![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Getur Division
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fire
Świat: Morgana
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
|
![]() ehh moim zdaniem nie jestem pewien czy zrobiles ten lvl sam czy kupiles postac widzac ten filmik, bo z takimi umiejetnosciami nie da sie zrobic 56lvl czy ktoregos tam. Aha i pozdrow swoich kolegow
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() 1 Niech nikt nie mowi ze bloker jest noobem jak sam nic nigdy nie blokowal.
Dl to nie GS (polowa z forumowych noobow pewno go na zywo nie widziala^.-) moze za***ac takie combo ze uhnac sie nie wyrobisz no i dochodzi jeszcze stres, reka sie trzesie. Moze to byl jego 1 blok dl. 2 Skille nie sa takie strasznie zle, widzialem gorsze. Skad wiecie w jakim czasie chara robil? Chyba lepiej miec 57 najta z takimi skillami niz 20 z troche lepszymi. 3 Niezle go zjechaliscie, jak ktos nie ma co powiedziec to niech nie wyzywa (polacy^.-) ps. Nos na blokowanie runy jak energy bomb energy wall ect. czasami sa baaaardzo przydatne. A tego dla co ci spieprzyl mogles z hmm ubic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Lol 1 pól godziny szukacie sie 2 noobujecie a pózniej szkoda komentowac PORAZKA!!! Skile masz takie ze wstyd mi za ciebie
![]() Mowie ciekawsze jest hunty z dogow |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Lord Strazhok
Świat: Calmera
Poziom: 46
|
![]() Ja *******e ****a naucz sie grac naucz sie zabijac raty qrwa a nie ty asie rwiesz n a dle z 6 osobowa ekipa ja *******e i jeszcze 2 dsy porazka nadodatek dl sie przezuca Kup se ****a exete res i nie hadz na dle tylko hunc na bugach to juz lepiej niz solo rat cioto 49 rp padl przez ciebie -.-] noobie <nie sciagajcie tego filmu!> a na dodatek ****a nie wiesz jak sie idzie na d lair -.-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: a ta postac pewnie kupiles na allegro Smieciu |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() <lol2> Totalna porażka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Właśnie oglądam filmik i komentuje na żywo
![]() Hmm typek troche dziwny żeby nie wiedzieć gdzie jest chociaż jedno wejscie do Dragon Lair w Venore to trza być idiotą 0.o Po pierwsze shoterzy nie widza gdzie stać .... pierwszy DL poszedl na nich bo stali za blisko.. a bloker stał nie z tej strony co trzeba ... Właśnie mnie rozbawiła wypowiedz Imba Tweenty. Oto ona "19:55 Imba Tweenty: wbilem 1k expa" Heh widać, że dla niego wbicie 1K expa na 40 minut to dużo .. Pomyśleć ile musiał grać żeby nabić ten Level xd Drugi DL dobrze blokowany ale shoterzy nadal stoją za blisko ... 3 DL całkiem całkiem ![]() Widze, że Dranthaniel cały czas przeklina na blokera za to że zały czas obrywa... lecz jak mi sie zdaje to nie blokera wina :< Typek miał fuksa że nie oberwał od DLa i Draga na raz po combo xd Herugrim dorbze sie zachowal przy ostatnim DLu stał w miejscu i sie nie ruszał dzieki czemu DL nie miał po co sie na niego przezucac ... ![]() ![]() "Lol" moje zdanie o tym huncie ... heh 4 DLe i chyba 5 dragow w ciągu 80 minut lolz :<> I have fun ;p |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zmarszczony Fredzik
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() HEHE
![]() A ja mysle ze bloker specjalnie tak robil zeby miec free itemy z cial ![]() dobre bylo jak nikt niemial maczety ![]() 22:21 Dranthaniel: nie bylo zle ;'] 22:21 Dranthaniel: powtórzymy to kiedys ;] ROLF ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
chyba cie cos pokopalo z tym avatarem ___________________________________________ 10:45 Hegon: Jak mam 25 wody i wpisze exura to mi krew rosnie ___________________________________________ Channel Discovery : Hitler mial kochanke zydowska ktora miala czarne dziecko....n/c ![]() Ostatnio edytowany przez FRED021 - 22-03-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: ...
Świat: Fortera
|
![]() Po 1 zalewa na maxa
Po 2 poskiluj troche ;/ Po 3 23:38 Dranthaniel: musze odkurzycz ! uHahaha