|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Zalfik
Posluchaj, sa 3 rodzaje graczy: 1. Gracz ktory pocina w tibie dla przyjemnosci 2. Gracz ktory pocina w tibie dla "cyferek" 3.Gracz ktory pocina w tibie poto, aby zabijac,kras itp. Owszem, sama gra nie jest zła, ale jezeli ktos jest skilloholikiem, gra po nocach (sam gralem ale to szczegól ;p) podnieca sie zdjeciami i filmikami to jest to poprostu maniactwo dązące w złą stronę. @Walekifa Moze i jest cos w tym co piszesz, ale moim zdanie w tibi wypada "za duzo", meczysz sie 3 tygodnie elderem zeby sobie uhów narobic, a to ci zchodzi w 4 sekundy przez jakiegos 10-latka z 60 master sorcem w ręku ;/ I tym wlasnie tibia rozni sie od innych gier
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Thorin-Debowa Tarcza - 05-02-2006 o 21:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Podzieliles tibio-graczy na 3 grupy. Powiem ci, ze ten kto zabija innych czy kradnie, czy skiluje przez cala noc TEZ ROBI TO DLA PRZYJEMNOSCI.
Ty naprzyklad jestes masochista i dead'asz dla przyjemnosci ![]() Ja tez ostatnio duzo skilluje (conajmniej kilka h na jednego skilla), nie zostawiajac postaci afk... a nie czuje sie chory z tego powodu ![]() Inna sprawa, ze w Tibie graja (chodzi mi glownie o polakow) 12-15 latkowie z JUZ zryta psycha (zly dotyk boli cale zycie ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ciekawe czy bys wytrzymal 10h stania w miejscu w diablo dla 1 punkta sily ![]() To jest chore wg mnie ślenczenie przed monitorem i nic nie robienie (skillowanie) a co innego expienie, tu przynajmniej robimy cos ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Proponuje uciac ta dyskusje. Ktos madry kiedys powiedzial:
Cytuj:
Poprostu mamy troszke inny punkt widzenia. Najwazniejsze jest to ze my obaj mamy zdrowe podejscie do tej gierki :-)
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
w 100% sie z Toba NIE zgodze. graem swego czasu przez pol roku w MU i uwierz mi na forach serverow na jakich gralem (srvy prywatne) zawsze tematy ze screenami byly oblegane. tak samo z diablo - tam glownie "fotografowane" sa itemy. wydaje Ci sie ze tylko w Tibii tak jest bo "siedzisz" w swiecie Tibii, moze nie grales w inne gry (nie wiem, tylko czyste przypuszczenia), ale wiedz ze kazdej grze online towarzysza screeny, nawet OGame, a znowu screenom tym towarzyszy swego rodzaju podniecenie jak to nazywasz.
"The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." Ostatnio edytowany przez Khazar - 06-02-2006 o 00:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Khazar
Gralem w miedzy innymi i Mu i Diablo, i powiem ci ze oglądanie ss z eq w diablo to nuda, nie sadzisz?. Co sie tyczy mu, jakimi ssami mozna sie pochwalic? ze expisz w icarus? xD @Noob Post nic nie wnoszący do tematu, nie sądzisz? @Zailfik Rozumiem przeslanie cytatu, ale wg mnie nie ma on zbytni powiązania z tematem (chociaz moze i ma..) I powiem ze wg mnie czlowiek ktory nie moze odroznic gry od rl nie powinien byc dopuszczany do kompa xD A co do tematu, kto chce ten pisze nie? ![]()