|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
![]() Właśnie skończyłem robić 5 cz. przygód Ignacego...Jeżeli ją obejżysz skomentuj ten post
![]() 1.Zbiórka najleprzych na głównym placu: ![]() 2.Czekanie na nadejście reszty żołnierzy: ![]() 3.Nagłe przybycie 0,5 z żołnierzy ![]() ![]() ![]() 4.Domyślanie się Ignacego...oraz ded 0,5 żołnierza ![]() ![]() Jeżeli wchodzisz na posta skomentuj go ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Więc jak chcesz napisać "król", to nie piszesz "krul" ;p tylko "krol". Tą zasade wykorzystuj do każdego słowa, a Fake'i rób ze słownikiem ortograficznym ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() @KApecx
Dziecko, ile ty masz lat? Edit: O Crowal, fajnego masz Ava ![]()
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 25-02-2006 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
Thx ! ![]() @kapecx: Weź wyluzuj -.- Nie bluzgam na twój fake, tylko napisałem co musisz zrobić żeby ten fake się czegoś trzymał.
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Crowal: Nie martw sie,do mnie też napisał tego typu PW.
![]() Fake zrypałeś ;/,Niepodoba mi się.Nie wiem czemu ale jest nad tymi żołnierzami tylko 1 nick.Wogóle te wymiociny nie są fajne.Te dwie kolumny też nie wiem co tu robią.Niby miałby to być las...ale drzew nie ma.Tylko zielona trawa. |
![]() |
![]() |