|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() @Konzbi - mozliwe ze sie wbije na nowy swiat bo od piatku bede mial wolne (wkoncu koniec roboty i upragniony zasilek
![]() ![]() @obsidion - nie wnikam kto cie zabijal a kto nie, ja zabijalem debili bez wzgledu na narodowosc i nie uwazam zeby polak ktory pkuje noobow w carlin zaslugiwal na litosc bo jest polakiem. Do szwedow tez nic nie mam , bo sam narod nie jest niczemu winny, mannow i jego paru kolegow widza poprostu dobra zabawe w zabijaniu innych i tu jest problem (to czy to szwedzi czy brazole nie ma w tym wypadku znaczenia) nigdy nie jestem przeciw narodom tylko przeciw ludziom i nigdy z narodami tylko z ludzmi (na obsidi poznalem wielu za***istych ludzi z egiptu ![]() @ Slyth a ty czasem dragonslayer nie jestes ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() nie ;] (10 znaków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Chyba mnie oczy myla... Next Generation sie podzielio....
![]() ![]() ![]() ![]() Czyżby Azared... Dorpaz... Rundo Tejpearn... Hetchachi ... Kiroy Wind... znalezli sie po przeciwnej stronie niz Mannow... Waldorio... Annical... Kleyton ????????????????????? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Podzielili sie ale nie nie beda ze soba walczyc ani nic w tym stylu ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Braniewo
Imię: Maggus, Berss
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anti NG
![]() |
![]() Podzielili się, ale biorą nadal udział w wojnie przeciwko New-Generation. Z tego co wiem (od Azareda) grupa ktora stworzyła gildię Guardian Gods, jednocześnie odłączając sie od Next Generation, miała z swoje powody. Podobno byli zdejenerwowani faktem, iz Mannow, lider gildi, nie loguje sie, a gildia jest nudna ...
16:38 Kleyton: SELLING BP P LEGS 5K ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Huh xD nie pier***cie...dzis padlsimy, czyli ja Tartarro i Natsu zdobywając tylko 2 fragi ;/ (Skulterpa ba ulpa i jakis 50 sorc z GG). Dzis może nie było wspaniale, ale ostanio idzie nam nieźle, co pokazały fragi: Qaris,Jaloz,Skulterpa ba ulpa, Souls of beck (3x),Zertiloon, Darota, Adricopulos,Christopher Qube (2x), Siffat Long... od nas jak mowilem padlismy dzis we 3 i alkar raz po wysolowaniu Siffat hueuh
![]() ![]() Jezeli chcecie filmy z akcji to nie ma problemu moge powrzucac ![]() PZDR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Mimo że jestem Polakiem... to jednak życze powodzenia Next Gen i Guardian Good... Niech wam nakopią... Za panowania tych gildii jest super
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Czubak Master
Profesja: Sorcerer
Poziom: 13
Poziom mag.: 4
|
![]() Tartaro wzuc filmy obejze ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Macie tu pare filmów z naszej akcji :
1)http://rapidshare.de/files/15176325/...tarro.rec.html 2)http://rapidshare.de/files/15176219/Jalozbitch.rec.html 3)http://rapidshare.de/files/15176063/...tarro.rec.html 4)http://rapidshare.de/files/15175942/...alkar.rec.html 5)http://rapidshare.de/files/15175856/...tarro.rec.html 6)http://rapidshare.de/files/15175984/...aggus.rec.html To narazie te....niektóre z nich...Comment plx A co do opini Obsidiona...który mowi ze jest wspaniale to niech wbije lvl 100 to przekona sie, jak jest słodko ![]() PZDR ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Tartarro o ile sie dobrze orientuje to Ty nie masz 100 lvl i nigdy nie mialeś ne Obsidii... wiec nie wiesz jak to jest
![]() Masz coś około 53 lvl, a uwierz mi jest jest wielu Polaków i nie Polaków którzy maja podobne lvl lub tez wieksze a żyja w zgodzie z NG i GG... Po co sobie utrudniac życie i zawsze miec pod górke ? Wolfiki i inni nie potrzebnie rozpoczeli wojne z Next - takie jest moje zdanie.... Po za tym nie bylo widac zoorganizowania - po raz kolejny z reszta. Bo gdzie byli Yuni... Katmai... Lord Erus... Xarabek... Myztiq ? ![]() I co to za wojna jak na caly dzień logujecie sie na poł godzinki i latacie po pz ? ( nie mówie tu akurat o Tobie ) Ale np taki Peero Po co wybijacie mocnych Polaków ? - Cellavi ? Ona nie jest po stronie NG i GG a mogła by być dla was silnym wspaciem ( z tego co wiem miala na innym serwerze 100+ tylko ze zhakowali ja :/ ) I dlaczego sie tak poddajecie ? Po tygodniu New G... juz było w rozsypce ![]() I po co sie teraz wyzywacie na low lvl gdy rozbicie PK? Ehhh... szkoda słow |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Imię: Kiroy Wind
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() BUHHAHAHAH
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dokladnie ![]() Ja mam wkrótce 100 lvl i problemów niemam <rotfl> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() obsidion jestes glabem ***anym....n/c po 1st ja nie jestem tartarro....to moj bro...po 2) moze nie mialem 100lvla a podaj 1 polaka na obsidi (ktory nie byl z ng) i zyje teraz spokojnie na obsidi z hlvlelem ??? Peero, kiedys Yunichi Ryba the wolf.....oni byli hunted za lvl...a ty kiroy nie w*******aj bajek typu " z ng niema problemow" a ciebie nie zablismy bo sie nie logujesz..przyjdzie czas i na ciebie ;]
I nie piedolcie glupot jak nic nie wiecie'
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Chyba na kazdym serwerze jest tak, że przegrywający albo płaci albo hunted... Po za tym przeczytaj sobie forum na tibia.com - Maggus the Wolf - "Kiroy Wind is in the same situation as Mannow, hunted forever. " Czy wy nie robicie tak samo ? ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Pozatym mógłbys powiedzec że Ty to Maggus The Wolf ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Obsidion - 11-03-2006 o 16:30. |
|||||
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OMG....dear obsidion...popatrz...mowisz o wojnie..starej wojnie Boom vs NG...chyba nawet nie znasz powodu ktory spowodował tamtą wojne, a jezeli nie wiesz to zapytaj Kiroya
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Tak mówie o tej starej wojnie specjalnie bo tej wojny New G. vs Next G. nie można zbytnio nazwać wojna...
![]() Może i zostali zabici za lvl... ale przyznaj ze mieli rowne szanse... po prostu Mannow i spólka byli bardziej zgrani... byli po prostu lepsi... A czy to cos zlego że ci których wymieniles trzymaja ze Szwedami ? Bo mi sie wydaje ze to najzupelniej normalne... Jak widze Szweda w Tibii to sie nie boje ze strzeli mu do głowy jakies PK jezeli nie ma powodu... a Polaczki ?? Heh szkoda gadać... Jak widza ze masz red hp... jak widza ze masz lagi... to zamiast pomóc to cie jeszcze dobija... Albo napisza help i kiedy chcesz pomóc wykorzystuja twoja naiwnośc... Co do Tartarra ... to po co zabijal Cellavi ? Ma niższy lvl.. ale przeciez mozna sobie dac rade... Jak na przyklad na Kyrze zabili Tetra A.. On mial 100lvl + a Pk nie wiem cos 50 moze nawet mniej... I co da sie ? da sie ![]() ![]() Ja sie narazie nie zmienie... NIe mam nic do NG I GG bo to spoko ziomy ![]() Pozdro Kiroy... i gz 90 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OOMMGG...praktycznie kazdy teraz bedize dupe lizal ng bo nie maja równch na obsidi...tak zrobili ze wszystkich kto sie wybil odrazu zerowali...i nie mow o szwedach i polakach bo kazdy polak jest inny tak jak i kadzy szwed a w ng nie ma tylko szwedow.. Co do wojny poprzedniej to byli lepsi, to prawa. Ale nie wiem co ma to wspolnego z tym co sie teraz dzieje na obsidi.
Ps. Kiroy, jak wylize ci dupe tak jak obsidion to bede mial spokoj ? -.- n/c chlopaki....bijcie szybko lvle i zobaczymy kto ma racje..to chyba ze wylizecie lepiej od Obsidiona N/C
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Czubak Master
Profesja: Sorcerer
Poziom: 13
Poziom mag.: 4
|
![]() Daje wam linka jak wybijam noobów(Br)
http://rapidshare.de/files/15257809/pk--aerah.rec.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BUEHEHEH wybacz ale szikaka nigdy nie musiał lizać dupy swe i niebędzie musiał ![]() |
|
![]() |
![]() |