![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() Cytuj:
po za tym nigdy nie zaczynalem niczego tworzyc w paincie,a lepiej sobie zalatw lepszy program jest wiele lepszych, paint to najwieksze G, po za tym jesli ktos ma przydomek artist to raczej o czyms swiadczy bo tego sie nie dostaje za ładne oczy, a po za tym chyba lepiej jak Cie skomentuje ktos kto sie zna na rzeczy i lepiej cos od Ciebie robi, niz jak Cie skomentuje osoba ktora nie ma o tym zadnego pojecia :/. Apropo jesli cos wystawiasz na forum to nie mozesz byc tylko nastawiony na to ze sie bedzie podobac. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() tu masz linka do mojej galerii na forum to jak chcesz to tez sobie pokomentuj
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61827 EDIT: przepraszam za double posta ale forum mi zassysało po cyzm padło :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te, MiKSer, ja nie jestem artistem, sam słabo tworzę grafiki ale ci mówię: S.H.I.T. Teksty typowo "ziomalowate" - nie lubię tego. 100x bardziej podobał mi się komiks Cor Tibiarza, tam był ciekawy humor ["Śpiący zbudź się... No zbudź się do ku**y nędzy!"] i tylko niektóre kadry były kiepskie. A twój? Postacie brzydkie, zupełnie jak rysowane przez mojego 5-letniego kuzyna... Zajmij się czymś prostszym, tak na początek może obieranie ziemniaków?
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Jeeeeez, okropna zenada. Zlapalem sie za glowe czytajac te denne teksty. Nie uzywasz znakow interpunkcyjnych, wykonanie dupne, pomysl beznadziejny - ogolnie kicha na maxa.