|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() http://photobucket.com/
Ja i Gietol tu zamieszczamy. Darmowy. Ale ciekawe czy wogóle zrobiłeś jakieś zdjęcia. @down Wyślij mi te zdjęcia na E-Mail: [email protected]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Zrobiłem 5 zdjęć. Każde musiałem do painta wklejać za każdym razem
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() UO screenshoot -najlepszy do ss moim skromnym zdaniem
![]() ![]()
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Calkiem smieszne screeny!
tylko moim zdaniem brak potworkow! Najlepsze screeny z Potworkami! Ale wyprawa i tak byla jajcarska!
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A tu jeszcze 2 SS'y od Zeneusa:
![]() ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
![]() |
![]() super ss !! trzeba zebrac ekipe i etz isc na tego questa!!
jak dlamnie to jest quest spooling, ale ja sie nieznam ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Gietol podaj mi szczegoly tego kwesta na gg 2110211 bo mnie plx;]
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a czy to wogle jest dozwolone takie mowienie o questach?? szczegolow nieznam ale jezeli idziecie tam 1 raz to nieznajdziecie drogi msicie isc z kims doswiadczonym z kims kto juz to robil i wie co i jak naszczescie my mielismy 1 taka osobe
![]()
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() heh Ja rozumiem ze w czasie walki nie mozna za bardzo zdjatek zobie ale 2 albo 3 mozna bylo zrobic bo troszeczke nudawe
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Taak. A po queście ten przewodnik chciał od każdego z wyprawy 500 gp w łapę. I wszyscy tak nagle zniknęli i ucichli
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jest jedno zdjecie co pare osob idzie na niewidce a reszta z i tam stoi demon skieleton :
![]() co do zaplacenia kasy za przewodnika to ten kto niezaplacil ma zaplacic bo on bedie chodzil z nami na wiecej questow fajnie ![]() nastepnie wiecej chyba zdjec niemozemy dodac zeby motki nie skasowaly tego tematu ![]()
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne te ss, ale żadnego spolingu w nichnie widze. Troche mało ss z ciekawszej walki.
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() SPOKO ekipa!!! Fajnie wygladaliscie jak sie wszyscy na Czarno ubrali tylko kolory wlosow byly inne
![]() ![]() ![]() ![]() >>...........PoZdRaWiAm..........<< !!! |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Super ss - chce sie tylko wolać: WIĘCEJ WIĘCEJ WIĘCEJ
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
![]() |
![]() Dla mnie Wypas a najlepsze że jestem na tym samym serwie Julera!!!!! gratuluje raulowi bo jest moim idolem i bohaterem !!!! ma wypas skille i eq!
TIBIA RULEZ MOja postac GOLDFRYT WADIM [ knight ale na wakacje ELITE KNIGHT] LV 19 Skille: 52/44 Moja postać |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Fajne zdjątka...fakt szkoda że nie ma z walki, ale i tak spox-----fajnie wygląda jak na innych zdjęciach idziecie przez Draconie a dookoła full deadów Smoczków
![]() Drogi do questa nie widać więc raczej niejest to spooling, ale za to widać co jest w tym quescie :rolleyes: Chyba będzie trzeba się niedługo wybrać |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
![]() |