|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() a ja bym chciał, by tetro wytrzymujący 4 doby online, wzioł teaz w ferie i nakręcił 30-40 godzinny filmik z expienia o.0 (bez przerw)
potem sobie takie 50 mb ściągniemy i będziemy mu mogli pogratulować powergamingu i zapału do gry. (gram 2 lata, od jakichś 4 miesięcy tibia mnie nudzi... [jasne, są ciekawe momenty ale nie dóżo] i gram coraz mniej [jakniemam co robić], on natomiast 3 lata i nie nudzą mu się powiedzmy 9-94 godziny grania.) btw. o.0, Tetro to Bismillah?... zmienił się, oj zmienił, nie poznał bym
od 8 maja 2007 siedzę w wojsku ![]() 8 maj 2007 - szeregowy 26 styczeń 2008 - starszy szeregowy 22 czerwiec 2009 - podporucznik ![]() Ostatnio edytowany przez Maniack - 29-01-2006 o 01:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Doors jestes przegosc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
~A wtedy Tetro Aurelius zostal obudzony przez nadjezdzajacy autobus szkolny wozacy dzieci do szkoly, na ktory oczywiscie nie zdazyl, dostal olsnienia ze na nastepne 3 autobusy w nastepne 3 dni tez nie zdazy wiec uruchomil komputer i przesiedzial przed kompem kolejne 4 dni~...... Ta historyjka o 10 letnim bracie to glupota....;/ nie chcial sie przyznac do swojego bledu lub slabych umiejetnosci (czego teraz nie rozkminie)....wyraznie bylo widac ze zostala "wystrzelona" utamo vita. a w wywiadzie powiedzial ze NIE ZDAZYL DOBIEC....wiec kto wystrzelil utamo vite. ? Bot? Pytanie to zostawiam bez odpowiedzi. Pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() "Ja:Na servie cieszysz się duża sławą starasz sie pomagać mniejszym lvl gdy pytają czy im pomorzesz albo odrazu dajesz ignore??
02:04 Tetro Aurelius: Pomagam heheh moja guildia mówi że protektuje 80% procent servera i jest troche zła na mnie za to" Buahahaha ale mnie to rozwalilo.Tetro nigdy nie pomagal nikomu i nie pomaga.Nie bede go bluzgac bo pewnie dostane hunta na Kyrze..Dzisiaj pytalem go czy ma chwilke czasu.Powiedzial ze tak.Zapytalem czy odrazu na 28 lvl expil na dragach z dsami i oczywiscie ignored.Zreszta po jego ortografii widac ze w ogole sie nie uczy albo ma 10 lat ...
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() Cytuj:
czy ty aby imienia ze stanem nie pomyliles? ![]() pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() [quote=~~AnpeRBuahahaha ale mnie to rozwalilo.Tetro nigdy nie pomagal nikomu i nie pomaga.Nie bede go bluzgac bo pewnie dostane hunta na Kyrze..Dzisiaj pytalem go czy ma chwilke czasu.Powiedzial ze tak.Zapytalem czy odrazu na 28 lvl expil na dragach z dsami i oczywiscie ignored.Zreszta po jego ortografii widac ze w ogole sie nie uczy albo ma 10 lat ...[/QUOTE]
na przyszlosc pytaj czy ma czas DLA CIEBIE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
|
![]() @up jesli tak myslal to serio ma 10 lat...
specialnie dla ciebie znalazlem skrina akurat tak sie zlozylo ze adv ![]() ![]() Edit:Zeby nie bylo ten adv byl 30+ minut po rozmowie z Tetro.
Once a friend, always a friend. Ostatnio edytowany przez ~~AnpeR~~ - 30-01-2006 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Jak to powiedział mój kolega "Mieliśmy Maćka z Bogdańca, mamy i Tomka z Braniewa".
Ogólnie NG - gildia PA i panowie Kyry, czuję że zechcą wykopsać pewne osoby z serva.
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Hehe
Imię: xXx
Gildia: No Guild ;[
Świat: Eternia :>
Poziom: 78
Skille: 84/79ax
|
![]() Nie chce tego pisac ale Tetro(y) Aurelius(y) to noob(y) sharer(y) i wogole -.- a ten 10 latek to juz czegos lepszego nie mogl wymyslic "biegne... aaa wywalilem sie i nie dobieglem" LMAO ,ale noob expi(om) szybko
szybko ![]() ![]() ![]() JAK DLA MNIE temat skonczony apropo tego ze tetro to PA. etc. jest i juz PZDR. TETRO NOOOB! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() @wywiad
no ciekawy, fajnie coś poczytać przy robieniu UHów ![]() @doors no, ciekawe masz zdanie i je przynajmniej całkiem kulturalnie wyrażasz w przeciwieństwie do reszty "aaa tetro noob szarer madafaker" @Tetro Większość tak jak w wywiadzie napisał, zazdrości mu lvl i tyle, a jeśli ktoś ma coś ciekawego do napsiania a nie tylko ze Tetro to noob to było by fajnie bo nudno sie robi od czytania "noob noob noob". A niech sobie sharuje to jego sprawa. Ja osobiści tez duzo czasu spędzam przed tibią, ale robie to z czystej przyjemności grania. ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Szanuje kumpla za to ze po paru miesiacach zrobil pierwszym charem setke bez pacca, ale dzieciaka ktory po szkole siada na 9 godzin przed kompem, w wolnym czasie nie spi przez 4 dni i chce huntowac 40 osob robiacych questa za to ze ktos mu podprowadzil pare steel helmetow za cholere nie podziwiam .
Get a grip and have some fun kiddo..
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Nie wiem jak bylo z Valaisem, ale Tetro Aurelius, na pewno nie jest sharowana postacia ;] Wiekszosc z Was, po prostu mu zazdrosci lvla.
Co do 'wpadki' na necro, nie ogladalem tego filmiku, jednak mowienie ze Tetro nie ma pvp, jest glupota. Calkiem inaczej gra sie wypoczetym, a calkiem inaczej jak sie jest 10+ godzin w jednym miejscu, Tetro jest tylko czlowiekiem, ma prawo do bledu. Hail Next Generation! =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() fakt, przy okazji dwarven hell quest, tetro sie niezle popisal.
dal do wiwatu 40 osobom. pokazal, ze lepiej z nim nie zadzierac bo on i 40 osobom naraz da raze(chyba ze sa tylko dwie, to wtedy szkoda fatygi - juz lepiej pozwolic sie zabic). teksty ktore serwowal dowadza tylko tego ze jest takim samym idiota, jak niestety, duza wiekszosc ludzi grajacych w tibie. a jelsi idiota tyle moze, to trudno sie dziwic, ze inni pisza o nim zle i wielu odechciewa sie gra na takim serwerze. ktos pisal, ze jest mu wszytsko jendno czy ktos szaruje. mi nie jest wszytsko jedno bo wolalbm zeby kazdy z grajacych mial takie same szanse. a w takiej sytuacji to jest raczej nie mozliwe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a czego innego mieli by mu zazdroscic jesli nie lvl? a jesli i zazdroszcza to co z tego? chcesz powiedziec, ze pisza ze terto szaruje to z powodu owej zazdrosci? jelsi w ten sposob rozumujesz, to znaczy ze to co ty twierdzisz, ze nie szaruje jest spowodowane tym, ze jestes jego przydupasem i zbierasz plusy. tylko sie nie oburzaj, to jest dokladnie ten sam tok rozumowania ktorym ty sie wlasnie pochwaliles. ale tetro nie siedzial tam 10 h, na filmie widac ze dopiero co tam poszedl ![]() o tym, ze tetro to tylko czlowiek kiedy sie przekonales? oswiecasz innych jakbys to dopiero zauwazyl. i nikt nie podwaza tego, ze zrobil blad, bo i bez twojej podpowiedzi wszyscy to zauwazli. chodzi o to, ze on sie nie potrafi do tego bledu przyznac i zrzuca wszytsko na brata. a ty sam sprawiasz wrazenie jakbys pewne rzeczy wiedzial lepiej od tetra. on w wywiadzie wyraznie powiedzial, ze wtedy za kompem siedzial jego brat, a ty mimo to piszesz ze popelnil blad bo byl zmeczony. Ostatnio edytowany przez doors - 31-01-2006 o 16:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() 1.OMG! 9h dziennie i uwaza, ze nie jest uzalezniony od Tibi, no w sumie nie jest to uzaleznienie ale choroba. Tetro ja bym sie na twoim miejscu zastanowil jaki sens ma twoje zycie ...
2. "Hehe dalem grac bratu a sam poszedlem do kuchni" ^^, w sumie jakbym tak padl tez bym sie nie przyznal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
W necie jest taka strona co się sprawdza ile godzin online w meisiącu i ja mam 44lvl spędziłem 300h a on 80+ 304h , statystyki z wczoraj. Więc stwierdzam że jeżeli ja potrafie grać tyle godzin samemu to i on może. No bo średnio wychodzi 10h dziennie ale w jeden dzien 6h powiedzmy w drugi 18 i to jest realne. Oczywiście jest to uzależnienie od tibi czego nie ukrywam. Pozdro i jak dacie jakieś dowody że on sharuje to was wyśmieje bo wiem że nie sharuje, jest dużo w top 10 co mają troche mneijsze lvl od niego a sharują bo ich dobrze znam! Nie będe tu na kumpli nakapowywał! Cya ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Cytuj:
Znam Tetra jeszcze z Arcanii, nie musze mu lizac dupy. Potrafie o siebie zadbac ;] Pozatym to jakos nie do konca wierze w ta wersje z bratem co wyraznie widac po moim 1szym poscie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |