|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() hmm palladyn = cała kasa z lootów na strzały, bełty itp. ale możeby na 12 levelu spokojnie bić cyce. ~COOLv
hmm druid = robimy cały dzień runki, wieczorem przychodzi kolega i idziemy na smoczyce ~COOL~ hmm sorc = na początku trudno, ale gdzy się rozgrzejemy sami lejemy smoki, oczka itp. ~COOL~ hmm kinght = blokujemy potwory i z wyprawy 50% lootu dla nas! ~COOL~ jak widać tibijskie profesje są dość wyważone =] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() Poniewaz palantem gram aby przerzucic kase sorcowi a potem gram sorcem i nim wymiatam jak mam high mlvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() Najpierw Knight- za duzo PK
Pozniej drugi Knight- nie umiałem grać Następnie trzeci Knight- w miare, ale tez nudy(non-pvp) i na koniec pall ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ja Wybrałem ryceża i chce zmienić na paladyna tylko nie wiem jak. Jeżeli ktoś wie to prosze o kątakt
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Re: Michu Obraź jakiegoś high levelovca a potem rook i nowa profesja!
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2003
![]() |
![]() dajcie nowom odpowiedz bo ja jabys niezauwazyl mam wszskie profesje postaci lvle 11,13,13,14
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Sors jest najpoterzniejszy w TIBJI oczywiście SD ultimatexplosion i kto mi podskoczy
![]() ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() ej ja najpierw wybralem sorca potem gram palkiem i nie wiem kim grac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() MI postać doradził mój kuzyn, ponieważ to była moja pierwsza postać(i nadal jest) sorcerer. Na początku było strasznie słabo inni chodzili na ciezsze potwory a ja na słabe no i musiałam czekać na mlevel. Myślałam czy by nawet nie zrezygnować i zrobić knighta. Wydawał mi się o wiele lepszy, lecz teraz uważam, że SORCERER JEST THE BEST~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za nic na świecie nie zmieniłabym go na inną postać.Teraz to ja powalam potwora z sd za 1 strzałem, a mój kuzyn palllka ma musi się trochę pomęczyć. hehehe ![]() Mój lvl macie poniżej. 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ja najpierw miałem knighta po jakims czasie zorientowalem sie ze jest mierny.Następnie zdecydowałem sie na palka.To juz byl leprzy wybor ale to nadal jeszcze nie to
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() ja tez mam sorca, 14 lvl 22 magiczny , i troche sie nudze teraz calymi dniami robie runki i zbieram na lepszy equip i na wszystkei czary , wiec jest troche nudno ale jak zdobede wyzszy lvl i lepszy equip to moze bedzie ciekawie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
![]() Ja jestem Palkeim i nie żałuje wyboru . Jak sie ma wysokie skille to tnie równo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Oto jak ja wybrałem swoją profesje:
No tak miałem 6 zł więc poszedłem z bratem do kafejki internetowej(MC nie działał) załorzyłem nową postać i... ... Z mojego Rook steyera dałem nowej postaci: - Mace - Studded Armor - Leather legs - Leather Boots - 2 Life Fluidy - 2 Antidote - Backpack - Leather Helmet - Brass Shield Nie dawałem odrazu najlepszych poto zeby troche nim potrenować. No i tak: - Zabiłem multum Robittów, Sheepów i Deerów aż skoczyły mi 2 Club Fighting.(Taki trening jest długi ale mi sie nie spieszy) - Za sprzedane mięso kupiłem wędkę i złowiłem kilka ryb. - Teraz poszedłem na raty pod sklep Al'Dee i zablokowałem rata i on wemnie nawalał a nikt(poza tymi co spearami walczą) niemugł mi go zabić. - Gdy skoczyły mi 4 Shieding zaczołem zabijać więcej ratów(do tamtej pory zabiłem ok. 20-25 ratów, miałem 2 lv.) - poszedłem więc do Seymura i kópiłem sobie klucz do areny. -W arenie: - wypuszczałem trolla i odrazu go zabijałe chodziło mi głuwnie o Exp. i Silver Amulet - Wypuszczałem Wolfa by coś zjeść - Wypuszczłem Buga i Spidera (razem) oni pomagali mi w Shieldingu Gdy miałem już skile 16/16 i 5 lv. wybrałem się do południowej wierzy Troli. Jednego trola zablokowałem tak aby nikt mi go nie zabił,niektórzy próbowali spearami a ja im przeżucałem na drugi brzeg. i tak miałem skille 16/17. Później chodziłem na Orc by nabić Lv. 7 no i udało mi się. Teraz zacząłem szykować się do mailanda, by to mi się udało przejść do AB jak najszybciej musiałem zgromadzić sprzęt i kase. Zdobyłem więc chain armora i plate shielda,studded legsy,legion heleta no i oczywiście sporo kasy. No ale spotkałem gościa który błagał o pomoc bo zginoł gdy miał prawie 9 lv. (zabezpieczał się żeby na mainie szybko 9 lv. zdobył) i poprosił mnie o pomoc. No więc zgodziłem się i dałem mu pare żeczy(Chain Armor, Studded legsy, plate shielda no i legion helmeta) przeszedł na maina i zniknoł na parę dni. Więc zaczołem kolekcjonować sprzęt od nowa. Zaczołem chodzić na Trole,Skeletony i Orci aż zdobyłem 8 lv. i skile 18/19(shielding taki wysoki dzięki częstym ![]() ![]() Następnie zaczołem trenować Fishing(zdobyłem skille 20 w kilka godzin(lipne te łowienie a tibia gg nie działa na nowym klijencie). Gdy miałem jakieś 400 Exp. (+/- 150) kupiłem kilka life fluidów i wylazłem na maina z takim eq: - Chain Armor(100 Cap.) - Studded Legs(26 Cap.) - Cooper Shield(63 Cap.) - Leather Boots(9 Cap.) - Mace(38 Cap.) - Silver Amulet(5 Cap.) - Backpack(16 Cap.): + 5 Life Fluid (~9 Cap) + 330 gc(33 Cap.) + Fishing Rod(~9 Cap.) Poszedłem do wyroczni i przeniosłem się na Maina: - Pierwsze co zrobiłem to przeszedłem do ab i zakupiłem czary: - Utexo lix - Exiva " - Exevo pan P.S: Na tym exiva można sporo zarobić(tylko trzeba wiedzieć jak) np. gonili pewnego pk a on im sie schował, więc im powiedziałem że za 50 gc powiem gdzie jest, i udało sie chyba z 15 razy tak zrobiłem. Gdy dostałem 1 Mlv. kupiłem sobie czar Exura i poszedłem trenować na Trole, Skeletony, jak uzbierałem troche kasy kupiłem sobie Morning Star i dwarven Shield, no i miałem wtedy 9 lv. więc kupiłem sobie LMM, Zrobiłem sobie jego cały Bp i dostałem 3 ml., poszedłem sobie na Skeletony i Ghoule(Je naturalnie rozwalałem LMM) no i roty i znalazłem trupa w którym były brass legsy. Mam jeszcze jakieś 1000 Exp. do lv. i 3 mlv. (niedługo zaczne IH robić na sprzedaż). Tak stałem się DRUIDEM.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() Ja gram knigtem i jestem pewien, ze lepiej wybrac dla siebie nie moglem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Gralem knight'em, gralem pallkiem teraz kolej na sorcerera. Na poczatku bylo trudno nawet bardzo trudno ( gram na nowym swiecie ). Jakos meczac sie kopalniach nabilem 20 lvl, teraz tylko potrzebuje 15 k na promocje, i po tym ma nadzieje bedzie z gorki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() to jest tak:
mam pala ktury najwiecej i jakby gluwna postac do gry mam uh markerke jak umre albo jak mi sie nie hce grac lub lagi.. ![]() mam na rooku postac hyba 9 lev i zawsze jak bede mial dosc zrobie se knihta mam tesz jakiegos maga ale nim nie gram od 2 mihow(oczywiscie te postacie hoduje na danubi ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Buuuuu
|
![]() To ja tez opowiem o swoich przygodach z profesjami:
Na samym poczatku byl druid (kolega powiedzial ze latwo kase runami sie robi). Pozniej byl paladyn (ja padlem na 2 strzaly od cyklopa, a kolega paladyn juz od dawna na nie polowal). Pozniej byla dluga przerwa (paladyn pare razy spotkal strzelajace potwory). Pozniej wrocilem do paladyna znowu, ale wtedy akurat byl okres wielkich lagow i dissconectow na Secura, wiec praktycznie moglem sobie pograc tylko w nocy, wiec sie narodzil pomysl by w dzien siedziec i robic runki druidem. Poczatkowo szlo kijowo (12 lvl moglem go na b. krodko zostawic tylko afk), pozniej sie troche rozkrecilo i druid dochrapal sie 25 lvl, ale juz przejscie z 24 na 25 bylo katorga i dalej expowac mi sie nie chcialo. Wrocilem do rycerza ktorym kiedys juz gralem (14 lvl skille prawie 50), w ciagu tygodnia skille dociagnelem do 55 a lvl do 25, teraz (miesiac od poczatku grania rycerzem) dochodze do 70 w skillach i lvl prawie 40. Knightem granie sprawia najwiecej przyjemnosci, poniewaz najwieksza czesc gry aktualnie gramy i nie musimy trenowac tylko dlatego ze jest ciut laga.
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Knight najlepszy wedle mnie. Grałem wszystkimi postaciami i doszedłem do ich naj rzeczy. Sorcem do sd, druidem do uh, palem do 20 lvl i gs=) a knight mam na 23 lvl skille 62/60 i mi się nim najlepiej gra. Shacowali mi go, straciłem alll eq. Ale gram nim dalej, jakoś idzie, powoli ale coś.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Odpowiedz jest oczywista: TAK! Wybrałem najlepszą profesję w grze - paladyna (każdy z doświadczonych graczy wam to powie) - nie chce tu wywołać dyskusji co do najlepszej profesji (miała już ona miejsce)
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Na poczatku byl rycek. Ale bylo dennie "Pali zablokuj mi to.." "Pali zablokuj mi tamto.." itp. do tego pare pk i kompletnie opadlem na duchu. Ale potem byl MAG i jest cool. Mag rulez
|
![]() |
![]() |