Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-02-2006, 17:54   #21
Nuvii
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Mielec

Stan: Aktywny gracz
Imię: ...
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Kyra
Poziom: 30+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 4+
Nuvii ma numer GG 5471855
Domyślny

Niemam nic do NG jako gildi, ale niektórzy jej członkowie to ***ane PA!

Zarezerwowałem sobie jaskinie rotów byłem next, czekałem na nią 2h+ kiedy w końcu poszłem expic. Za jakieś 40min wpada gość zamienia mój list I MÓWI LEAVE bo on teraz expi ja do niego żeby Wypie...ł
Potem pisze do mnie jego kumpel z NG i gada że jak niewyjde to wpadnie do mnie
Ja do niego że niewyjde bo byłem pierwszy, ale jego to h... obchodzi jego kolega mówił że był pierwszy i jemu wieży, wiedziałem że ta kłutnia niema sensu bo i tak nieodzyskam cave.
W drodze do dp gadam mu że jest pa!
wtedy on do mnie "Mówisz że ja PA? zaraz sie przejde do ciebie i zobaczysz co to PA
Miałem jeszcze kilka takich przypadków i nie tylko ja

p.s trzeba coś z tym zrobić, bo niektórzy z ng zadużo sobie pozwalają
Nuvii jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-02-2006, 18:03   #22
~~AnpeR~~
Użytkownik Forum

~~AnpeR~~'s Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
Domyślny

Feb 03 2006, 22:26:40 CET Killed at Level 28 by Lucifer Valorite

miedzy innymi dlatego odeszlem z Kyry... dlaczego padlem?Sam sie dziwie.Wracam sobie elegancko przez ankr z questa na hydra eqq a tu dojazd...tak poprostu za nic.Ekipa ktora byla ze mna na quescie probowala mi pomoc... jednak 54 ed+gran hur+ bohy i sobie zwial... a ja dead zaliczylem :/
a tak btw to dziwne ze padles dzien po tym jak ja padlem moze nasze kochane NG of Noobs zrobilo sobie mass pk'ing?
Jaki z tego wniosek?
Nie dawac polakom serva bo zaraz go zdupia!

Ostatnio edytowany przez ~~AnpeR~~ - 11-02-2006 o 18:05.
~~AnpeR~~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2006, 19:01   #23
Lechuguitas
Użytkownik Forum

Lechuguitas's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005

Świat: Arcania
Poziom: 152
Skille: 103/101
Domyślny

Na kazdym servie znajdzie sie pa .... wiec nie ma sie co dziwic nie mozna mowic ze cala guilda to pa , czyny paru osob nie swiadcza o calej guildi..
Lechuguitas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2006, 23:23   #24
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez barathum
Nie wiem czy wiesz ale sa to 2 tygodnie a jezeli ktos sie poswieca tibi to nie pojsc co 2 dni do szkoly przez 2 tyg to normalne ;o

http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_insom/

sprawdzcie kyre

ot prosze :

22h 00m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-25
23h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-27
21h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-30
22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2005-12-31
22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-14
22h 15m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-21
22h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-01-30
23h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-02
23h 30m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-06
23h 45m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-07
21h 00m ONLINE Tetro Aurelius dnia 2006-02-09

Cos dalej nie pasuje? Ot kilku frajerkow bawi sie ostro bo nikt mi nie powie ze ktos moze zawalac nawet jedzenie i wyproznienie sie w WC siedzac 24h online odliczajac tylko i wylacznie server save'y jak widac kilka razy (23h i 45 min). Jezeli ktos mysli ze zrodlo jest niewiarygodne to jakies 2 lata temu GMowie nagrodzili Pskonejotta za caly ten skrypt, a wiec potwierdzili jego wiarygnodnosc. Tetrouserzy sa poprostu smieszni, a ja tylko czekam co zrobi Xeretza Good luck :> Bedziecie znowu pewnie po kilkadziesiat godzin siedziec robiac nowy char Tym postem mam nadzieje ucialem wszelkie opinie co do samodzielnego grania na Tetrze ;]
szkodi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2006, 02:17   #25
Serapis Seledian
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Zabrze

Gildia: Perdition
Świat: Danubia
Poziom: 72
Skille: 82/79
Poziom mag.: 7
Domyślny hmm

Ja do tetra mam 2teorie :
1 - sharer i banda kretynow co nim gra
2 - taki dzieciaczek co poza PC zycia nie ma i siedzi online non stop [ nie wiem czy sie tak DA, ale jest mozliwe ze 1 dzien gra CALY a inny odpoczywa...

a co do tekstu "jak grasz w tibie to nic wielkieg oco 2dzie n nie isc do szkoly "

kpisz kolego ? gra nie moze byc wazniejsza od twojego zycia. Jeśli ktoś nie idzie do szkoły bo chce grać to jest żałosny.

A co do PA - nie wszedzie polacy robia wioche , a to co opisał kolega to ewidentny przykłąd ze paru kretynów potrafi innym popsuć zycie .
Serapis Seledian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2006, 12:27   #26
Salzar Exonios Salvator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Toruń

Imię: Exonios
Świat: Morgana
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
Salzar Exonios Salvator ma numer GG 5486650
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ~~AnpeR~~
Feb 03 2006, 22:26:40 CET Killed at Level 28 by Lucifer Valorite

miedzy innymi dlatego odeszlem z Kyry... dlaczego padlem?Sam sie dziwie.Wracam sobie elegancko przez ankr z questa na hydra eqq a tu dojazd...tak poprostu za nic.Ekipa ktora byla ze mna na quescie probowala mi pomoc... jednak 54 ed+gran hur+ bohy i sobie zwial... a ja dead zaliczylem :/
a tak btw to dziwne ze padles dzien po tym jak ja padlem moze nasze kochane NG of Noobs zrobilo sobie mass pk'ing?
Jaki z tego wniosek?
Nie dawac polakom serva bo zaraz go zdupia!

Ja tu chce zauwazyc ze serwer nienalezy tylko do polaków. Lider NG oraz pare jego meberów w czym Xerteza to sa swe. Wniosek z tego taki ze serwer niejest polaków tylko NG w którym przewazaja polacy.
Salzar Exonios Salvator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2006, 16:28   #27
Legiren
Guest

Domyślny

nie ktorzy z ng sa spoko ziomy naprawde ale denerwuje mnie to ze calymi dniami siedza na najlepszych expowiskach i nie daja nikomu innemu dzisiaj poszlismy sobie na hydry oczywiscie byly zajete przez Geo ~i Lucyfera ja mowie do Geo how long bo chcielismy sobie na hydrach poexpic on mowi 50 h i chcial prawie z sd mnie pociagnac ale nie trafil bo zszedlem na dol , zalozyciel tego postu jak wracalismy ekipom z hydr to widzielismy Ciebie jak waliles jakiegos kolesia i masz red skula -.- i Ty mowisz ze inni robia pa jak sam Ty robisz pa potem jak jeden z naszych zapytal sie czy lejemy Ciebie odpowiedziales " ****a bo bedziecie mniec hunta u jakiegos 70 + " no coment ...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2006, 18:32   #28
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Tetro nawet nie zdaje sobie sprawy, że Xeretza, Mizaeron etc. chcą go po prostu wy***ać z serva. Na razie oczywiście klepią lvle, są friendami i są happy jak ta Era. Jak niedługo będą się czuli wystarczająco mocni oraz będą mieli poparcie częsci członków NG to Tetro i sp. z.o.o. może mieć naprawdę prze***ane. Już teraz Xeretza od*******a PA na duża skalę (wystarczy popatrzeć deady 50 - 60lvli) i można się przekonać kto jest Spritem na Kyrze. Mam nadzieję że nie będzie tak c***owo jak jest teraz ;]
Pozdro~
stary 12-02-2006, 18:52   #29
jaronosk
Użytkownik Forum

jaronosk's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legiren
nie ktorzy z ng sa spoko ziomy naprawde ale denerwuje mnie to ze calymi dniami siedza na najlepszych expowiskach i nie daja nikomu innemu dzisiaj poszlismy sobie na hydry oczywiscie byly zajete przez Geo ~i Lucyfera ja mowie do Geo how long bo chcielismy sobie na hydrach poexpic on mowi 50 h i chcial prawie z sd mnie pociagnac ale nie trafil bo zszedlem na dol , zalozyciel tego postu jak wracalismy ekipom z hydr to widzielismy Ciebie jak waliles jakiegos kolesia i masz red skula -.- i Ty mowisz ze inni robia pa jak sam Ty robisz pa potem jak jeden z naszych zapytal sie czy lejemy Ciebie odpowiedziales " ****a bo bedziecie mniec hunta u jakiegos 70 + " no coment ...

Hhshshs, człowieku niebądź smieszny, ten koleś o kuim mówisz miał red scula tak jak ja i zaczol mnie lać pierwszy, ja stoje se sam a tu namnie leci z 6 typa ~50.......
I jeden z was sie zabytal reszty : ,,Lejemy ?? " , no to musiałem cos powiedzieć --.--. Nieznasz mnie to sie niwypowiadaj !!
jaronosk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2006, 19:19   #30
Witmac
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2005

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Taaa też grałem na kyrze i pare razy tego doświadczyłem... ale to norma niema serva gdzie hlvl nie są PA

@Salzar Salvator

pamietasz mnie jeszcze??
Witmac jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 07:20   #31
Okonius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice

Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Świat: Refugia
Domyślny Ziom chodz na empere :)

Ja tez zrezygnowalem z kyry bo ten server smierdzi niby bylem "Od nich" ale jak patrzylem na Pa i na to jak nooby walcza o durne roty jakich idiotow z siebie robia to stwierdzilem ze to nie dla mnie mam tyle szczescia ze na emperze wybuchla wojna i dolaczylem do strony ktora mniej mi w zyciu zrobila i jak narazie wygrywamy )
Okonius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 09:24   #32
Volerasi
Zbanowany

Volerasi's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz

Volerasi ma numer GG 5350061
Domyślny

No coż tak to jest NG bedzie pa i nikt im sie nie postawi wbiją lvl az bede na tyle mocni by wy***ac tetra z serva.

Co do tetra to pewnie z 3+ ownerów ma poniewaz jest online praktycznie caly czas.
Volerasi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 09:37   #33
Becherovk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: p(r)oland

Imię: Becherovk
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Becherovk ma numer GG 8807376
Domyślny

Ja to takich ludzi jak Tetro nie rozumiem. To jest tylko gra, a oni uważają to za jakieś wyścigi, jakby to była rywalizacja w RL life. No dajcie spokój, toż to jest nałóg. Są tacy ludzie, którzy po za tibią nie widzą świata, całymi dniami siedzą przy kompie, nie wychodzą do ludzi i tylko w tibie grają. Wg mnie tetro albo ma 3 ownerów jak to wszyscy mówią albo ma ze sobą jakieś problemy.
Becherovk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 11:04   #34
Casteama
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Cz-wa

Stan: Na emeryturze
Imię: Nephtis
Gildia: ezbeki
Świat: Kyra
Poziom: 85
Poziom mag.: 58
Casteama ma numer GG 4799620
Domyślny pff

kazdy kto ma dobre znajomosci,lvl,gildie panujacą jest PA a ze komus sie nie powodzi albo nie umie grac to lapie hunted sprawiedliwosci na tym swiecie nie ma a czy ktos siedzi 12h dziennie to juz nie wasz problem jak wam sie cos nie podoba to nie grajcie albo non pvp wita z cachero se pobajerzycie haha xD

Ostatnio edytowany przez Casteama - 23-03-2006 o 11:07.
Casteama jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 14:12   #35
Shokei
Użytkownik Forum

Shokei's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
Domyślny

poskarż sie dla mamyy
btw nic na to nie poradzisz ;] life is brutal ;] staraj sie im nie wchodzić w parade
sytuacji nie znam bo nie gram na kyrze ;]
stary 23-03-2006, 15:18   #36
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

pa to norma w rzadzacej glidi;]
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania