|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Mój brat wlazł na maina patrzy leży mace to ją sprzeda w sklepie ale patrzy w depo koleś mówi "I BUY MACE 40 GP" idą, koleś mu pokazuje 1 platinum i pyta "ok??", mój brat oczywiście się zgodził i sprzedał na mainie mace za 100 gp
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mój to kupilem fanfare za chyba 120 gp w thais a sprzedalem za 300 gp. Szukam obstawy do Ab,Dendriel.
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() ja sprzedalem morning stara za 403 gp
kupilem bp of energy field za 600 gp sprzedalem dragon necklase za 1,3 k (wart jest 200gp) kupilem 3x plate legsy wszystkie za 600 gp zebralem 20 smal stone-ów i sprzedalem plladynowi na niskim levelu za 0,5 k kupilem dark helmeta za 300 gp a koles mi przyslal warior helmeta sprzedalem kolesiowi czaszke (skull) za 4 k mowiac ze to skull staff kupilem od kolesia serpent sworda za 500 gp a sprzedalem za 3 k jak jeszcze se cos przypomne to napsze
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ja kupilem bag of sd (8 sd) za 26 gp... podchodzi do mnie noob i mowi ze da mi sdki na 26 gp... to ja mu od razu dalem 100 gp
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() A ja ostatnio sprzedalem dwarven ring za 150gp! ale lol to kupił i drugiemu za 100 sprzedalem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() ja gościowi wepchnąłem 3 meaty, a dostałemw zamian 100gp + brass legs ;]]. Miło ;D.
![]() |
#28 |
Buuuuu
|
![]() Po dlugiej przerwie w graniu (sprzet i wiekszosc kasy oddalem koledze przed przerwa), ledwo zebralem dosc kasy zeby kupic 20 blankow (bijac trole znaleziona szabla), urzylem wlasnego plecaka zeby je zapakowac i sprzedac, ale po 2 dniach gdy zrobilem 3BP uh i duzo handlowelem mialem w depo itemy/runy warte prawie 50k
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() ja mialem takiego farta
koles wszedl do depo i napisal kto ma mace no a tak sie skladalo ze wracalem wlasnie z takim czyms no i mowie mu ze ja mam a ten zrobil trade ja tez i wymienil sie mace za crossbow to jak narazie najlepszy biznes niewiem czy tenn tez ale komple mowia ze tak kupilem Dragon Hammer za 3,5k i chyba tanio bo niewiem po ile chodza takie
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Ja kilka dni temu kupiłem dragon hammer za 1k a sprzedałem 5k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Sprzdalem jakiemus nOObowi 2 handed sword za 1,5k i scimitar kiedys za 600gp.inna postacia bp hmm za 1,4k i na rooku zrobilem typiarke i sprzedalem jacket za 10 gp a z tego sie najbarziej smialem
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() A mój najlepszy interesik zdarzył się dziś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() ja spzredalem scimitara za 300gp
i kupilme dragon hsield za 6,5K ale dalem mu jeszce beholder shield ![]() a moglem miec teraz zza 7K ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Pewien gostek spytał sie mnie za ile chce kupić mace powiedziałem muże za worek złota on mi przesłał mace ja mu przesłałem cały worek miałem w nim tylko 1 gd.
No i tak kupiłem mace za 1 gd.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() No to go oszukałeś bestmajen, worek złota to powinno być 8gp... po jednym na każde miejsce. Powienien cię dorwać i zabić za to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() a to kolejny ineres mojego życia.
Znalazłem u zmarłego gostka platinum coin a sprzedałem go za 450 gc/gd/gp
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Moj złoty interes to:
Kópiłem serpent sworda za 3K, apotem zamieniłem go na spike sworda i 2K. Czyż nie jestem boski?? Poza tym kupuje bp of HMM's po 800gp a sprzedaje po 1K
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Historyjka:
Ide na folde. Tuz przed statkiem zaczepia mnie gosciu i mowi (po angielsku): - Masz pozyczyc 20 gp - (mialem 50 gp w plecaku) Nie pozyczam - A moze chcesz ryby - (mialem wolne 40 oz.) Za ciezkie - A moze UH'a - (oczy na wierch, UH za 20 gp?) Tak, oczywiscie I w ten sposob zarobilem UHa za jedyne 20 gp. Zaluje, ze gosciu nie chcial wiecej pozyczyc, bo bym plecak za 4 stowy dostal ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A ja kiedys znalazlem goscia z ktorym robilem fajne wymiany: dawalem mu plate armora a tamten dawal mi dark armora
![]() I raz znalazlem w depo szalik a nastepnego dnia sprzedalem go za 500gp ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() kupilem guardian shielda za small amethyst i sprzedalem za 3.5k oO
|
![]() |
![]() |