|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, szybko zrobiłem 3 część troche zrobiłem efektów.
Zapraszam Odcinek 3: Porwanie Podczas spaceru Telira została porwana ![]() Oczywiście w mieście o tym głośno ![]() U pewnego gościa ![]() ![]() ,,Lot smoków" ![]() Dobrze, że tajne przejścia są wszędzie ![]() ![]() To dopiero jest rzeźnia ![]() Wszystko wygląda tak niewinnie ![]() Lecz pozory mylą ![]() Początek pojedynku ![]() Co będzie dalej?Jak to się skończy? Powinniście wiedzieć co teraz napiszę.* *-Dla tych co ,,niewiedzą":O tym dowiecie się w następnym odcinku ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 19-03-2006 o 16:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() no takie sobie niestety
1. efekty niepowinny zasłaniać napisów 2. zagmatwałęś fabułe, jak by inenapisy niewiele bym zrozumiał 3. całość posklejałeś byle jak 4. no i napisy zasłoniły mi tego potwora co na koniec wykombinowałeś, a szkoda bo bym mu sie z chęcią przyjrzał ![]() ten odcinek ocaniam na 5 w skali 10 ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 4:
Ucieczka z więzienia Nagle ziemia zaczęła się rozwalić, aż Zelex i Orc Beholord spadli na dół ![]() I wtedy pojawiłem się ja ![]() ![]() ![]() Orc został teleportowany, a ja wytłumaczyłem Zelexowi kim jestem ![]() Później wskazałem mu drogę ![]() Właśnie co u reszty? ![]() Dobrze że Zelex to zauważył i... ![]() ...skoczył ![]() Złapał przyjaciół i wtym momencie przybyły smoki ![]() Wszyscy wrócili do królestwa elfów. W następnym odcinku: ,,Prawie" Normalny dzień Wiem troche ta lawa nie wyszła, a co do tamtej części i ścian to orki nie umieją prosto budować ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() niewiem co mam muwić poprawiłeś to co muwiłem
tylko jeszcze fabułe troche lepszą mogłeś dać i zaktrutkie ![]() tera to dam ci 6,5/10 xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponieważ ten fake mi za bardzo nie wyszedł postanowiłem połączyć go z moim nowym fakem, który dopiero powstaje.
To jest screen końcowy. Jak wiadomo X-zero jest autorem. Lecz potrzebował pomocy w realnym świecie. Stworzył,więc ostatnią część swojego fake i zabrał głównego bohatera do realnego świata(Drugiego fake). *bzytki screen w .jpg* Pozdro dla pomocfake ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 15-03-2008 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() No, przynajmiej nie odświeżył jakiś arheolog tylko autor tego fake'a. Ale jak stworzysz "realny" świat to ja nie wiem.
PS. Jak już odświeżyłeś to szybko rób tego fake'a
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Realny świat-też Tibijski
Takie wytłumaczenie: Żył sobie człowiek o imieniu X-zero, który rysował komiksy(fake) i potrzebował pomocy Po za tym było tu coś takiego,że gdy Zelex ledwo żył(walka z orkiem beholordem) pojawił się X-zero. Chodzi o to że ja jestem autorem fake o X-zero(ten nowy fake),a on(w fake) jest autorem komiksu(fake)o Zelexie. To niebyło w moich początkowych zamiarach ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 13-09-2006 o 15:00. |
![]() |
![]() |