|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Mnie ta tibiagg tez wkurza
Trudno juz stracic troche many lub kupic kilka torchów aby sobiee swiatlo zrobic, tylko trzeba oszukiwac? Nie korzystam z tego i nie mam zamiaru
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() mnie to nie wkurza jesli chce ktos oszukiwac niech obie oszukuje .. tylko psuje sobie nastroj gierki
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Ja uzywalem Tibia.gg jak bylem na roku to świattełko mi chodziło , ale kiedy wybiłem z rok'a na main to urzywałem tylko do rybek i nic poza a tak wogule to Cip'y mogły by się zgodzi na zrobienie programu tylko do łowienia ryb
![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do mc - dzięki temu bez względu na ilość dostępnych serwerów w grze jest tłok. Jak jeszcze grałem spotykałem gości, którzy chwalili się, że oprócz tej postaci z która rozmawiam grają jeszcze 3 innymi, które robią im runki. Bez komentarza. [1] Ultima rządzi ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Ostatnio oglądałem filmik Annihilator (czy jakoś tak). I tam gość używał 2UH w ciągu 1 SEKUNDY :O !!! Czy to możliwe? Moi kumple mówią że to TibiaGG ale ja im nie wierze. Przecież tak wysokie lvl nie ryzykowałyby haknięciem
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() A mnie denerwuje kiedy tacy idioci męczą się niepotrzebnie z łowieniem ryb, które zostało fatalnie rozwiązane przez CIPów, a potem mówią, że używanie Tibii GG jest nieuczciwe w stosunku do innych graczy itp. Ja używam Tibii GG głównie ze względu na łowienie ryb (światło też się przydaje) i wcale nie łowię dzięki temu szybciej, po prostu wygodniej i zdrowiej (dla ręki i myszki).
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
1) "A mnie denerwuje kiedy tacy idioci męczą się niepotrzebnie z łowieniem ryb" - otóż ja właśnie się tak "męcze" (przy małym fishu - 45 , w mało uczęszczanym miejscu rybki łowie szybko i bezproblemów, pare razy zarzucam, postoje w sumie 1-2 min i mam koło 20 ryb) a z twojej wypowiedzi wynika że jestem idiotą, idąc dalej twoim tokiem myślania nazywasz idiotą człowieka który stosuje się do zasad tibi, czyż nie? Wybacz ale dla mnie jest to ciut nielogiczne albo może nie nielogiczne lecz (hm) lamerskie? głupie? nieodpowiednie? (nieumiem znaleźć odpowiedniego słowa, ale mam nadzieje że rozumiecie co miałem na myśli) ... 2) Używanie tibigg i innych programów jest zabronione, skoro się niepodoba że CIPy tak wymyślili no to proponowałbym: a) napisać mail do CIP jakie to mają głupie zasady :/ b)Znaleźć sobie inną gre. 3) Jak dlamnie poklikanie pare razy na ekran niejest specjalnym wysiłkiem fizycznym, więc niewiem czy tak bardzo jest ci ta tibiagg potrzebna do łowienia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Las Wayreth\Szczecin
![]() ![]() |
![]() No i popieram przedmówce. Za działania przeciw regulaminowi powinny byc bany , ale jak wykryc tibie gg?? Raczej sie nie da. A jak ci sie nudzi łowienie rybek to idź do jakiejś restauracji i powiedz "hi" "ham" "yes" i po kłopocie, fakt dla sorca mana jest ważna i po co marnować ją na czar "utevo lux" skoro można tibi gg użyć... to kup se torche i po sprawie .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałem powiedzieć, że używając Tibii GG nie przyśpieszam wcale łowienia ryb, robię to tylko dla własnej wygody i nie widzę w tym nic złego.
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
Z drugiej strony może się to wydać nic wielkiego, w końcu to tylko ryby ale jeśli tego używasz w pewnym sensie pohcwalasz ludzi który takie programy piszą. A z jeszcze innej strony, ludzie se pościagaja takie programy a później kryzk i płacz na forum że go hackneli i wyzywanie hakerów (tak jakby winy poszkodowanego niebyło żadnej :/ ) Niejestem jakimś fanatykiem by dokładnie wytępiać ludzi który używają różnych programów , ale już wole pójśc i sam s enałowić tych ryb i mieć satysfakcje że jestem dobry gracz :rolleyes: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() eh...
kiedyś ide do qmpla a on sobie kroi rotwormy a tu nagle klika Page Down i wszystko oświetlone - ja takie oczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja jak zacząłem grać w tibię to pościągałem te wszystkie gooowna , ale teraz używam tylko TibiaPW. Bo niby jak się zalowować np. o 19.00???
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wirvan
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Po tych wypowiedziach widac, jakie kto ma podejscie do rzeczywistosci. Jezeli ktos uzywa programow tj. TibiaGG, TibiaPW to po prostu idzie na latwizne. Nie sztuką jest nielegalne ulatwianie sobie zycia, ale uzycie wlasnej inteligencji do pokonania problemu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja nie będe krytykował ludzi, którzy używają, robią to na własne ryzyko. Chcesz nie grać fair, proszę bardzo nie zabronie Ci tego. Jednak warto pomyśleć, ja nabiłem 60 fishinga na 1 myszce bez jakichkolwiek wspomagaczy, myszka działa, ręka działa. Jak chcę miec światło to pisze utevo lux i odrazu mi się mlev nabija. Chcę mieć kase ide robić runy ale siedziąc przy kompie (nawet czytając czy coś), bez żadnych makr. Tibia jest tak pomyślana, że można w nią grać uczciwie nie posiłkując się wspomagaczami. Gdyby było to kon9ieczne spokojnie by na to zezwolono.
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() hehe a mi to sie smiac chce z tych wszystkich programow i z tych ktorzy ich uzywaja (bez obrazy plx)
ktos powiedzial ze jak ma sie zalogowac o 19... ja jakos moge sie zalogowac, czesto sie zdarza(lo) ze przychodzilem do kafejki o 6 (jak jeszcze nie mialem neta w tym roku) i sie logowalem.. wiadomo ze przynajmniej pol godziny ale sie logowalem i ZAlogowalem i to w kafejce gdzie czas sie liczy i kasa leci. Rekord, jaki widzialem na mc to 6 makr, a wiecie czego TYLKO tyle??? Bo komp wiecej nie dawal rady ![]() Ustawiali sobie rybaka tak, ze co kratke lowi i powiedzmy na 500 rzutow to ze 2 razy(czy tam ile) cala mapke przelowilo i z 30 rybek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znowu mi wyszedl troche dluzszy post, ale chyba sie na mnie nie pogniewacie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() ...Jak nie korzystac to siedz cicho ja nie korzystam bo tam sa bardzo fajne keyloggery i trojanki ale jak inni chca to ich problem ze benda hacked... Ja tego uzywalem palem i w ostatniej chwili itemsy uratowalem a raczej gm bo mas kick byl i nie wrzucil parcela do skrzynki GM MASTERS!
|
![]() |
![]() |