Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-07-2004, 21:04   #21
Punish
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2004

Domyślny

Mnie ta tibiagg tez wkurza
Trudno juz stracic troche many lub kupic kilka torchów aby sobiee swiatlo zrobic, tylko trzeba oszukiwac?
Nie korzystam z tego i nie mam zamiaru

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-07-2004, 00:03   #22
idZi Master Of Dizaster
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2004

Domyślny

mnie to nie wkurza jesli chce ktos oszukiwac niech obie oszukuje .. tylko psuje sobie nastroj gierki

-.^
idZi Master Of Dizaster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2004, 09:54   #23
Froggerr
Użytkownik Forum

Froggerr's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica

Froggerr ma numer GG 1297372
Domyślny

Ja uzywalem Tibia.gg jak bylem na roku to świattełko mi chodziło , ale kiedy wybiłem z rok'a na main to urzywałem tylko do rybek i nic poza a tak wogule to Cip'y mogły by się zgodzi na zrobienie programu tylko do łowienia ryb i to by sie chyba opłaćiło
stary 13-07-2004, 11:27   #24
shae
Użytkownik Forum

shae's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Babylon 5, green sector

Gildia: Ψ Corps
Poziom: P12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Trener
I co Ci to przeszkadza?? [...] Jak inni chcą korzystać to zostaw ich w spokoju, w końcu jest jakaś wolność prawda??
Przeszkadza(ło)[1]. Co to za przyjemność z grania, kiedy po wielu trudach, zdobywasz w końcu poziomy, czy skille, a tu jakiś ggoguś w 5 minut nałowi więcej ryb niż ty przez 2 godziny, a że o uh-ach nie wspomnę? Dzięki temu ficzerowi jakim jest światło ciężko cokolwiek ubić - ty nie widzisz potworka, bo jest za ciemno (pochodnia też wszystkiego nie oświetla), gość obok ciebie z t_gg zobaczy i od razu tam popędzi.

A co do mc - dzięki temu bez względu na ilość dostępnych serwerów w grze jest tłok. Jak jeszcze grałem spotykałem gości, którzy chwalili się, że oprócz tej postaci z która rozmawiam grają jeszcze 3 innymi, które robią im runki. Bez komentarza.

[1] Ultima rządzi
stary 18-07-2004, 09:31   #25
bObO_gUmI
Użytkownik Forum

bObO_gUmI's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania

bObO_gUmI ma numer GG 3388448
Domyślny

Ostatnio oglądałem filmik Annihilator (czy jakoś tak). I tam gość używał 2UH w ciągu 1 SEKUNDY :O !!! Czy to możliwe? Moi kumple mówią że to TibiaGG ale ja im nie wierze. Przecież tak wysokie lvl nie ryzykowałyby haknięciem . Proszę o odpowiedź. To pytanie nurtuje mnie od 3 tygodni ?( .
stary 18-07-2004, 17:50   #26
Haker
Użytkownik Forum

Haker's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
Haker ma numer GG 84729764
Domyślny

Oni prawdopodobnie sami sobie robią macra do takich spraw....
stary 19-07-2004, 22:09   #27
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

A mnie denerwuje kiedy tacy idioci męczą się niepotrzebnie z łowieniem ryb, które zostało fatalnie rozwiązane przez CIPów, a potem mówią, że używanie Tibii GG jest nieuczciwe w stosunku do innych graczy itp. Ja używam Tibii GG głównie ze względu na łowienie ryb (światło też się przydaje) i wcale nie łowię dzięki temu szybciej, po prostu wygodniej i zdrowiej (dla ręki i myszki).

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2004, 22:38   #28
kagan
Użytkownik Forum

kagan's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Litawor
A mnie denerwuje kiedy tacy idioci męczą się niepotrzebnie z łowieniem ryb, które zostało fatalnie rozwiązane przez CIPów, a potem mówią, że używanie Tibii GG jest nieuczciwe w stosunku do innych graczy itp. Ja używam Tibii GG głównie ze względu na łowienie ryb (światło też się przydaje) i wcale nie łowię dzięki temu szybciej, po prostu wygodniej i zdrowiej (dla ręki i myszki).
Co do tej sprawy niemożesz sie obronić w żaden sensowny sposób (jak dla mnie):

1) "A mnie denerwuje kiedy tacy idioci męczą się niepotrzebnie z łowieniem ryb" - otóż ja właśnie się tak "męcze" (przy małym fishu - 45 , w mało uczęszczanym miejscu rybki łowie szybko i bezproblemów, pare razy zarzucam, postoje w sumie 1-2 min i mam koło 20 ryb) a z twojej wypowiedzi wynika że jestem idiotą, idąc dalej twoim tokiem myślania nazywasz idiotą człowieka który stosuje się do zasad tibi, czyż nie? Wybacz ale dla mnie jest to ciut nielogiczne albo może nie nielogiczne lecz (hm) lamerskie? głupie? nieodpowiednie? (nieumiem znaleźć odpowiedniego słowa, ale mam nadzieje że rozumiecie co miałem na myśli) ...

2) Używanie tibigg i innych programów jest zabronione, skoro się niepodoba że CIPy tak wymyślili no to proponowałbym:
a) napisać mail do CIP jakie to mają głupie zasady :/
b)Znaleźć sobie inną gre.

3) Jak dlamnie poklikanie pare razy na ekran niejest specjalnym wysiłkiem fizycznym, więc niewiem czy tak bardzo jest ci ta tibiagg potrzebna do łowienia.
kagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2004, 23:05   #29
Par'Salian
Użytkownik Forum

Par'Salian's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Las Wayreth\Szczecin

Par'Salian ma numer GG 6222337 Par'Salian ma login Tlenu nanu89
Domyślny

No i popieram przedmówce. Za działania przeciw regulaminowi powinny byc bany , ale jak wykryc tibie gg?? Raczej sie nie da. A jak ci sie nudzi łowienie rybek to idź do jakiejś restauracji i powiedz "hi" "ham" "yes" i po kłopocie, fakt dla sorca mana jest ważna i po co marnować ją na czar "utevo lux" skoro można tibi gg użyć... to kup se torche i po sprawie .
Par'Salian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2004, 13:13   #30
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Domyślny

Chciałem powiedzieć, że używając Tibii GG nie przyśpieszam wcale łowienia ryb, robię to tylko dla własnej wygody i nie widzę w tym nic złego.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
stary 20-07-2004, 14:01   #31
Kaczor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Polin
@Trener:
Czyli innymi slowy sugerujesz, ze jak zobacze kogos kradnacego samochod, gwalcacego kobiete w ciemnym zaulku to nie powienienem sie wtracac, bo to nie moja sprawa?

A teraz pomysl ze to mogl byc samochod Twojego ojca, a ta kobieta Twoja matka/siostra (bo z Twojej wypowiedzi nie sadze zebys byl juz w takim wieku, zeby miec samochod albo budowac zwiazek z kobieta).
Taa porownywanie gwaltu na kobiecie z jakas gowniana gra dobrze swiadczy o Twojej doroslosci :rolleyes: Niektorzy widze powinni sie zaczac leczyc i to szybko.
Kaczor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2004, 14:21   #32
kagan
Użytkownik Forum

kagan's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Litawor
Chciałem powiedzieć, że używając Tibii GG nie przyśpieszam wcale łowienia ryb, robię to tylko dla własnej wygody i nie widzę w tym nic złego.
Z jednej strony to jest złe bo łamiesz regulamin tibi, jeśli nierozumiesz dlaczego spytaj się na help chacie czy game (oczywiście żart bo zakładam że rozumiesz że używanie takich programów jest zabronione)

Z drugiej strony może się to wydać nic wielkiego, w końcu to tylko ryby ale jeśli tego używasz w pewnym sensie pohcwalasz ludzi który takie programy piszą.

A z jeszcze innej strony, ludzie se pościagaja takie programy a później kryzk i płacz na forum że go hackneli i wyzywanie hakerów (tak jakby winy poszkodowanego niebyło żadnej :/ )

Niejestem jakimś fanatykiem by dokładnie wytępiać ludzi który używają różnych programów , ale już wole pójśc i sam s enałowić tych ryb i mieć satysfakcje że jestem dobry gracz :rolleyes:
kagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2004, 14:21   #33
Bajapa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 07 2004

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
Domyślny

eh...

kiedyś ide do qmpla a on sobie kroi rotwormy a tu nagle klika Page Down i wszystko oświetlone - ja takie oczy co on robi a ten mi że tibia gg, rybki tez łowi gg i potem nałowi 2000 i sprzeda, eh... denerwuje mnie to bo ludzie sie męczą żeby mieć mane ma utevo lux a inny kliknie jeden przycisk i ma wszystko podświetlone i jeszcze go nie shakuja (nie tkne t_gg bo nie chce ryzykować haknięcia konta)
Bajapa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2004, 21:29   #34
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny T_gg do kosza!

Ja jak zacząłem grać w tibię to pościągałem te wszystkie gooowna , ale teraz używam tylko TibiaPW. Bo niby jak się zalowować np. o 19.00???
stary 26-07-2004, 01:55   #35
Smaug
Użytkownik forum

Smaug's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Świebodzin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Wirvan
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

Po tych wypowiedziach widac, jakie kto ma podejscie do rzeczywistosci. Jezeli ktos uzywa programow tj. TibiaGG, TibiaPW to po prostu idzie na latwizne. Nie sztuką jest nielegalne ulatwianie sobie zycia, ale uzycie wlasnej inteligencji do pokonania problemu!
Smaug jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-07-2004, 20:19   #36
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Smaug
Po tych wypowiedziach widac, jakie kto ma podejscie do rzeczywistosci. Jezeli ktos uzywa programow tj. TibiaGG, TibiaPW to po prostu idzie na latwizne. Nie sztuką jest nielegalne ulatwianie sobie zycia, ale uzycie wlasnej inteligencji do pokonania problemu!
Masz na myśli napisanie sobie własnego makra/programu cheaterskiego? Pomyślę...

stary 27-07-2004, 14:08   #37
kotomaniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p

Domyślny

Ja nie będe krytykował ludzi, którzy używają, robią to na własne ryzyko. Chcesz nie grać fair, proszę bardzo nie zabronie Ci tego. Jednak warto pomyśleć, ja nabiłem 60 fishinga na 1 myszce bez jakichkolwiek wspomagaczy, myszka działa, ręka działa. Jak chcę miec światło to pisze utevo lux i odrazu mi się mlev nabija. Chcę mieć kase ide robić runy ale siedziąc przy kompie (nawet czytając czy coś), bez żadnych makr. Tibia jest tak pomyślana, że można w nią grać uczciwie nie posiłkując się wspomagaczami. Gdyby było to kon9ieczne spokojnie by na to zezwolono.
stary 28-07-2004, 12:50   #38
Zygfryd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..

Stan: Niegrający
Domyślny

hehe a mi to sie smiac chce z tych wszystkich programow i z tych ktorzy ich uzywaja (bez obrazy plx)
ktos powiedzial ze jak ma sie zalogowac o 19... ja jakos moge sie zalogowac, czesto sie zdarza(lo) ze przychodzilem do kafejki o 6 (jak jeszcze nie mialem neta w tym roku) i sie logowalem.. wiadomo ze przynajmniej pol godziny ale sie logowalem i ZAlogowalem i to w kafejce gdzie czas sie liczy i kasa leci. Rekord, jaki widzialem na mc to 6 makr, a wiecie czego TYLKO tyle??? Bo komp wiecej nie dawal rady
Ustawiali sobie rybaka tak, ze co kratke lowi i powiedzmy na 500 rzutow to ze 2 razy(czy tam ile) cala mapke przelowilo i z 30 rybek Sam z rybaka nie korzystalem... nie wiem czemu ale chyba dlatego ze moim zdaniem traci sie satysfakcje z gry.. A mc tez raczej nie uzywalem, tylko moze kilka razy jak ktos np. mial mi cos dac wieczorem. Ale u siebie w chacie nie mam zadnego programu do cheatowania, nawet mc sobie nie zalatwilem, choc by sie przydalo Teraz do tibii mam tylko tibie I sie z tego ciesze i naprawde uwazam ze korzystajac z tych wszystkich programow traci sie satysfakcje, bo tak to przynajmniej mozna sie pochwalic ze wysoki fishing sie zrobilo i ze reka zdeka boli (oj troche tak lowilem dla fishingu reka az tak sie wyuczylem ze chodzila mi jak automat ). A zlapac kogos np. na tibiigg jak ktos lowi nie jest trudno wystarczy screena zrobic z imieniem kolesia i 10 plamkami na wodzie obok siebie
Znowu mi wyszedl troche dluzszy post, ale chyba sie na mnie nie pogniewacie
Zygfryd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2004, 03:44   #39
shae
Użytkownik Forum

shae's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Babylon 5, green sector

Gildia: Ψ Corps
Poziom: P12
Domyślny

Cytuj:
A zlapac kogos np. na tibiigg jak ktos lowi nie jest trudno wystarczy screena zrobic z imieniem kolesia i 10 plamkami na wodzie obok siebie
Słyszałeś o czymś takim jak lag? Mnie się zdarzało przez takie lagi mieć kilka plamek na raz. Nie wiem jak jest teraz, ale wcześniej zrzut ekranu nie był żadnym dowodem... W końcu nie problem podrobić
stary 29-07-2004, 07:27   #40
Amera Trooper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 06 2004

Amera Trooper ma numer GG 5421194
Domyślny

...Jak nie korzystac to siedz cicho ja nie korzystam bo tam sa bardzo fajne keyloggery i trojanki ale jak inni chca to ich problem ze benda hacked... Ja tego uzywalem palem i w ostatniej chwili itemsy uratowalem a raczej gm bo mas kick byl i nie wrzucil parcela do skrzynki GM MASTERS!
Amera Trooper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania