|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co miało znaczyc to "Jakiego gówniarza masz na myśli!?". Myślisz ze my nie mamy co robić tylko się rzucać na bidnego Walekife.. I czemu zedytowałes pierwszego posta i usunąłes ten tekst ? Za swoje wypowiedzi się odpowiada. A Ty po prostu usunąłes fragment który nie spodobał się publice.. szkoda ze po opublikowaniu... Cytuj:
A ja ze swej strony chce ładnie przeprosić za offtopa... |
|||
![]() |
|
![]() |
#22 | |||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Dart Ryba Walekifa Knight Simon Dark Lord A co do tematu, podsumowywując: Użytkownik forum (np. Ja) nie posiadający zadnej zdolnosci (malowanie/itp.) praktycznie nie ma szans na wyroznienie, chyba ze nie zaloze przez next 2,5 roku zadnego głupiego posta, i bede odpowiadał w kazdym temacie. ![]() A co do tego ze modek powinien miec 18 lat to sie nie zgodze, wielu 15 latków jest dojrzalszych niz niejeden osiemnastolatek.
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Thorin-Debowa Tarcza - 22-02-2006 o 07:24. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @wszyscy w offtopie
a może tak personalne wąty przeniesiecie na priv? bo to się robi monotematyczne, zdawało mi się, że każdy już powiedział to co miał do powiedzenia, gdyż teraz wszyscy tylko powtarzają wcześniejsze 'wątki' okraszone dodatkowo przytykami wobec innych osób drążąc to jeszcze bardziej powstaje offtop i większe prawdopodobieństwo kłódki w tym temacie.. co do tego wieku - nawet jeśliby ktoś podchodził pod 30'tkę to może być z niego jeden wielki dzieciak, którego jakiś bardziej dojrzały 16-latek poziomem przewyższać może d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Co by oftoopu nie bylo: Zeby stac sie modem tego forum (vel awansowac) jedyne co musisz zrobic to zdobyc zaufanie grupy 3majacej wladze - tak zwanej elyty (sry chlopaki, zawsze chcialem to napisac ^-^). Inaczej nie masz szans.
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() aby zdobyc zaufanie, jak to matek napisal "elyty", musisz:
nakrecic dromowi 20 klientow na pacc dostarczyc matkusowi do akademika 2 zgrzewki napojow bombelkowych, te z najnizszej polki odpadaja dodac swojego bota na ircu zglosic do moderatora 1337 postow kazdemu z moderatorow spelnic 3 zyczenia (3 napoje bombelkowe) (mamy demokracje i kazdy glosuje za lub przeciw lub sie wstrzymal ![]() moeratorem nie moze zostac kazdy, trzeba miec uklady ![]() ![]() ![]() ![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() A tak na marginesie po co komu funkcja wyższa niż użytkownik forum. Po co sobie robić problem bycia modem. Trzeba wchodzić na forum, czytać wszystkie posty, męczyć sie z kasowaniem, tłumaczyć ludzią o co chodzić no i trzeba sie użerać z idiotami którzy nie rozumieją za co zostali ukarani. Trzeba czytać na swój temat różne rzeczy, ludzie masowo notki zaczynają wystawiać, no po prostu ciężka i nudna praca. Lepiej być szarym zwykłym użytkownikiem, nie ma się wtedy tyle problemów. A jak kogoś pociąga władza niech sobie da spokój ze szkołą i zostanie politykiem.
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Jak narazie to połowie userów w tym temacie żal dupe ściska, że nie są modami.
@Down Tej gorszej ![]() Ostatnio edytowany przez Oxygane - 22-02-2006 o 10:23. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Oxygane
hehe.. którą połowe? ![]() @MayGyver układy układami, zawsze pozostaje 'kontrola kontroli', ale to już władza z cienia ![]() założę się, że znajdzie się paru chętnych na wykonanie wszystkich punktów tej listy O.o d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#31 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Polin
Moze ktos lubi? :> A tak wogóle to jak dostac kolorowy nick?, podpis pod nickiem czy cuś ? ![]()
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Jak widać, masohistów (czyt. modów) na tym forum nie brakuje ![]() @$cor: Nie chce mi się wchodzić na żadne grupy dyskusyjne ![]() ![]() ![]() Cytuj:
@Topic: Ja to osobiście się cieszę, że nie jestem modkiem. W c*** roboty i nic z tego nie masz, bo noobów nie ubywa ;] @Down: Lepiej "Tempiem fszyskih noobuff!" ![]()
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 22-02-2006 o 14:14. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja chce kolorowy nick
![]() Dam taki przykład: W polityce myślisz, że do władzy wpuszczają ludzi których nikt nie zna? ![]() Forum to forum. Modem trudno zostać. A jak się już zostaje, to chce się być spokojnym userem, i wszyscy się do niego czepiają. ( A la Kaczyński ![]() PS: Ja chce podpis pod nickiem: "Tempie wszystkih noobuw!!". Da się załatwić? ![]() Żart. Nie potrzebuję takiego czegoś.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ UP. Modkowie są dobrze dobrani ,i więcej ich nie potrzeba. Oczywiście modkiem zostać trudno,bo wkońcu nie jest to byle kto. To tak samo jak wybrać prezydenta .Na niego zwala się dużo obowiązków, i odpowiedzialności. Dlatego nie może to być byle Zenek z ulicy. A co do podpisów,one są tylko dla modków.ty tam wstawiasz Parapsychol,czy Siatkarz.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 22-02-2006 o 14:40. |
|||
![]() |
![]() |
#36 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Przyznałem się do błędu :l a to miał być w 40% żart,ale zupełnie nie przemyślany ![]() Może wreszcie zamkniemy offtopa?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Co do prezedenta, to on nie ma tak duzo obowiązków ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Walekifa Cytuj:
A co do eliminowania noobow z forum, wskaz mi quote gdzie napisalem ze od ciebie zaczynam plx
![]() |
#40 |
Zbanowany
|
![]() oj wiek uwielbiam te kłótnie kiedy ktoś wyzwie cię od gówniarza potem zamilknie z braku laku.na tym forum można zostać moderatorem jeśli dużo wiesz o grze tibia(chociaż to tylko 10% moderatorów)Gremlin i Dwim chyba:-) a może mieli znajomości
![]() |
![]() |