|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Cytuj:
... ... dziwne Zazwyczaj osoba posiadajaca e-plate nosi AoLa... Wiec gdyby tego kogos zabili to chyba wzieliby puste cialo... No, mogl miec ten ktos skulla ale wtedy na pewno nie nosil by e-plate na sobie... Chyba ze byl kims dziwnym (zwlaszcza jak dochodzily do niego pogloski ze ktos chce go zabic by zlootowac e-plate) Btw=====> MPA skrot brzmi glupio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() Spoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() Gratz za e-plate'a...
nie wiem czy z tym zabiciem Clema i wypadnięciem e-plate'a to prawda, wydaje mi sie że jednak nie...napewno nosiż by aol lub w ogole e-plate'a by nie nosił... Jeżeli wypadł, to Vateriel i Rostein to Power abuserzy, kazdy przyzna racje, oni chca byc najlepsi pierwsi zdobywac najlepsze przdmioty...zabili bo byli zazdrosni... Tak samo było na Julerze, osoba o imieniu quinton niegdys lvl 60+ teraz 16 (hack?-raczej tak)byl pierwszym ktory zdobyl e-plate'a no wlasnie nie mial go na dlugo.Pewna osoba o imieniu Wakka ranger(knight, POWER ABUSER) majac lvl 70 poszla na demony, i chcial robic solo z Exori (zalosne)zginal...przyszedl Quinton zabil 5 demonów i wtedy Wakka sie wkurzyl i powiedzial ze e-plate jest jego bo jego byly te demony...gdyby przezył wakka ranger te 5 demonów to by dostał e-plate'a (mógł poprostu huntować te demony z kolegami, ale ze wakka myślał, że da rade poszedł i zginął i jego koledz poszli sobie) , wiec kiedy sie dowiedziac o swoim glupim bledzie, nie próżnował poprostu ścigał Quinton'a, który mu tego e-plate'a oddał lub mu wypadł nie jestem pewny, wiem tyle że wakka ranger go zabił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeżeli Rosteinowi wypadł e-plate to GRATZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Gratz panowie
![]() ![]() P.S podroz Dla Raxxela, Rafalw i całej ekipy z Titani ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh ten 1 ss mi sie otwiera i otwiera ijeszcze sie nie otworzyl ale grats dla oby dwoch
![]() Ja tez chce to miec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Na calmerze fajne MPA ale szkoda ze nie widze z Titani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() nic w tym nie wspanialem go widzisz e palte na trade... ja moge wzial na trade sova i co? mam ss walac tu?? lol...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() hehe spoko ja tesh kce MPA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia
Imię: Chaos
Profesja: Knight
Gildia: a Kcesz w Pysk O>o?
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
|
![]() A co Gratz dla Harmoni sie nie należy.A tak pozatym to na zdjęciu nosfe jakoś tak niefotogenicznie wyszedłeś
![]() Pewnikiem wzieleś go dla siebie .BIG GRATZ BY Rage Fury Academy of Moonblade juz niedługo normalne moonblade ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Rosteuin i ekipa zabili clema a ze debil nosil e-plate i niemial AoL'a to mu akurat wypadl... pozniej rostein niechcial mu go oddac bo ponoc e-plate byl ukradziony i rostein chcial dac nauczke kradnac ukradziony e-plate... pojebana historyjka ale kto podskoczy najlepszemu knajtowi na titani...
|
![]() |
![]() |