|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
Pokaż wyniki sondy: Co lepsze ? | |||
Tibia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
99 | 79.20% |
MuOnline |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 20.80% |
Głosujących: 125. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Master Alucard
|
![]() Obie gry sa podobnie nudne (z tym, ze mu minimalnie nudniejsze). Obie gry maja podobne zasady (jak najwiekszy poziom, jak najwiekszy level...). W obie gry gram. Tibia jednak mnie bardziej wciagnela.
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Hmm.. prawie wszyscy(jak nie wszyscy O,O) w tym temacie strasznie marudza/skarza sie na Tibie, a jakos odwiedzaja to forum.. Nie rozumiem takich ludzi, no bez kitu.. Po kiego grzyba tracicie czas na przegladanie forum o czyms w co nie gracie/nie podoba wam sie?
@topic: Zaglosowalem na Tibie ofc, bo w Mu nawet nie gralem.. 'troche' zniechecily mnie opisy tej gry przez kumpli, ktorzy w nia grali.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mu jest moim zdaniem gorsze... gdyż od 60 lvl'u jest (albo będzie ^^) płatne. Mimo to nie oddaje żadnego głosu gdyż uważam że są dużo lepsze gry od wyżej podanych (np. ragnarok, diablo).
A co do pana "DyCHa"... Tibia została stworzona po to aby wiele ludzi mogło w nią grać bez potrzeby ściągania 100mb+ klienta. Dlatego Tibia nigdy (?) nie zostanie grą 3d.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() MuOnline troche muli kompa i ma bardzo duzo błędów.
Tibia lepsza ;p.
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() widze ze dawno temu niegral na globalu w mu bowiem:
Juz hacki nei działają od czasu gdy k2 wprowadził nowy serwer (p2p) + zabespieczenia (wyjatek to stary speed hack z nowym sposobem uruchomienia go ) mu ma lepsza grafike , dzwieki Nierozumiem czemu ludzie czepiaja sie do mu ze ma bugi skoro w kazdej grze sa nawet w tibi (ktora ma juz duzo lat ale niezmieniaja w niej zbyt wiele)+działajace boty) Wejdzcie np: na www.gamecenter.xt.pl i tam zadajcie to pytanie nawet w dziele tibi Zummer zalezy jakiego masz kompa Stawiam na muonline w tym sondazu chociaz zadna z tych gier niemoze równac sie z gra Blizzarda World of Warcraft'em Ostatnio edytowany przez ROMCIO - 02-07-2006 o 00:18. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() WoW to gówno i nawet ty mi sie tutaj z tym nie wypowiadaj ja nie wiem jak mozna grac w gre gdzie jak zginiesz to nic nie tracisz tylo musisz dojsc do swojego ciala to jest chore albo ze jak odkryje sie calo mape to plik z gra wazy ponad 60GB to jest chore
@topic ani to ani to wole knight online diablo2 LoD oraz battlefielda 1942
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |