![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Ja juz chyba od 2 tygodni gram w tibie tylko wtedy gdy mam ochote pozwiedzac podziemia pustyni : na poczatku trzeba bylo zniszczyc kilofem kamien kolo zerkow aby zdobyc klucz do pomieszczenia z kluczem do biblioteki ;] ->w bibliotece byly rozwiazania na zagadki :Nekromanty i obu NPC . Mam wiele kluczy...Pomieswzczenie z teleportacjami jest zwiazane z desertem i nie ma sensu sie nim zajmowac... co doiblioteki nie mam pewnosci
jest tam tez hall of lost door ale jak na razie tego klucza mi brakuje... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Netilos
Profesja: Knight
Gildia: Predators Army
Świat: Secura
Poziom: 71
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Po prostu jestem ciekawy gry, fascynują mnie zagadki związane z tą grą, narazie jestem za słaby aby wybrać się tam, ale to co mówisz jest interesujące, poszukam tego klucza i postaram się rozwiązać tą zagadkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha
Stan: Aktywny gracz
Imię: Saviour of askara
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja tam giant spidera nie widziałem, za to banshee tak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Brak
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wyrzucono mnie
Świat: Aldora
Poziom: >1
Skille: <90
|
![]() no cóż latałem po desercie i dokopałem się do ciekawej dziury^^ w sumie mam z deserta już bp i jeszcze troszkę kluczy^^ i wszystkie książki z biblioteki (i'm evul thef
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy jak dokopałeś się do tej dziurki, były jakieś trudniejsze potworki?, odkryłeś coś ciekawego??, czu wszystko tylko związane z desertem??
Dużo pytań ale jestem ciekaw, prosze wszystkich którzy wiedzą coś o pustyni, o wypowiadanie się, chodzi mi o jakieś wskazówki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Znalazłem key pod pustynią lecz niewiem do czego on jest, oraz przekreciłem 2 dziwgnie, koło jednej jest lawa, a za lawa dalsza droga i fire devil za lawa, przekrecilem 2 dziwgnie lecz niewiem do czego one służa, prosze o pomoc w penetracji pustyni w postaci wskazówek, i jesli ktoś wie do czego jest ten klucz był bym wdzięczny, ktoś tu pisał że zebał bp i jeszcze troche kluczy, ja jak narazie mam tylko 1 , a niezeszłem tylko tam gdzie było 5 fire devilów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Coraz bardziej zadziwia mnie ta pustynia, znalazłem sporo ksiąg, troszke kluczy oraz wiem już do czego służą dźwignie (tylko te dostępne, żadne odkrycie, ale daje dużą satysfakcje).Lecz jedna rzecz mnie zastanawia, ponoć jest to bardzo długi quest na winged helmet (wiem że niektórzy będą pisać: " A czemu nie na golden mace" itp.) to są tylko moje przypuszczenia, niewiem dokładnie, tak mówią ludzie itd...(plotki).Przejdźmy do rzeczy jedna dźwignia odblokowuje na spike swordzie kraty.
Link: http://rapidshare.de/files/21707280/Bez_krat.JPG.html Niewiem, ale moje przypuszczenie jest takie że jeszcze jedna odblokowuje magic walle np: ta u banshee i jeszcze jedna tworzy mostek. Ponoć te dźwignie mają jakieś powiązanie z isle of king, jakiś stary teleport, który można naprawić, niewiem nigdy niebył na isle of kings, jeśli ktoś wie na temat starego teleportu coś prosze o tym powiedzieć. I mam pytanie czy jak już mam family brooch to moge podróżować z isle of kings w te i z powrotem dzięki niej??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Napisz ktoś coś.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prosze modków o zamknięcie tego tematu, i tak oprócz mnie nikt tu niezgląda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Ja osobiscie jak dobije skile to zamierzam tam polazic pod pustynia ze 2 tygodnie...bede ja ryl czesto...jak cos znajde to odrazu pisze...jednak prosze tego pana ktory ma solucje deserta o jakis PM
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Solucje do desert questa, bardzo łatwo znaleśc, ale niewydaje mi sie żeby miało to coś wspólnego z questem koło spike sworda, choć osobiście zebrałem wszystkie klucze i zdobyłem wszystkie księgi, teraz pozostaje mi tylko przetłumaczyć je, ale jest to czasochłonne, więc jesli ktoś je juz przetłumaczył to prosze o zamieszczenie treści w tym temacie
![]() ![]() Ja mam pewien pomysł, co do tego questu, lecz narazie go nieujawnie, bo może wypalić i okazać się qS. ![]() Ktoś tu mówił że dokopał się ciekawej dziurki pod pustynią, ja opickowałem pół pustyni ale narazie nic ciekawego nieznalazłem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Nie posiadam takiej ilosci na tamtych servach...poza tym niewiadomo czy samo dojscie do Banshhe jest warte 200K ale jak ktos ma to moze ci zaplacic...
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Zychlin
Imię: Xybery
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Lub bedzie mozna dojsc do niej po nastepny update. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak chcesz możemy sie dogadać, myśle że cena 200k jest warta tej wiedzy.
Mój numer gg:3816016 A i jakbyś mógł wrzuć screena z tego pomieszczenia, wkońcu byłes tam, to napewno jakiś masz.Pozdro Ostatnio edytowany przez Didier19 - 30-05-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() ja kiedzs bzlem pod pustynia i znalazlem duzo ciekawych rzeczy
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... Ostatnio edytowany przez matiiii - 31-05-2006 o 13:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Skawina (pod Krakowem)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tojamarvin
Profesja: Druid
Gildia: nie wiem :p
Świat: Lunara
Poziom: 8
Skille: 16/13
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja nawet tam nie ide...
![]() ![]() __________________________________________________ _____________ Tak na prawdę to sam nie wiem co tam jest,ale się dowiem tego za jakiś tydzień może krócej. Napiszę tu pamiętnik odkrywcy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Demi Azikaim
Profesja: Elder Druid
Gildia: Doomsday Lords
Świat: Titania
Poziom: 109
Skille: /27
Poziom mag.: 69
|
![]() Ja spedziłem tam z bratem troche czasu i paru rzeczy sie dowiedzieliśmy. Znaleźliśmy nawet klucz nie opisany na tej stronie w dziale klucze (nr 4023 o ile dobrze pamietam). Moge odrazu powiedzieć, że książki o poszukiwaczach przygód i nekromata mają związek z desert questem.
Snuje różne domysły na temat tamtych podziemi i poszukiwań na ich terenie. Chętnie znajde kogoś do ekipy, najłatwiej wysłać list do Kazz. Niltin Quent see U on Titania. Ostatnio edytowany przez Niltin Quent - 31-05-2006 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Denerwują mnie tacy ludzie, którzy mówią że wszystko wiedzą w celu tylko wyzyskania kilku crystali. Sam przeprowadzam intensywne poszukiwania pod pustynią, koło niej, lecz narazie na nic ciekawego nie natrafiłem, mam pewien pomysł ale to wymaga troszke kasy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |