![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
|
![]() Jestescie zalosni, zenujacy, chamscy i c*** wie co jeszcze koles ci zaufal bo myslal ze ma przyjaciolke a ty go tak chamsko wyc***alas :/ Zauwaz ze on po tym jak stracil G Arma i te BoHy to nawet cie nie wyzwal, nawet nie powiedzial "glupia" :/ A ten co powiedzial ze z tego koelsia n00bek bo nawet uhow nie uzywa, to ciekawe czy sam bys koels zdazyl uzyc gdyby polecialo na ciebie kombo sd + bolty i w ciagu 3 sekund bys dednal -.- A do tego jeszcze dodaj trzesiawke, bo kazdy gracz ktory przywiazuje wage do Tibii dostaje trzesiawki jak ktos chce go zabic, a on patrzyl jak ten zasrany Devo czy c*** wie jaki wychodzi sobie spokojnie i celuje SDkiem -.- Nie mogl nawet wejsc do PZ :/ ***ancy z was -.-
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Dlaczego nie moge robic czegos co sprawia mi przyjemnosc? zazdroscisz mi ze mam z Tibii wiecej rozrywki i satysfakcji niz ty? jesli nie podobal ci sie film napisz a nie piepsz glupot. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
OMG niewiem czy wiesz ale TIBIA to TYLKO Gra... Wiem za dla niektorych tibia to "zycie" no ale bez przesady. Wogole To gratz loota, mozna wiedziec jak sie podzieliliscie? :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Wrocek
Imię: Kerugo on Furora
Profesja: Knight
Gildia: Angels Of The Hell