![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() No znów wojna - nic nowego. Nie wiem czy to ten server jest taki dziwny, czy to ogólna reguła. Gildia, która rządzi robi zwykle PA, przynajmniej niektórzy członkowie, w sumie wcale się im nie dziwie. I przychodza alianci którzy chcą zwalczyć PA i wojna. Wojnie towarzyszy acc sharing i wymienianie kont :| Teraz LaO rośnie w siłę, wojna robi się ciekawa, nic nie jest pewne. Twi juz pokazało, że potrafi wygrac mimo przewagi wrogów, jednak możliwe, że tym razem PVP nie wystarczy. Poza tym ta wojna może trwać bardzo długo. Obie strony deklarują, że będą walczyć aż do rooka. Nie wiem, gdzie h-lvle widzą zabawę w traceniu lvli i skilli, był u nas orshabaal to nie było blokera, bo najlepsi knightci z tego co pamiętam mieli hunta. Niech wygra najlepszy...
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Matulik Observator
Profesja: Elite Knight
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 41
![]() ![]() |
![]() Mi tam niezalezy czy sie bija, czy nie. Jak im to sprawia przyjemnosc to niech sie bija(czasem sie fajnie stoi przed depo i sie oglada jak goscie sie w kolo venore scigaja ;p). Mi narazie nieprzeszkadza ze sie bija, w zadnej ze stron niemam zadnych lepszych kumpli. Dopuki mi nie beda przeszkadzali w grze to mi to bedzie wisiec co oni robia ;p. Ani mi nikt jeszcze nie grozil ani mnie niezabijal wiec narazie jest git aaaleee niedlugo zobaczmym kto komu bedzie buty czyscil ;p.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() A co do sorca to tez uwazam ze Gorthard jest lepszy ![]() @SQsek: traca levele skille itd. bo na tym polega wojna, proste ;]. Co do orshabaala to i tak by go nie zbloczyli bo najwyzszy wtedy byl Niah - 115 lev . A co do sharingu,wymieniania sie charami to o ile pamietam tez masz passy na swoich kumpli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No mam passy, ale nie zamieniam sie co tydzien kontami z nimi ani nie gram codziennie, wcale nimi nie gram, mam że-by-mieć. Bo czasem trza coś wziąć od kogoś a gościa nie ma, różne życie zna przypadki. A z tego co wiem to oni grają tak, że jeden szybciej expi, drugi ma lepsze pvp itp. A ty to ten Crazzy co mnie oszukal na 30k? x)
Nie. Ostatnio edytowany przez SQsek - 05-02-2006 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Crazy Onion - 05-02-2006 o 16:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() A kto ty jestes ze wiesz kto ma czyje passy? ;p hehe ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1117874
Sikews i Thorlekart opuścili wojne. Twi niby wciąż ma szanse ale ze słabym morale i po stracie tak dobrych graczy napewno będzie im ciężko.
Nie. Ostatnio edytowany przez SQsek - 05-02-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z Twi odszedl Neilz, oraz Lenku A'dmiral ( po raz 2
![]() Ostatnio edytowany przez Crazy Onion - 06-02-2006 o 02:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Świat: Furora
![]() |
![]() Teraz szanse sie wyrownuja. Jak juz mowiliscie z Twi odeszlo paru dobrych graczy (nie liczac Destra, bo on jest a little naab). Pozdro do sQska (Joeyeyeyye xD) to ja Pramus
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kolejna rzecz:"...Wdlg mnie bicie hyder z czlonkami dwoch walczacych ze soba gildii nie jest niczym zlym. " - nie hyder a hydr, i nie z czlonkami dwoch walczacych ze soba gilidii ![]() ![]() PS. kolejne osoby chca sie wyplacic: Sanei Sir-demoledor Xadery Mabi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Karlino
Imię: Karajakataka
Poziom: 101
Skille: 85/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Wojna diametralnie sie zmienila ...
Dziwi mnie jedynie postawa Twi ... Uwazalem ich za walecznych graczy, a oni teraz gdy juz nei maja przewagi wcale nie podejmuja walki, tylko sie wykupuja ... TA wojna jest naprawde dziwna ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() "...TA wojna jest naprawde dziwna" - woja, albo gracze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() hej!
powiedzialem dzis Lemanowi, ze ta wojna jest do banii i jestem zdegustowany ![]() lyla i wraith mogli przeciwko nim walczyc, ale tholekart z sikewsem przeciwko lyli i wraithowi juz nie ![]() ![]() ![]() pewnie znowu wiekszosc czlownkow przegranej gildi zaplaci a reszta bedzie huntowana do konca swiata...tj jakes 2,3 tygodnie do nasteonej wojny ![]() moze to jest wlasnie sposob, jak sprawic by swiat byl ciekawy i zeby cos na nim sie dzialo? chyba nie, chyba to zaczyna byc troche juz zenujace. ale z drugiej strony jakby tylko jedna gildia miala cos do powiedzenia, wtedy to dopiero bylo by nieciekawie. teraz spodziewam sie ze sikews sie troche przyczai, pozniej znowu zmontuje swoja stala ekipe, wyczeka az ktos sie porozni i na powrot stanie sie osoba o ktorej najwiecej sie mowi. znowu bedzie hooligans reaktywacja?! ![]() edit: ile sikews musial zaplacic?
pozdrawiam, doors LIGA antyPA Ostatnio edytowany przez doors - 06-02-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezupelnie Lyla & Wraith nie walczyli przeciwko Sikewsowi i Thorlekartowi ale przeciwko La'Cores i starymi Hooligans , dlatego nie przylaczyli sie wczesniej do L&O.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() lyla i wraith przylaczyli sie do LAO(wczesniej lyla sama hhuntowala bylych hooligansow), ktore to bylo w wojnie z twi, tym samym stanela przeciwko sikewsowi i tholekartowi.
na tibia.com wposcie tholekarta i sikewsa wypowiedzial sie sanei,ktory twierdzi ze sikews blokowal, m. inn. rzucal m walle kiedy ubijali wraitha. co tylko dowidzi tego co wczesniej pisalem(choc moze nie doslownie) ze argument tholekarta i sikewsa to nic innego jak sciema. moze macie jakies inne filmy z tejze wojny?
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm...znalazlem post o ktorym mowiles
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Karlino
Imię: Karajakataka
Poziom: 101
Skille: 85/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Sikews i Thorlekart normalnie sie przestraszyli i kto wierzy w ich tlumaczenia, ten nie powinien z taka latwowiernoscia wylazic na ulice
![]() Juz jest praktycznie po wojnie ... Nie ma zrywu Twi w ktorym zostali przeciez dobrzy gracze min: Thas Vook, Wladimix, Drasen, Feawyn ...
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne osoby odeszly z Twi, wyglada na to ze wojna chyli sie ku koncowi, jednak wstzymuje sie przed stwierdzeniem ze L&O wygralo...kazdy chyba pamieta LAH i Krishne vs. Phenominom.
|
![]() |
![]() |