|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
po 1 nigdy nie zlurowalem 3 banshee ![]() po 2 mieliscie zrobic tunel :< ale nie zrozumieliscie ![]() po 3 nie mialem takich jazd na perlach ze wszedlem i wyszedlem :< nie wchodzac w tp ![]() po 4 warlocki blokalem i *** po 5 nie bede *****EM jak wiekszosc stojac z tylu bedac knightem :< nie po to gram nim zeby sobie stac jak debil ale nvm po 6 to jest gra po co masz grac jak sei boisz deda albo waste uh ![]() Co do 2 shooterow nie afczyli np "Mindal" jak napisal nie jest idiota zeby stracic all sd na warlocki (rozumiem go w koncu sd to tylko na invisible ![]() Btw... Wiecej wiedzialem niz wy ![]() Pewnie mowisz mi ze niby all wiedzialem bo was na poczatku niby w blad wprowadzilem ale co mialem latac jak noob szukajac mindala? aff jak napisalem "Sluchac Mindala nie spamowac" chcialem uniknac spamu a potem all niewiedza co robic :<< bo gadaja sobie |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Witam!
Mam male zastrzezenia co do niektorych wczesniejszch wypowiedzi.! Moze i jestem noobkiem (niekryje tego to moja 3 postac w czym 2 to nieprzekroczyly 20lvl) ale bedac na quescie postepowalem jak mi kazano.A powiedziano mi tak: "masz stac z tylu i uhac blokera <chodzilo o Gornito> i innych jak trzeba bedzie." A uhac trzeba bylo palkow i blokerow wiec ****a to robilem. Padlem ;p i wali mnie to.Robilem jak mi kazano i nieczuje sie winny tego co sie tam stalo. PS. Szkoda ze niezalaczono filmiku z drogi przed Finalem. <okazalo by sie co i jak> Gornito i niewielu innych wiedzialo co robi.:/ Ostatnio edytowany przez PasiI - 16-02-2006 o 20:03. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Xollon Trins
Profesja: Knight
Gildia: Maxima
Świat: Furora
Poziom: 52
Skille: xx/xx