|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: ...
Świat: Aldora
Poziom: 66
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Właśnie szukam 1 osoby do rekrutacji. Brakuje Vermillionowi pomocnika ponieważ powiem w tajemnicy Illex zdradzi Vermilliona i tak powstanie piekło...
![]() @edit Zgłaszać się u mnie!!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=67220 <---Tworzenie świata przez Vermilliona by me and Diabelską Czache wejdź i zobacz ![]() Ostatnio edytowany przez Barraktu - 27-02-2006 o 00:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Ja chce dołączyć do ciebie a nick niech będzie Killer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Fake ma coś z "Przygód boga Elevo" (czy jak-mu-tam), ale w gruncie rzeczy, to mi się podoba... Efekty niezłe, ortografia troche do tyłu, ale jako całość wyglada nieźle. Ocenę, to wystawię pod koniec całości XD
A, jeśli chcesz, tomożesz mnie tam zamieścić... A imieniem jego niech będzie Ignatius. ![]() Powodzenia!
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Mnie tez mozesz wrzucić...Dan....
Średnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: wawa
Imię: Lady Dram
Profesja: Paladin
Gildia: rozpadla sie
Świat: Silvera
Poziom: 39
Skille: 93/43
Poziom mag.: 31
|
![]() hmm..........................
dam ci 7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() No dobra teraz dam ocenę ogólną: 7/10.
Przypomina mi to Przygody Boga Elevo ale nie ma to takiego super klimatu. Jakbyś chciał to zamieść mnie w faku i daj jako mój nick to Mule. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Don i Maul czy jakoś tak was moge wziąć, i sorka, że wygląda to jak przygody boga elevo ale to nie moja wina, nie oglądałem się na inne fake.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To już 4 część Vermilliona jest tu nowa postać Czacha który zmieni puźniej wygląd, tą część zamieszczam ponieważ robie więcej a to przed smak tego co się będzie działo
![]() 1. Vermillion się myje ![]() ![]() 2. Czacha i jego niecne plany, oraz spoglądanie w okno zła: ![]() 3. Vermillion i nowe zdolności Illexa xD: ![]() Comment Plax ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Błe...Ta część najgorsza...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Zero akcji... mogłeś jakieś wydarzenie wstawić... kiedy następna część? może będzie lepsza ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Ta nowa część no comment...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam nadzieje, że ta 5 część zostanie lepiej przyjęta niż 4. Jest w niej odmieniony Czacha ma już własny może fajny wygląd tego się nie dowiem dopuki wy nie ocenicie :p Dobra już zaczynam:
1.Zły Czacha próbuje stworzyć piekło lecz coś mu nie ten tego B) : ![]() 2.Stwarza pomocnika (Adama), który bedzie mu pomagał w tych dniach tworzenia piekła :] i rozkazuje Adamowi napaść na Vermilliona : ![]() 3.Znany nam już Adam spotyka na swojej drodze Vermilliona który właśnie co odkrył własną jazde 8o i daje rozkazy na atak : ![]() 4."Atak klonów" na Vermilliona : ![]() 5.Coś boskiego na te szkarady, lecz one dają loga o.O: ![]() 6.Nagłe pojawienie się Czachy, oraz cios który ma na celu zniszczenie VERMILLIONA: ![]() 7.Unieszkodliwienie Vermilliona na pare dni: ![]() Czy Vermillion wyjdzie ze swojego jeszcze nawet nam nieznanego więzienia, czy może Illex go uratuje. (sorka, że Illexa niema ale miał sraczke) Pozytiv comment plax
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Ta jest juz lepsza od części 4. Fajnie Ci to wyszło ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Duuuuuuuuużo lesze(przedewszytkim dzięki grafikom Kwasa[tutaj ukłon]...Ale ten krasnolud...Totalnie nie pasuje...Chyba że wzorowales sie na Fafik'u Eleva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Teraz o wiele lepjej ale jedno mi nie daje spokoju...
ORTOGRAPHIA! W tych wszystkich fake'ach som błędy i to najprostrze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie, ale jedno mi nie pasuje Miał być Blorex, a nie Adam. A tak to spoko, ten strój czachy jest zajefajny! Za 5 część daje 9/10 za fabułe 10/10 za wykonanie!
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Widze że się wziołeś do roboty, a kwasa to ja sam poprosiłem już wcześniej więc prosze się nie czepiać ok ? No to
PoZdRo |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Thx za dobre komenty...Jedynie musze zrobić jakiś inny kolor krasnoludowi czarno czerwony lub jakiś inny...
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() No , musze przyznać że niezłe.
Ps. Ja też chce wystepować xD !! Nick Rod albo Kraon ( o ile ci sie przydam ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Nawet ładnie... Ale zajeżdża mi tu Elevem i kilkoma innymi.