|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Lasasu
Jezu, człowieku - pomyśl zanim coś napiszesz!! Po a), skille podałem na życzenie Stantona, co zaznaczyłem w pierwszym poście!!!! a po b) piasałem że nie chodzę na valkirię nonstop. Cały czas raczej siedze na pohu lub hg... Nie bierzcie przykładu z takiego korzystania z forum, no comms... @EDIT UP: Poczytaj cały temat a dostaniesz odpowiedź...
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Dobra nie wypowiadam się.................................
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() miłe hitki nie wierze ze taki loot tam uzbierales ! dizsiaj sie meczylem zeby p-armor wylecial
dany demon-slayder 22 level knight skille anonimowe ![]() costa-dragon-slayer 16 level skills 56/36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A jednak to możliwe, największy fart z lootu po potworkach do tej pory. Pierwszy p-arm wyleciał mi chyba w 3 vali już. Potem jak przeszukiwałem trupy (co czynię zawsze) to znalazłem jeszcze daouble axa, prot amula i z 4 chainy. Potem była kasa i chain army. Na samym końcu jak miałem spadać poszedłem jeszcze na powierzchnię poexpić i wyleciał mi po chwili drugi p-arm. Trzeciego w tym czasie miałem na sobie 8)
p-arm to o tyle miły loocik, że rozchodzi się jak świeże bułeczki po 500 gp. Double axe można lunąć w Carlin za 260 (ciężko idą na trade...). Rubiny itp to w Ab na dole. Najgorzej z protection amulami, prawie nie idą. Ostatnio mi się poszczęściło i gość wziął 8 z 12 jakie miałem dla drugiego h-lvlowego chara, może weźmie więcej.
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() NICE SSY GRATZ HITOW I LOOTA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() zdięcia ogólnie fajne i loot tez
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
![]() |
![]() Fajne fajne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() Blagam powiedz gdzie to jest w amazon camp???tez bym sie tam chetnie wybral
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Fajnie wygladaja te trupy Valkiri jagby ktos zginol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Tibianin
Człowieku, nie powiem Ci!! A wiesz dlaczego? nie? to ci powiem: już to napisałęmw temacie ![]() przeczytaj dokładnie...
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() Ty to masz farta ja tam chodze kilka razy na dzien i nie znalazlam jeszcze plate armor
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2004
|
![]() widze ze na panienki sie przezuciłes hehhe nie wstyd ci bic te bezbrone suczki
![]() ![]() ![]() Thebesciak |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() zawsze jak tam chodze to ktos jest i nie ma na czym expowac
![]() tyle ludzi tam tera chodzi pewno przez twoje sski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Thebesciak
Apropo nazewnictwa to po kilku wypadach zacząłem je wyzywać od suczek, ladacznic i "panienek lekkich obyczajów" ;p Ale zabawa przednia i polecam. Co do wtrącania się jakiś n00bów to jak taki podleci i uwali mi tylko monstra to ładuje mu ostrzeżenie. A jak nie słucha to zjazd do yellow i koleś zmyka. Co do hlvlów to nie ma rady, panuje prawo silniejszego ;/ Ja z 28 lvl to wiode tam prymat bo wszystko co leci ładuje już z daleka i żaden knight tam nie poexpi ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() Zdawało mi sie czy tam na dole jak zabrałeś valkiri 112 leżał blue robe????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() zdjecia spoko!! też tam chodze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Chujne ss'y. Ja mam nowe z DLów ale mi się konto na republice spiepszyło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() a mnie sie takie hunty podobaja ;D Zielone jaszczurki to NUUUDDDDAAAAA!!! Gratz lootu... mi raz tylko wypadl small diamond i i tak sie ciesze ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Heheh też tak robie strzały i na coś ide..Większości na willd wariory i wale z sperów..
I jeszecz widzę że macie problem z strzalmi.Sprzedaje bp strzał na Rubere!!! I jeszecz gratulacje swych pierwszych fotek i oby tak dalej..... ![]() Edycja: Chujne ss'y. Ja mam nowe z DLów ale mi się konto na republice spiepszyło. Czy to nie porusza zasady tibii w przekleństwie?? ?(