|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
|
![]() Niemam nic do NG jako gildi, ale niektórzy jej członkowie to ***ane PA!
Zarezerwowałem sobie jaskinie rotów byłem next, czekałem na nią 2h+ kiedy w końcu poszłem expic. Za jakieś 40min wpada gość zamienia mój list I MÓWI LEAVE bo on teraz expi ![]() Potem pisze do mnie jego kumpel z NG i gada że jak niewyjde to wpadnie do mnie Ja do niego że niewyjde bo byłem pierwszy, ale jego to h... obchodzi jego kolega mówił że był pierwszy i jemu wieży, wiedziałem że ta kłutnia niema sensu bo i tak nieodzyskam cave. W drodze do dp gadam mu że jest pa! ![]() wtedy on do mnie "Mówisz że ja PA? zaraz sie przejde do ciebie i zobaczysz co to PA Miałem jeszcze kilka takich przypadków i nie tylko ja ![]() ![]() ![]() p.s trzeba coś z tym zrobić, bo niektórzy z ng zadużo sobie pozwalają |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Feb 03 2006, 22:26:40 CET Killed at Level 28 by Lucifer Valorite
miedzy innymi dlatego odeszlem z Kyry... dlaczego padlem?Sam sie dziwie.Wracam sobie elegancko przez ankr z questa na hydra eqq a tu dojazd...tak poprostu za nic.Ekipa ktora byla ze mna na quescie probowala mi pomoc... jednak 54 ed+gran hur+ bohy i sobie zwial... a ja dead zaliczylem :/ a tak btw to dziwne ze padles dzien po tym jak ja padlem ![]() Jaki z tego wniosek? Nie dawac polakom serva bo zaraz go zdupia! ![]()
Once a friend, always a friend. Ostatnio edytowany przez ~~AnpeR~~ - 11-02-2006 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Imię: Leszczu Dragonbreath
Świat: Arcania
Poziom: 152
Skille: 103/101
|
![]() Na kazdym servie znajdzie sie pa .... wiec nie ma sie co dziwic nie mozna mowic ze cala guilda to pa , czyny paru osob nie swiadcza o calej guildi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_insom/ sprawdzcie kyre ![]() ot prosze : 22h 00m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-25 23h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-27 21h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-30 22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-31 22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-14 22h 15m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-21 22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-30 23h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-02 23h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-06 23h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-07 21h 00m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-09 Cos dalej nie pasuje? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Serapis Seledian
Gildia: Perdition
Świat: Danubia
Poziom: 72
Skille: 82/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja do tetra mam 2teorie :
1 - sharer i banda kretynow co nim gra ![]() 2 - taki dzieciaczek co poza PC zycia nie ma i siedzi online non stop [ nie wiem czy sie tak DA, ale jest mozliwe ze 1 dzien gra CALY a inny odpoczywa... a co do tekstu "jak grasz w tibie to nic wielkieg oco 2dzie n nie isc do szkoly " kpisz kolego ? gra nie moze byc wazniejsza od twojego zycia. Jeśli ktoś nie idzie do szkoły bo chce grać to jest żałosny. A co do PA - nie wszedzie polacy robia wioche ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Exonios
Świat: Morgana
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Ja tu chce zauwazyc ze serwer nienalezy tylko do polaków. Lider NG oraz pare jego meberów w czym Xerteza to sa swe. Wniosek z tego taki ze serwer niejest polaków tylko NG w którym przewazaja polacy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() nie ktorzy z ng sa spoko ziomy naprawde
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Tetro nawet nie zdaje sobie sprawy, że Xeretza, Mizaeron etc. chcą go po prostu wy***ać z serva. Na razie oczywiście klepią lvle, są friendami i są happy jak ta Era. Jak niedługo będą się czuli wystarczająco mocni oraz będą mieli poparcie częsci członków NG to Tetro i sp. z.o.o. może mieć naprawdę prze***ane. Już teraz Xeretza od*******a PA na duża skalę (wystarczy popatrzeć deady 50 - 60lvli) i można się przekonać kto jest Spritem na Kyrze. Mam nadzieję że nie będzie tak c***owo jak jest teraz ;]
Pozdro~
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
Hhshshs, człowieku niebądź smieszny, ten koleś o kuim mówisz miał red scula tak jak ja i zaczol mnie lać pierwszy, ja stoje se sam a tu namnie leci z 6 typa ~50....... I jeden z was sie zabytal reszty : ,,Lejemy ?? " , no to musiałem cos powiedzieć --.--. Nieznasz mnie to sie niwypowiadaj !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Taaa też grałem na kyrze i pare razy tego doświadczyłem... ale to norma niema serva gdzie hlvl nie są PA
@Salzar Salvator pamietasz mnie jeszcze?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Ja tez zrezygnowalem z kyry bo ten server smierdzi niby bylem "Od nich" ale jak patrzylem na Pa i na to jak nooby walcza o durne roty jakich idiotow z siebie robia to stwierdzilem ze to nie dla mnie mam tyle szczescia ze na emperze wybuchla wojna i dolaczylem do strony ktora mniej mi w zyciu zrobila i jak narazie wygrywamy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() No coż tak to jest NG bedzie pa i nikt im sie nie postawi wbiją lvl az bede na tyle mocni by wy***ac tetra z serva.
Co do tetra to pewnie z 3+ ownerów ma poniewaz jest online praktycznie caly czas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: p(r)oland
Stan: Aktywny gracz
Imię: Becherovk
Profesja: Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Ja to takich ludzi jak Tetro nie rozumiem. To jest tylko gra, a oni uważają to za jakieś wyścigi, jakby to była rywalizacja w RL life. No dajcie spokój, toż to jest nałóg. Są tacy ludzie, którzy po za tibią nie widzą świata, całymi dniami siedzą przy kompie, nie wychodzą do ludzi i tylko w tibie grają. Wg mnie tetro albo ma 3 ownerów jak to wszyscy mówią albo ma ze sobą jakieś problemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() kazdy kto ma dobre znajomosci,lvl,gildie panujacą jest PA a ze komus sie nie powodzi albo nie umie grac to lapie hunted sprawiedliwosci na tym swiecie nie ma
![]() Ostatnio edytowany przez Casteama - 23-03-2006 o 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() poskarż sie dla mamyy
![]() btw nic na to nie poradzisz ;] life is brutal ;] staraj sie im nie wchodzić w parade sytuacji nie znam bo nie gram na kyrze ;]
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() pa to norma w rzadzacej glidi;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |