|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() o qrwa ? dobrze ? buahahhahahahhahahahhahah <joke of month>
jezdziliscie bo bezelu jka malo kto ... wiec sry bardzo ale ja qrwa nie pozwole na to aby ktos obrtazal mojego qmpla z gildi <hessling + gummi bears rox ![]() @topic : film nudny ![]() ![]() ![]() Btw : Bezel lepiej pasc od pekeja ![]() ![]() @down: i c*** boli cie to w jaki sposob pisze ? bo mnie nie ... wiec ?
BZDURA !!!! Ostatnio edytowany przez Sir Pagon - 20-02-2006 o 23:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Nom to raczej proste, ze bedziesz sie pucowac do swojego qmpla i nie napiszesz, ze padl jak pospolity noob. A to w jaki sposob to napisales, to juz tylko o Tobie swiadczy.
Pzdr |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Śląsk
|
![]() Cytuj:
Jesli nie mial otworzonych uhow, to jeszcze wiekszy z niego noob niz gdyby mial otwarte. 100 lvl elder nie powinien byc w stanie zabic samemu 74 royala. 33 lvl? zalosne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Widac bylo, ze kolo juz cos kombinuje z tym dsem wiec mogl sie domyslic ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() No teraz to sie kurde wnerwilem Ci co pisza "zamknąć mordy zostawcie w spokoju bezelowca" - sami zamknijcie mordy , dobry pker wystawil film jak ubija 74 palka solo ( omfg jaki koles xD ) a reszta moize wyrazic swoje zdanie !! "ale koles nawet uhów nie mial otworzonych" PRZECIEZ nie obrazają go !! a wy odrazu musicie bronic kolesia tylko dlatego ze logniecie sie i on do was napisze "dzieki ze mnie obroniles na tibia.pl " co za lizodupy OMFGGG ja tez napisze opinie o tym palku , uwalil go 33 elder jak szmate i nabank nie mial zadnego laga czy czegos bo sobie legalnie expil na dragach !!
palek mając 840 hp dal sie tak u***ac >.< !! nie mam respektu do ludzi którzy mają lvl a nie potrafia grac !!! ....
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() ludzie, wszyscy wiemy ze bezel dal dypy, ale mam szaczunek do niego za to ze sie przyznal ze spanikowal i mial zamkniete uhy, moglibyscie czytac jego topic, a nie mowic jezeli nie wiecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
tak naprawde powodem ze padl nie jest panika czy zamkniete uhy tylko to ze ma slaaabe pvp ...
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Hmm to moze i ja dodam swoje 3 grosze...
Film swietny nice pk chociaz bylo widac ze aimbotem ![]() A co do deda Bezela neiwme czy mnial otwarte uhy czy zamkniete bo jescze znim nie gadalem na ten temat ale to nic... padl to padl.. odrobi a tamten koles hunted 4ever (; A zaluje ze ja nei bylem online bo ten koles by se tak nie popekowal ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Film jest świetny, ale mnie rozbroiło te ganianie koło depo, kolejny raz bezel i ci inni (nie licząc świetnego popisu na dragach) pokazali jak umieją grać. Przed depo nie mogło być mowy o "panice", bo oni planowali atak a nie drut, więc można stwierdzić jakie te pvp ich jest...
Film można puszczać rano dla lepszego humoru ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Aimbot na 100% = zero szacunku, kręcił to zwykły noob bez PvP [hacker zresztą, więc hunt od kogokolwiek mało go obchodzi...]
Ale trzeba przyznać ze Beze~ spanikował i dał ciała :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() No poprostu żal mi tego palka...
Bez Komętarza... |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie/Dzieci to tylko gra w wy wyzywacie bezela jakby on byl waszym n ajwiekszym wrogiem. popelnil blad, zginal, wyciagnal wnioski. czlowiek uczy sie na bledach.
wyluzujcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() heheh ładna akcja, pall zajął sobie miejscówke na dragach więc mógł spokojnie mu tego summona zabić. Btw. ciekawe dlaczego się nie leczył pewnie vita się skończyła a bp z UH zamknięty
![]() Ostatnio edytowany przez Poof - 22-02-2006 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() @ UP
Jakbys czytal wczesniej posty to bys wiedzial... Ten koles na bank mial aimbota albo nieprawdopodobnego pvp wyrobionego. Ja tez bym tak spanikowal wiec nie wyzywam ani nie mowie ze bylbym lepszy od niego chociaz to jest mozliwe ale z zamknietym bp uh...
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
rox, rox, rox, rox i jeszcze raz rox a pall w00t a n00b ![]() w sumie to mi troche palla zal no bo looknijcie ile on mial hp ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
![]() taa , pker botter , a co do bezela to dajcie mu spokój uwzieliście się na niego tak jakby waszym charem padł ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() hmm obejrzałem nawet ładne pk ładne fragi char waste i nie wiem po co kogoś obrażać. Po 1 drut jechał na bocie co do tego jest chyba 0 zastrzeżeń (szczególnie te ostatnie sd kiedy już go prawie na ekranie nie było widać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |