|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() wo wiec zrobilem juz 2 czesc moze troche przykrotka ale jakies gowno (chyba keylogger bo caly czas mnie hackuja co odzyskam haslo
![]() ![]() <<Czesc 2: Dwarfy>> Chcac dowiedziec sie co sie stalo Ace Ice zbadal tereny wokol miasta i zobaczyl cos dziwnego: ![]() Rozmowa: ![]() Po niezbyt dlugiej podrozy dotarli do kopalni dwarfow: ![]() Ace Ice zaczal watpic ze to dwarfy zaatakowaly wioske ![]() Dziwna maszyna... ![]() Tutaj byla rozmowa (nie chcialo mi sie tyle screenow robic): Ace Ice: Skad macie ta maszyne? Dwarf Guard: Zbudowalismy ja. Zasila ja magiczny klejnot. Ace Ice: To jedyna taka maszyna? Dwarf Guard: Nie, byly dwie bo znalezlismy 2 magiczne klejnoty, ale jedna ktos nam wykradl, chyba orkowie, ale nie mamy pewnosci bo wszyscy ktorzy widzieli sprawcow zgineli... Ace Ice: A dlaczego mam ci wierzyc? Dwarf Guard: Idz sobie obejrzyj ciala naszych ludzi... ze 20 ich zginelo... Ace Ice: Eeee... nie trzeba wierze ci... Wiec udali sie na poszukiwania tej maszyny. Nie musieli dlugo szukac bo zostawiala dosyc glebokie slady ![]() ![]() Atak z zaskoczenia... ![]() I zwyciestwo ![]() ![]() A wiec to takie cos zasila ta maszyne... ![]() Proba rozwalenia maszyny... ![]() ...niestety nieudana... ale kolejna proba ![]() Tym razem udana XD ![]() Wrocili wiec do jaskini dwarfow powiedziec ze zniszczyli tamta maszyne i... ![]() Nowy kompan ![]() ![]() Czas skombinowac panu Newbie eq... ![]() 1 hit! ![]() Hmmmm??? ![]() Poszli szukac osady... CDN... ![]() No i jak?? Comment plx!!! P.S. Niewiem kiedy bedzie next part moze jutro moze za tydzien moze za dwa... a to dlatego ze musze troche w tibii poexpic a do tego 4 klasowki na najblizszy tydzien zapowiedziane ![]() EDIT: Co ten ostatni obrazek taki maly?? Inne sa ok... EDIT2:Nie trzeba juz wiem... Images larger than 512 KB are automatically resized <--GRRRR Ostatnio edytowany przez Ace Ice - 17-02-2006 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeeee no fajna druga część (nad maszyną mogłeś troszke bardziej popracowac ale ogólnie ok) Śmieszne te beansy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
|
![]() Fajne. Tylko ten czar zamieniający w posąg wygląda jak benzyna wylana do kałuży
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Smieszne i fajne ,a maszynka choc banalna wygląda ciekawie ,ogółem more plx
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=47529Koment plx
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: tee.. chyba w tym.. no.. śmietniku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Slime
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ruthless Order
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 71/63
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Chłopie jakbys pracowal w cipsofcie jako grafik to tibia byłaby 100x-1000x lepsza! More plax!
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() A zakończenie najlepiej że ciała rodziny Ace Ice zostały uzdrowione i że wruciła jego rodzina i że żyli dłuuuuugo i szczęśliwie
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ZAJEFAJNE fajunie zrobiona fire wave a ten beans atack to nie powalil
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Ta druga część dobra ale pierwsza była lepsza. Dawaj więcej plx!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Sry za double posta, ach ta tibia.pl. ( skądś znam ten tekst)
Ostatnio edytowany przez predalien - 20-02-2006 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Ładnie, ładnie. Tylko nie podobają mi się fasolki. Po prostu nawrzucałeś tyle ile tylko mogłeś... Mało pracochłonne... I troszke lepiej te płomienie mogłeś zrobić.
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() 1 część była lepsza i te fasolki niepodobają mi sie.Ale ogółem GratZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Hehe, fajne ;D
Podoba, mi sie ze ten dwarf tam dolaczyldo nich, to jest taki typowy mlody gosc, ktory sie do wszystkie pcha, ale nie odbieraj tego negatywnie, bardzo mi sie spodobal ten watek ![]() Bean atak to byl fajny pomysl, lecz nie za bardzo wyszedl, atak ktorym Ace Ice probowal rozwalic maszyne lepiej wyszedl (latwo go zrobic ;D). I najbardziej podobalo mi sie: ''Ty IDIOTO! Jak jezdzisz?'' ''Przepraszam'';P Smialem sie z tego z 5 minut ;D
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Podoba mi się fake i chcialbym żeby powstalal kolejna część jak najprzedzej
![]() GrAnTz pomysłów |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Krzesło przed komputerem
![]() |
![]() Zajefajny fake'i
![]() P.S. Bardzo mi sie podobał ten atak "Flame fire vis", chociaż "Avada mort vis" też było niezłe. Ostatnio edytowany przez Thalas - 28-02-2006 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Jak narazie 9/10 bo te fasolki takie glupie rob dalej czekam ! Bardzo mi sie podoba !
|
![]() |
![]() |