|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() O Jezu co wy robicie najpierw mówicie zabijać lurerow a teraz jeszcze bo chwalą ja bym zrobilł nie powiem ..
Ale zanim zrobisz coś takiego na przykład jestes ty tym low lvl o co byś czuł?????? Chyba to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Skrinki rewelacyjne,lepszych z lurowania nie widzialem!
Te komentarze do ss tez super!Co prawda nie grzecznie jest lurowac,ale za to uzytownicy forum maja extra zabawe. ![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() gratz
![]() ![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Fajne ss jakie skile ma twój kolega eq i jakiej broni uzywa?
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Ladny pek w stylu perfekcyjnym
lot tez dobry poprostu COOL ![]() ja niestety obralem inna droge pk hehehee ![]() teraz musze czekac az mi sie skonczy ban za 100% pk ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() No super SS'y i komentarze
![]() Świetnie wykonane ![]() Szkoda tylko że te GS'y potrafia przywalić i taki z desert questa koleś wracał i padł ![]() Fakt, denerwuje mnie to jak ktoś luruje GS'y pod moscik, ale sam będe tak robił (chyba) ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() fajne fotki co prawda troche nudne bo nie ma na nich nic ciekawego.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładny loot. Tylko kiedyś pewnie cie ten twój kumpel przetrąci. A same ss kiepskie, jaki masz level.
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Whitestock
|
![]() Jeszcze nigdy nie zabilem GSa, ale z tego co widze jest dobry (baaaardzo dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2004
|
![]() i to mnie w*****a ze sa takie noby na swiecie skumaj to idzie sobie typ wlasnie nabil 20 lev wraca z deserta a tu nagle taki debil z gsem na smyczy wylatuje i robi lost target typ ma deda traci 10k traci lev exp i wpada w zalamke i odchodzi od gry ehh szkoda ze nie grasz na danubi
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Gra na isarce(Del'Torro)ja gs osobiście lałem(na mana shield i z SD) a największy hit miał za 201(ja bodajże za 210).Ale się nie pruli że lurowałeś?
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() szkoda ze nie jestem na Isarce ;p poznałbym twojego przyjaciela troche bliżej i nawet położył bym go spać przy pomocy mojego zaklecia usypiającego (dla nie kumatych
![]()
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Nom SS'y Fajne ale nie raz to mam nerwa na takich co luruja gs tam bo zawsze prawie gine
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Gdyby nie to, że:
Po pierwsze-przez lurowanego GSa straciłem 600k ![]() Po drugie-nienawidze lurerów :evil: pogratulowałbym bardzo dobrych screenów, i śmiesznych komentarzy ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Dobra zobaczę sobie paldynem na 30 lvl i się możę bedzie Zabawne lale naarzie mam takie postavie wiem widzisz ale trochę już to smieszne to prawdz dobra zmieniam nastawienie...
![]()
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wczoraj wydarzyła się tragedia.
Jak zwykle poszedłem spotkać się z kolegami i zaprowadzić pajęczaka do Amazon Camp. ![]() Jak zwykle kumpel był głodny.. ![]() I wtedy stało się najgorsze...Po zjedzeniu Devil Jara oczywiście pobiegł za mną.Odsadziłem giska,zrobiłem kółko i przejąłem loota z trupa i wteedyyyy...Isara zaczęła lagować!!Generalnie skończyło się na tym że przebiegłem parenaście kratek przyjmując pajęczaka na klate,spaliłem pare vitek.....ostatniej nie zdążyłem i zostałem zjedzony przez własnego pupila ![]() ![]() Taaa śmiejcie się,śmiejcie!!!Lurer został pożarty przez własnego kolege!!!Cholera gdyby nie pieprzony serwer(mam neo),GS najadł by się znacznie bardziej w Amazon Camp!!Bezmyślny kretyn!!Brrrr.... |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() super ss'y
Ja to tylko mam lurowanie smokow za soba kiedys zginal przeze mnie 40 elder druid bo bieglem z 3 zerkami Gratulacje 8) |