![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() 20:45 Rekin Lord Vader: Kilver Kilver za ile kupie vamp shielda??? (joke)
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Imię: Straznik Gaju ^^
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
Hmm... ciekawe ja bym wziol te ogniste mieska (jak goracy towar to moze cosik gratis^^) I pomarańczki, a masz jaja (nie zrozum zle xD)??
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Macho Yoo
Profesja: Druid
Gildia: Immortal Dragons
Poziom: 36
|
![]() Chciałem należeć do polskiej gildi na silverze ale juz od 15 lvl pierwsza byla Polish Fatality Team ( nie przyjjeli mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wkońcu zapytalem się czy moge wejśc do Immortali. I jestem teraz juz nie bede zmienial gildi az do konca swoich dni na Silverze. Teraz jak powstała gildia Moonchildren to nie bede już ,,kombinował'' ![]() ![]() ![]() P.S awatar to nie ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No ba a ja musialem sie prosic do kazdej poza immortalsami bo sie tylko spytalem i kilalla odrazu ok, BR ale jedek jest normalna... ![]()
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 08-02-2006 o 22:46. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ markizek
jesli chodzi o jaja to z tym bedzie klopot ![]() ![]() ![]() @ immortal gdy gralem yogim ( ech te czasy ![]() @ co do ognistego towaru to jest prezent. 1 gp ^^
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() no nareście cos o silverze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() o silverze bylo pelno tematow ( z 5 )
wiec jak widac nie byles zbyt obeznany w forum ![]() wreszcie ktos nowy doszedl bo malo osob sie wypowiadalo ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Narkoman
ale mój był najlepszy ![]() @Macho Yoo wczesniej byla gildia: Red Warriors-pierwsza polska gildia na silverce ![]() niestety lider i jego rl friend(oboje moi kumple) dostali hunta i odeszli na obsidie pozdro dla dubana i pixa ^^ edit.270obejzen i 27comentow ^^ robmy tak dalej a bedzie to temat z 700000obejzen...no moze ciupenke przesadzilem ![]() Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 09-02-2006 o 10:51. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehehehe
rekin chlopie chyba sie najarales ![]() ![]() a najlepszy temata to byl moj (tzn. bedzie o ile jakis zaloze ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Ricersky
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Poziom: 14
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Ludzie nie piszcie w tym poście !!(jednym słowem opamiętajcie się)Piszcie w moim ojcowskim poście!!!Pierwszym poruszającym sprawy silvery. A nie jakigoś gościa co ma kompleksy bo jest niechciany wśród gilidi !
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg dramax n/c tak zwane czlopaku tylo sie nie popłacz
omg
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehehehhe
rekin jak mozna tak sie tym przechwalać narazie masz czym bo niedlugo cie pobije więc sie tak nie ciesz, raz ci cos w zyciu wyszlo i sie podniecasz.
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
lol @ tam do czegos juz bedziesz leaderem swej gildi bo raczej nie bedzie przeciwnikow, bo ponoc thorin przestaje grac. Sprzedeaje postac ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 09-02-2006 o 18:09. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() oj pamiętam tą gildie no była świetna mieliśmy własną wielką chalupe jeszcze wtedy mialem sarana
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Nie chciany mam wiele propozycju, ale nie bende dochodzil do jakiejsc noobowskiej buahah zal ci dupe sciska bo do immortalsow nie dojdziesz a mnie by wzieli ususuahahah
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 09-02-2006 o 19:41. |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum