|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Moonchildern to lolowata gildia, nie kazdy musi sluchac Heavt Metalu i byc tym terroryzowany (Chodzby logo Gildi)... Jednak prawda jest ze najlepsza gildia na Silverce jest Immortal Dragons (Jezeli chodzi o ilosc polakow), i jest do tego najstarsza gildia..
No, i mam jeszcze jedno zagadnienie, od zawsze Br nie lubili Polakow, ale teraz przechodza samych siebie. Rekin Lord Vader, huncil sobie w kopalni a Duffzenho i Pysidonzenho (140 ek, i 80 rp), jechali go az do samego dp w kazo, poszlo 2 bp uh, nastepnie gdy powiedzialem na trade ze mam na sell Tower Shield, napisala do mnie Lady Zenha (62 rp), z zapytaniem z kad jestem, gdy odpowiedzialem ze z Polski, powiedziala ze gdy nie wysle jej do dp Shielda to mnie zrookuje, pozniej Flaikub, ktory jest huntowany tez przez Duffzenho, chociaz oddal mu Medusa Shielda, Edzio Szczesliwy gdy powiedzial ze sprzeda Crown Legi, Artzenho (78 Ms, drugi co do ml na silverze), zarzadal oddania natychmiast owych legow albo rookowania... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @poreda,kilver i inni wyzej- ej to nie pasuje do tego tematu xD
proponoje odswiezyc moj temat ^^ juz bardziej pasuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol rekin zawsze bedzie tak ze sie odbiegnie od tematu, chodz na chwile
![]() PS. A co tesknisz za iloscia nowych postow w twym temacie, ktory cieszyl sie popularnoscia ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @narkoman
ehhh tesknie xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Ricersky
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Świat: Silvera
Poziom: 14
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Aha i mam sprawę do pewne go członka Immortal. A więc dzisiaj jak zwykle gram w tibie i niejaki Moradin Miedziobrody pisz e że obraziłem jego szanowną matkę. A więc sprawa jest jasna. Nie wiem o co chodzi (pewnie znowu mnie zhakowali) ale i tak przepraszam.(mówi że mam hunta)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
Poreda nieprzesadzasz troszke to ze ktos dal logo Iron Maiden (najgorsza okladka jaka byla xD) czy kogos tam bo dawno tam niebylem nieoznacza ze jest to zrabana gildia no do c***a pana. Ja powiem ze masz z***anego avatara bo masz ŁKS a ja go nie lubie no i to na to samo wyjdzie. Nie slyszalem od niegogo ze im sie to niepodoba. Jak mnie tripa jechal to nie plakalem ze mi 2 bp uh poszly ****a ludzie a ja bym nigdy nie dal itemka za to zeby nie bylo hunta juz raz tak zrobilem i bylo znowu i znowu i znowu daj to i to or hunted ludzie ja *******e. Przepraszam za wulgaryzmy ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ dramax
Lol. to sie nie daj aby cie hackowali. Zmien haslo oczysc kompa a nie mowisz ''Nie wiem o co chodzi (pewnie znowu mnie zhakowali) ale i tak przepraszam.(mówi że mam hunta)'' Akurat go tym przekonasz. To takie nOObowskie :/ @ Rekin hehe widze to w twoich skosnych oczach ze tesknisz ![]() ![]() @ markizek No chlopie naucz sie panowac nad emocjami ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ a ty wiesz kim ja jest??
![]() ![]() ![]() Ej mam propozycje jako logo dac Moherowy beret ![]()
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ markizek
a ty wiesz kto ja jestem? chłopie gdybys to wiedzial nie odwiedzalbys tego forum tylokbys sie chowal przed moja zemsta itd. ja cie jednym wlosem bym zmiotl z powierzchni krzesla (nie pomiem ktorym wlosem ![]() co za pytanie oczywiscie ze wiem kto ty. marcin mi powiedizal ze zmieniles nick ale nie wiem dlaczego. CHyba naleza sie jakies wyjasnienia ![]() @ kilver jop zgadzam sie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hyhy a ja zaloze nowy temat o silverce bo rekina stary vroobel tez,a ten niepasi do tego
![]()
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hehe a tak serio to moj temat najbardziej pasuje do silvery ^^ xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No you hunted by duff!!!!!!!!!!!! Moze pasuje bo byl pierwszy ale stare umiera a rodzi sie nowe ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dobra chłopaki, nie znecajcie się nad biedmnym Dragmaxem i zamknijmy ten temat, od samego poczatku byl do du... znaczy bezsensowny -.-'
![]() <<..spotkamy się na przerwie..>>
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() A kto powiedizal ze sie wysmiewamy z dragmax.
ja tu zauwazylem powazne meskie rozmowy ( bo chyba zadnej kobitki( ![]() ![]() Predzej to na wzajem sie smiejemy xD
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Ricersky
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Poziom: 14
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
|
![]() I've got good idea(better than idea from noob).A mianowicie zmieniam temat tego temaru. Od dziś będzie on o waszych silverowych sprawach(min.: Hunty , wybieranie sie na questy i handel itd.) A więc Silverzanie piszcie!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe dobry pomysł ale mati juz takie cos zrobil i to mi wyglada raczej jak plagiat
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No co ****a tera jak sie przeczytalo moj post to zal dupe sciska ze pisza u mnie to sie zmienia temat usuhahaha Idz se ulep bałwana jak juz to bylo powiedziane hahaha ![]() ![]() Wymyśl coś zam dzieciaku-.-'
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No co ****a tera jak sie przeczytalo moj post to zal dupe sciska ze pisza u mnie, to sie zmienia temat usuhahaha Idz se ulep bałwana jak juz to bylo powiedziane hahaha ![]() ![]() Wymyśl coś sam dzieciaku-.-' SORRY ZA 2 POSTY, ALE MI NET SZWANKUJE PROSZE O USUNIECIE POSTA
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 09-02-2006 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co pisze Mati i mozna nawet prosic modkow o usuniecie tego tematu.
ja bym go usunął
![]() |
![]() |