|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() [wariat mode]Pozbądź się lupierzu lalala kup Snkersa lalala idź do sklepu a potem kup kreta a potem go ziedz ćwir ćwir bum cyk cyk uhaaa!!!
[/wariat mode] 1. Ten ogień 2. XXx says: xxx - źle!!! 3. XXx says: xxx - dobrze ![]() 4. Liepiej brzmi Taaaaaak a nie Takkkkkkk przeczytaj na głos jak nie rozumiesz 5. Mały czajnik to ja 6. Wszystko z "pomoc dla nowych psełdo Fakeowców którym się nie chce szukać w Spritach" (ta nazwa jest leprza) 7. "Potworek jest tutaj A napis tutaj" napisz sobie coś w RL tibi i sprawdź jak to powinno wyglądać 8. Ten fake mnie zrujnował umysłowo Zwariowałem hehe jestem małym czajnikiem lol lala ziom bum!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A więc ten pierwszy obrazek to nie był fake story więc nie wiem co wy mówicie o fabule. A co do pojedyńczych obrazków może by powstał specjalny temat?
Ten czar taki nijaki. Obrazki jakieś długie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() OMG! Siedzieć 5 godzin nad zrobieniem 6 fake'ów! <idiot>
Te 6 fake'ów które zrobiłeś w 5 godz. robi się w 3 min, ok max 10. Ale ludzie nie 5 godzin! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A więc:
- na jednym tle - nie lubie jak ktos pisze orc ...ork guten xD - ten zółty field pod Darkar'em nie do konca dopracowales, te biale przeswituje i psuje efekt ![]() - Krótkie Dobrych rzeczy nie umiem wymienic...chyba reszta jest dobrze zrobione. Ocena: 5/10 Pozdr0
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Nie no , nie jest aż tak źle... Troszke za krótkie ale ogólnie jest ok
![]() 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Do wszystkich madrych panow myslacych ze sa najlepsi i sa na tym forum najlepszymi fakeowcami (czyli dark krissow i innych koterow) :
z tego co widzialem na tym forum ( a jestem tu od dosc dawna ) wszystkie fakei byly podobne - ta sama fabula, malo tla, brzydko wklejone postacie mimo to komentarze byly rozne wiec doszedlem do wniosku, ze "fajnosc" fake wynika z tego kto go zrobil jezeli ten ktos jest nowy to nalezy go zbluzgac tak? a jak kolejnego podobnego fake zrobi ktos bardziej znany to "uaa stary 10/10" jeszcze uzywacie slowa ktorego nie znacie, tym slowem jest slowo "noob" 80% uzytkownikow na tym forum nie ma chyba pojecia co to slowo znaczy nie uwazam ze fake Arnlama jest taki jak wszystkich - nie najlepszy i nie najgorszy zastanowcie sie nad tym |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Imię: Exadif
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 32
Skille: 20/24
Poziom mag.: 41
|
![]() Wreszczie ktoś mądrze mówi.
Wszystkie fake'i tutaj są podobne w niektórych nawet ja dostrzegam błędy ale niee... Wszyscy myślą że jestem noobem, ale niee. To nie lvl postaci swiadczy o tym czy ktoś jest Noobem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Up: wiem,każdy fake ma jakieś błędy(no może oprócz avager'a jego jest chyba doskonały
![]() 1 fake.Bez komentarza.... 2 seria fake'ów.Lepiej ale wciąż żle. 3 seria fake'ów.Znów lepiej ale tylko 2 obrazki i do tego żle napisaleś: ktos says:blablabla powinno być: ktos says: blablabla Więc nie bluzgaj innych tylko weż sie porządnie do roboty. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() No jest fajnie tylko dreczy mnie to ze gadaja ci wszyscy niepisz jakies Koles says:lololo tylko
Koles says: lololo I kurde wydaje mi sie ze nieczytasz komentow zrob wreszcie to ile ludzi Ci juz to mowilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Fajnie się zapowiada
![]() Ale rozkręć akcje ![]() Czekam na dalesze części Grafika: 4,5/10 Akcja : 5/10 Ogólnie : 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta