wracam co ciebie, wez uhy bo tam są najgrozniejsze lagi i minoarchery (dla slabszych graczy) |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
@topic Zrób sobie charek do odkrywania mapka, czyli tzw.explorer character i sprawdź gdzie wspomniany GS jest a gdzie go nie ma. W razie 6 lvla (albo przy pechu nawet rooka) exp gdzie się da i wracaj do eksploracji. Wtedy już poznasz cały resp i będziesz wiedział gdzie chodzić a gdzie nie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Niemasz szans. Nawet jeśli nie gs to jakiś drag ci wpadnie i ...
Ja osobiście ci nieradze iść. Ja bylem moim druidem na 13 lvl tak dla jaj ![]() Spadlem na hita od gs'a ... ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Nie błaźnij się. CHyba mi niepowiesz że pall na takim lvl przeżyje na PoH'u.
I nie gadaj że niema gs'ów ![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() By na tym POHu palkiem i powiem ze da sie expic tylko malo cycow jest! GS da sie zlorowac ale zadko loruja
![]() ![]() Ale czasem na katedre mozna wpasc ;P
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Odezwali sie wszycy... na pohu drag ci wyskoczy (lol) drag repsi sie w jednym miejscu i nie ma bola zeby ci8 przyszedl w okolice temple sam !
GS'y sam ci tez nie przyjdzie chyba ze ktos lurnie... Mało cycow na jego levelu w zupelnosci wysraczy... ja tam expilem do 37 lv i pozniej tez tam czasem wpadalem. Więc prosze o nie pisanie ******* -.- bo ci co sie gówno znają to niech ida na trolle albo niech nie pisza wogule,... |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Raz ktoś draga zlurował na cyce koło drabinki przy kładce do skorpionów
![]()
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Siedlce Rulez!
![]() |
![]() skoro jestesmy przy PoHu to ile expa na 1h sie zdobywa na cyckach?
z gory thx ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Przeczytalem 2 strony z odpowiedziami i kazdy ci odradzal, wiec ja bede inny: Idz. Ja na 10 lvl palkiem ze skillem 47 poszedlem na poh (mialem bp uh i sie wracalem co jakies 20 min po arrows), uhy sie tylko na archy tracilo cyce zarywaly czesto po 50~ wiec nie bylo takiego z nimi problemu i tak siedzialem tydzien (liczac to ze chodzilem do szkoly) i z 10 na 26 lvl wbilem (w tym padlem MOZE 1 raz). A jezeli az tak sie boisz isc na poh a chcialbys na cyckach expic zamieszkaj w thais bo masz blisko do cyckow kolo fibuli (na poludnie od miasta) lub mount sterrum (sorry ale niewiem jak sie to pisze).
Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez franczin - 25-11-2006 o 21:34. |
![]() |