|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() No SS-y spoko..
![]() Szkoda że polaczkó ubijałeś ![]() ale tak to spoko.....dlatego nie gram na Światach PvP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() Lubie takie tematy, bo sam jestem pk! ! !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() często słysze teksty typu cały czas mnie zabijają kończe z tibią rozumiem jak byś zamieścił zdjątka jak ubijsz skule ale niewinne małe lvl eeeeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() po h**j zabijasz newbie(ewentualnie n00bów)
przez takich h**ów jak ty duzo ludzi przestaje grac w tibie (moze to i w pewnym stopniu (ale bardzo malym)dobrze) nie popieram zachowania ale ssy moga byc |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Nienawidze PK co jest fajnego w zabijaniu malych leveli
JESTES NOOBEM !!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wajny ss'y ale dlaczego niepokazales looty i swojego eq (moze masz zlaby)
![]() ![]() :evilprawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil: |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Jak bym cie zobaczyl to byc cie kurwa napierdolil, ty jebaku pierdolony.
Powiedz jaki nick ma twoj main, to go napewno zrookuje jebaku wstretny. pizdo jebana kim ty myslisz ze jestes, myslisz ze jestes taki odwarzny??? TO POWIEDZ JAKI NICK MA TWOJ MAIN!!! |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Jezu jacy wyscie sa powaleni...Nabijaja se posty powtarzajac w kolko 'Ty ******** pk'erze jak ja nienawqidze takich jak ty arrrgh'...A pomyslcie sobie teraz czym by byly swiaty bez PKerow. To tak jak Samoobrona bez Leppera
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Wy wszyscy co gadacie ze nie nawidzicie pk i takie pierdoly lepiej wogle sie na takie tematy nie wypowiadajcie, koles pokazal swoje extra ss z pk'owania i za to ode mnie "gratz ss'ów'
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() co to za zabawa jak bys zabil 100 lev to bys sie mogl pochwalic a nie 8-9 levele eh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Jaki ty masz lvl ze tak wszystkich gnoisz :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() tez uwielbiam takie akcje
czasem zabijanie niezle bawi i radze kazdemu chociaz jeden dzien poswiecic na pkowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() O to mi chodzi że zabija niskie levele zabij kogos z levelem równym sobie to pogadamy.Największą beke miałbym jagbyś zabił czyjegos uh-makera.Co do otrzymywania postaci dostałem kiedyś knighta na 22 ze skilami 70/69 i odziwo nie chciało mi sie pekować.Chcociaż dostać bubble to nei wole dostać Alfonza na świecie PvP ^^.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak dla mnie jestes noobem. Na wiekszości ss zabijałeś polaków... 10 lvl? Ha ha ha i co z nich wypadło? 10gp i lina? Mam nadzieje że sie nadziejesz albo że ja cie spotkam...
![]() |
#36 |
Buuuuu
|
![]() re: Top
15.06.2004 11:42:47 CET Killed at Level 14 by Liiss of the paladyn A z tego juz screenow nie pokazales obstawiam ze dlatego screeny skonczyly sie jak zabijasz jak w koncu trafiles na rownego przeciwnika. A tak pozatym to widze ze na poczatku miales szlachetne zamiary (bicie bialo czerwonych i z glupimi nickami), ale pozniej zaczeles normalnie atakowac kogo popadnie jak sie czaszka pojawila - jak by tak isc na jakosc a nie tylko na ilosc byly by duzo fajniejsze screeny z PK. Ps. Gratz ze nie uzywasz automatycznego swiatla.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Elfret- nie udzielaj sie tu plx.
Gremlin- zabil mnie, bo nie mialem ze soba zadnych ihow. Do wszystkich co mysla ze umiem zabijac tylko low-levelowcow- poprostu zabijalem ludzi dla zabawy, a nie dla loota czy czegos. Poczekajcie na kolejne zdjecia, tym razem z zabijania polaczkow na troche wyzszych levelach ![]() Na koniec loot i sprzet: ![]()
![]() |
#38 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Elfret juz tutaj nie zobaczymy. Pozatym ja nie mowilem nic na jakiej zasadzie zgineles, bardziej sie czepiam ze tego nie pokazales i tego ze poczatkowy Noob hunt zmienil sie w newbie hunt.
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() I hate PK malych lvl. 52 sorc to cos ktory zabija 20-30.
a). Co dostaniesz z takiego kolesia??Scale?? b). Zniechecasz ludzi do Tibii TAki kolo zaczal sie bawic dobrzez zaczelo mu isc a tu przylatuje jakis frajer i go zabija. A jak ty grales dawno na malym lvl to zawsze mazyles o dead?? Nie sadze. Jeśli zrobisz Pk na rubera to...go nierób! @Raul Ty masz jakies Alternatywy jeszcze ![]() ![]() @czeslaw A ty jestes lepszy?? Cytuj:
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() Ludzie czy wy jesteście ślepi czy co? Większość się pyta
"A JA KIEGO MASZ NICKA TY PI*** CHU**" itd. Przecież na ss to widać. Też jestem z Julery (Thais) i widziałem na skrinszotach kolesi których znam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |