Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-02-2006, 13:59   #21
SQsek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

No znów wojna - nic nowego. Nie wiem czy to ten server jest taki dziwny, czy to ogólna reguła. Gildia, która rządzi robi zwykle PA, przynajmniej niektórzy członkowie, w sumie wcale się im nie dziwie. I przychodza alianci którzy chcą zwalczyć PA i wojna. Wojnie towarzyszy acc sharing i wymienianie kont :| Teraz LaO rośnie w siłę, wojna robi się ciekawa, nic nie jest pewne. Twi juz pokazało, że potrafi wygrac mimo przewagi wrogów, jednak możliwe, że tym razem PVP nie wystarczy. Poza tym ta wojna może trwać bardzo długo. Obie strony deklarują, że będą walczyć aż do rooka. Nie wiem, gdzie h-lvle widzą zabawę w traceniu lvli i skilli, był u nas orshabaal to nie było blokera, bo najlepsi knightci z tego co pamiętam mieli hunta. Niech wygra najlepszy...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-02-2006, 14:50   #22
matulik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 41
matulik ma numer GG 2049533 matulik ma login Tlenu matulik@tlen.pl
Domyślny

Mi tam niezalezy czy sie bija, czy nie. Jak im to sprawia przyjemnosc to niech sie bija(czasem sie fajnie stoi przed depo i sie oglada jak goscie sie w kolo venore scigaja ;p). Mi narazie nieprzeszkadza ze sie bija, w zadnej ze stron niemam zadnych lepszych kumpli. Dopuki mi nie beda przeszkadzali w grze to mi to bedzie wisiec co oni robia ;p. Ani mi nikt jeszcze nie grozil ani mnie niezabijal wiec narazie jest git aaaleee niedlugo zobaczmym kto komu bedzie buty czyscil ;p.
matulik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 14:51   #23
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karajakataka
Kolejny frag po stronie L&O...
Tym razem padl najlepszy sorc (wedlug lvla, bo dl amnie najlepszym sorcem na Thorii bedzie zawsze gorthard )

Spartibus:
Feb 05 2006, 11:46:12 CET Killed at Level 90 by Leathal Bex and by Airro

Robi sie ciekawie ...
A wiec mamy 8 - 8
A co do sorca to tez uwazam ze Gorthard jest lepszy .

@SQsek:
traca levele skille itd. bo na tym polega wojna, proste ;]. Co do orshabaala to i tak by go nie zbloczyli bo najwyzszy wtedy byl Niah - 115 lev .
A co do sharingu,wymieniania sie charami to o ile pamietam tez masz passy na swoich kumpli
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 15:01   #24
SQsek
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
No mam passy, ale nie zamieniam sie co tydzien kontami z nimi ani nie gram codziennie, wcale nimi nie gram, mam że-by-mieć. Bo czasem trza coś wziąć od kogoś a gościa nie ma, różne życie zna przypadki. A z tego co wiem to oni grają tak, że jeden szybciej expi, drugi ma lepsze pvp itp. A ty to ten Crazzy co mnie oszukal na 30k? x)

Ostatnio edytowany przez SQsek - 05-02-2006 o 15:04.
SQsek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 15:11   #25
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SQsek
@up
No mam passy, ale nie zamieniam sie co tydzien kontami z nimi ani nie gram codziennie, wcale nimi nie gram, mam że-by-mieć. Bo czasem trza coś wziąć od kogoś a gościa nie ma, różne życie zna przypadki. A z tego co wiem to oni grają tak, że jeden szybciej expi, drugi ma lepsze pvp itp. A ty to ten Crazzy co mnie oszukal na 30k? x)
Nie, na thori nie mam w name Crazy . A co do "roznych zycia przypadkow" to sharing jest sharingiem wiec sie nie tlumacz . Pozdro.

Ostatnio edytowany przez Crazy Onion - 05-02-2006 o 16:58.
stary 05-02-2006, 15:37   #26
matulik
Użytkownik forum

Domyślny

A kto ty jestes ze wiesz kto ma czyje passy? ;p hehe ;p
stary 05-02-2006, 16:57   #27
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matulik
A kto ty jestes ze wiesz kto ma czyje passy? ;p hehe ;p
Nie interesuj sie bo kociej mordki dostaniesz . Poza tym temat jest o wojnie a nie o mnie...chill .
stary 05-02-2006, 21:04   #28
SQsek
Użytkownik Forum

Domyślny

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1117874

Sikews i Thorlekart opuścili wojne. Twi niby wciąż ma szanse ale ze słabym morale i po stracie tak dobrych graczy napewno będzie im ciężko.

Ostatnio edytowany przez SQsek - 05-02-2006 o 22:30.
SQsek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2006, 21:13   #29
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SQsek
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1117874

Sikews i Thorlekart opuścili wojne. LaO niby wciąż ma szanse ale ze słabym morale i po stracie tak dobrych graczy napewno będzie im ciężko.
Patrz co piszesz , Sikews i Thorlekart byli w Twi a nie L&O.
stary 06-02-2006, 02:53   #30
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Z Twi odszedl Neilz, oraz Lenku A'dmiral ( po raz 2 ), oraz Destro'Devil.

Ostatnio edytowany przez Crazy Onion - 06-02-2006 o 02:56.
stary 06-02-2006, 08:42   #31
Pramus
Tupac Legacy

Pramus's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Świat: Furora
Pramus ma numer GG 4183891
Domyślny

Teraz szanse sie wyrownuja. Jak juz mowiliscie z Twi odeszlo paru dobrych graczy (nie liczac Destra, bo on jest a little naab). Pozdro do sQska (Joeyeyeyye xD) to ja Pramus PP. Dziwi mnie tylko ta sprawa, ze Damer nast dnia po wstapieniu odrazu dostal 250k payment tylko za to, ze dolaczyl do Twi co wlasciwie musial zrobic gdyz Pasha zagrozil mu huntem za wybranie sie na hydry z czlonkami Twi podczas bycia neutral. Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. Po prostu moze potrzebowal shooterow i tyle, ale Pasha zawsze musi sie do czegos przywalic - to jest chyba najgorsza osobistosc w Lao.

Tupac Amaru Shakur

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ujo
To by była akopalipsa czy jak to jej
Pramus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2006, 10:11   #32
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Teraz szanse sie wyrownuja. Jak juz mowiliscie z Twi odeszlo paru dobrych graczy (nie liczac Destra, bo on jest a little naab). Pozdro do sQska (Joeyeyeyye xD) to ja Pramus PP. Dziwi mnie tylko ta sprawa, ze Damer nast dnia po wstapieniu odrazu dostal 250k payment tylko za to, ze dolaczyl do Twi co wlasciwie musial zrobic gdyz Pasha zagrozil mu huntem za wybranie sie na hydry z czlonkami Twi podczas bycia neutral. Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. Po prostu moze potrzebowal shooterow i tyle, ale Pasha zawsze musi sie do czegos przywalic - to jest chyba najgorsza osobistosc w Lao.
A mnie wcale nie dziwi payment Damera, ma przynajmniej nauczke za ladowanie sie Wzyckom do dupy. Btw to chcial juz wczesniej do nich dolaczyc.
Kolejna rzecz:"...Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. " - nie hyder a hydr, i nie z czlonkami dwoch walczacych ze soba gilidii ( no chyba ze poszedl na te hydry np. z Pasha i Feawyn ).
PS. kolejne osoby chca sie wyplacic:
Sanei
Sir-demoledor
Xadery
Mabi
stary 06-02-2006, 12:26   #33
Karajakataka
Użytkownik Forum

Karajakataka's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Karlino

Poziom: 101
Skille: 85/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

Wojna diametralnie sie zmienila ...
Dziwi mnie jedynie postawa Twi ...
Uwazalem ich za walecznych graczy, a oni teraz gdy juz nei maja przewagi wcale nie podejmuja walki, tylko sie wykupuja ...
TA wojna jest naprawde dziwna
stary 06-02-2006, 16:38   #34
matulik
Użytkownik forum

Domyślny

"...TA wojna jest naprawde dziwna" - woja, albo gracze...
stary 06-02-2006, 16:58   #35
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

hej!

powiedzialem dzis Lemanowi, ze ta wojna jest do banii i jestem zdegustowany a takze to, ze postawa sikewsa i tholekarta jest godna najwyzszej pochwaly.
lyla i wraith mogli przeciwko nim walczyc, ale tholekart z sikewsem przeciwko lyli i wraithowi juz nie ta dwojka naprawde ma zasady ktorych nie moze przekroczyc i to na pewno nie ma nic wspolnego z tym ze pozycja twi stala sie delikatnie mowiac niekorzystna

pewnie znowu wiekszosc czlownkow przegranej gildi zaplaci a reszta bedzie huntowana do konca swiata...tj jakes 2,3 tygodnie do nasteonej wojny

moze to jest wlasnie sposob, jak sprawic by swiat byl ciekawy i zeby cos na nim sie dzialo?
chyba nie, chyba to zaczyna byc troche juz zenujace. ale z drugiej strony jakby tylko jedna gildia miala cos do powiedzenia, wtedy to dopiero bylo by nieciekawie.

teraz spodziewam sie ze sikews sie troche przyczai, pozniej znowu zmontuje swoja stala ekipe, wyczeka az ktos sie porozni i na powrot stanie sie osoba o ktorej najwiecej sie mowi.
znowu bedzie hooligans reaktywacja?!

edit: ile sikews musial zaplacic?

Ostatnio edytowany przez doors - 06-02-2006 o 16:59.
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2006, 18:24   #36
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Niezupelnie Lyla & Wraith nie walczyli przeciwko Sikewsowi i Thorlekartowi ale przeciwko La'Cores i starymi Hooligans , dlatego nie przylaczyli sie wczesniej do L&O.
stary 06-02-2006, 19:01   #37
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

lyla i wraith przylaczyli sie do LAO(wczesniej lyla sama hhuntowala bylych hooligansow), ktore to bylo w wojnie z twi, tym samym stanela przeciwko sikewsowi i tholekartowi.

na tibia.com wposcie tholekarta i sikewsa wypowiedzial sie sanei,ktory twierdzi ze sikews blokowal, m. inn. rzucal m walle kiedy ubijali wraitha. co tylko dowidzi tego co wczesniej pisalem(choc moze nie doslownie) ze argument tholekarta i sikewsa to nic innego jak sciema.

moze macie jakies inne filmy z tejze wojny?
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2006, 23:21   #38
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

hmm...znalazlem post o ktorym mowiles ... fiu fiu , faktycznie ciekawe.
stary 06-02-2006, 23:22   #39
Karajakataka
Użytkownik Forum

Karajakataka's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Karlino

Poziom: 101
Skille: 85/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

Sikews i Thorlekart normalnie sie przestraszyli i kto wierzy w ich tlumaczenia, ten nie powinien z taka latwowiernoscia wylazic na ulice
Juz jest praktycznie po wojnie ...
Nie ma zrywu Twi w ktorym zostali przeciez dobrzy gracze min: Thas Vook, Wladimix, Drasen, Feawyn ...
stary 09-02-2006, 19:59   #40
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Domyślny

Kolejne osoby odeszly z Twi, wyglada na to ze wojna chyli sie ku koncowi, jednak wstzymuje sie przed stwierdzeniem ze L&O wygralo...kazdy chyba pamieta LAH i Krishne vs. Phenominom.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania