![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie Ci to wychodzi
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() ![]() jedzonko dla gości: ![]() ![]() barbarian waraxe ![]() medale; złoto, srebro, braz aha i nikt mi nie powie ze nie cieniuje bo: ![]() ja w tym pracuje-.-,5 odcieni do jednego koloru ![]() ![]() i to by bylo na tyle, o 15:00 kolejna porcja wasz ... (brak pomysłu ![]()
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 24-02-2006 o 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Może... Ja tam nie jestem taką znawczynią jak Limenu, Shan, czy Majin, ale jednak wydaje mi się, że twoje prace mają za mało kontrastu. Kształty bardzo ciekawe, masz fajne pomysły... Ale spróbuje też większej różnorodności barw np. w dark elf secie do tego czarnego dołóż nieco czegośjaśniejszego w niektórych miejscach. nie musi być to szary, ale np. złocisty. Nie odcinaj się też od reszty kolorów - sięgniej po odcienie błękitu i mithrilowej stali, po fiolet i róż. Czasem odrobinka takich barw potrafi dać niezwykły efekt. Najbardziej z twoich wszystkich prac podobały mi się te scrole na początku i kilka book'ów
![]() Powodzenia... PS: Nie dziw się, że nie komentują... Ja dodałam moją pierwszą według mnie "ładną" prackę w PS i żadnego komentarza. No nic, trzeba pracować dalej... Ostatnio edytowany przez Eileen - 24-02-2006 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:A co to jest ta mithrilowa stal???aha i to nie jest dark elf staff tylko cos w stylu katany(jak ogladalas LOTRy to wiesz jakie;elfy mialy cos w tym stylu)
amu mniam wam dam: ![]() noble armor;wygrzebałem gdzies z moich pierwszych prac z paintu (mialem moze 8 lat) ps.jak co to tera mam 10 lat ![]()
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 24-02-2006 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ...
... ... <cisza> ![]() fri comment plax ![]() kolejna porcja: ![]() ninja set wasz... e wali mi to nie mam juz pomyslow na te "wasz costam" ps.jak malo komentow to malo prac,niestety... ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
![]() |
![]() UP
Broń w miare, chociaż komuś może wydawać się dziwna. Legi są nawet nawet, wyglądają jak spr cipów sprzed lat ![]() Przerób katane, bo napewno będzie mnostwo postów na temat jej zlego wyglądu ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:nie bardzo wiem czemu dziwna ta katana, dlaczego
![]() ![]() katanka(edited) ![]() i jeszcze ruski antyterrorysta set: (z nudow robilem ![]() ![]() (ruscy maja biednych antyterrorystow) ![]() UWAGA!UWAGA!Od teraz przyjmoje zgloszenia na itemy!!!
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 24-02-2006 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Cieniowanie spodni beznadziejne - postaraj sie bardziej.
Nie uwazasz, ze Twoje prace powinny byc, eee... wieksze? Bo maja jakies takie dziwne, male rozmiary imo ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:masz racje spodnie nie wyszły...Wieksze???ja robie moje pixelarty w kwadraciku 30x30,aha i milo by bylo gdybys skomentowal katane...
more?? ok: golden ninja armor: ![]() MALE ZASADKI PISZCZIE TAK: skala 0/10 co zle, co dobre ewentualne porady itp ewentualnie cos od siebie (oczywiscie nie offtop -.-)
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Nie widze dużej poprawy... Kształty są beznadziejne i jest mało kontrastu. Wogóle takie plastikowe się wydają. Aha i nie mów mi co mam robić. Patrz na te grafiki i porównaj ze swojimi: http://wop.tibianetwork.net/modules/...op?user_ID=140
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up: ludzie ja dopiero zaczynam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolejne -.-: ![]() szabla arabska ![]() golden ninja amulet
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Arty kiepskie i w dodatku bardzo małe. Postaraj się robić większe bo po tym co widzę to robisz w jakichś rozmiarach około 30/30 albo 25/25, zamiast 32/32 może dlatego efekt jest taki, jaki jest. I zamiast 5 odcieni jednego koloru rób 8 albo więcej. Jak mówił Majin, spędź trochę czasu nad tymi pracami, nie stawiaj na ilość tylko na jakość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up: thx za podpowiedz
![]() ![]() tera w tym pracuje: ![]() tera poproboje z robe'ami, jak sie nie bedzie podobalo to z nimi skoncze ![]() black robe: ![]() i robe of black magic: ![]() PoZdRo
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Nie ciekawe. I ja ci nie mówiłem, żebyś robił takie prace jak Eloryn tylko popatrzał, zobaczył błędy w swojich pracach, oblukał cieniowanie etc. Nie karze co robić mistrzowskich artów... poprostu popatrz, porównaj, przeanalizuj itp.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:ni ma sprawy
![]() ![]() ![]() dark magic plate armor: xD ![]() staralem sie jak moglem ![]() ![]() POZ dro ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Prace takie se, ale biorac poprawkena to, ze masz 10 lat, to w wieku 15 16 powinienes wymiatac (no, moze nie wymiatac, lecz robic porzadne prace)... lecz musisz duzo pracowac, odpuscic se "itimy" i rysowac ambitniejsze prace... w zasadzie to tyczy sie wszystkich, ktorzy czesnie zaczynaja wiec moze to byc rada uniwersalna.
Ostatnio edytowany przez limenu - 25-02-2006 o 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @up: dzieki za rade; tera poprobuje robic zamki jakies itp...(panoramiczne) dostawa za 3 godz pozdro limenu: jestes moim mistrzem i bardzo staram cie nasladowac, sama mysl o tym ze wogole sie do mnie odezwales jest zaszczytem ![]() ![]() ![]() ZRESZTA JA KIEDYS ZROBILEM TROCHE AMBITNYCH PIXELARTOW: ![]()
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 25-02-2006 o 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosiłbym byś zrobił dla mnie 2 sety: Dark Magic oraz Blue Magic. Z góry THX. A prace bardzo fajne, mi się podoba Black set!
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up: sorry fangrek ale szybko tego nie bedzie; ostatnio robie prace zeby dostac sie do MTA...
![]() a tymczasem jak prosil limenu; robie cos ekstra: ![]() zachod slonca pozdro
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Moim zdaniem powinienes uzyc troszke wiecej kolorow, poniewaz zbyt widoczne sa dla mnie przejscia pomiedzy odcieniami (na przyklad zoltego). Ale nie moge powiedziec, ze calkowicie mi sie nie podoba
![]()