|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: ~~RETIRED~~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: ~~RETIRED~~
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jedyna mozliwosc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Nie wiem czy ktos juz wspomnial, ale exori vis jest kompletnie bez sensu, nie pomysleliscie o tym ze trzeba stac twarza do dragona a nie na ukos? A dragon puszcza combo najczesciej 100+ wlasnie w strone twarzy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() ja leje dragi tak:
eq mam prawie tkaie jak ty czyli looz. full def i lejesz z rozdzki tempest. na lepczenie nie rob exura vita bo to mana waste rob exura sio "twoj nick" jak masz 230hp~ taktyka jak na bloczenie draga ![]() ja tak robie i to jest po prostu mass hunt ![]() wydatki = o gp czyl izawsze do przodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Stitl
Świat: Harmonia
|
![]() dasz rade ja na 33 solowalem dragi...coprawda troche eq lepsze mam ale przy druidzie to i tka nie ma praktycznie znaczenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 47
Skille: 19/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Jak chcesz sie sprawdzic to sie wybierz nie polować a blokować smoki to dopiero fajna zabawa
![]() A jesli o temat chodzi to spokojnie dasz rade... chociaz moim zdaniem lepiej sie expi w tombach - sporo kasy, zdarza sie dobry loot, nawet zabardzo manaski nie schodza (ja potrzebuje max 4 na 5-6h huntu..., vulcanic rod rox xD), a na lepszym lvlu (tak od 38) mozesz zaczac expic na vampach... jak ci vamp shield wypadnie to sporo zarobisz...
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: zapomnialem :]
Profesja: Master Sorcerer
Świat: zapomniałem :]
Poziom: 29
Skille: 21/26:P
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Sądze że nie powinieneś mieć za dużych problemów. Ja na 29 lvlu sorkiem dawałem sobie rade i na 1 draga schodziło około 2-3 hmm i około 200 many
Imagine how it would be to be at the top making cash money On tour all around the world, tell stories about all the young girls Jeżeli ktoś patrząc na mój profil uważa, że jestem dziewczyną, no to cóż- jestem zmuszony wyrwać mu serce. Wybacz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Napisz do "Kleokli" jak będe online to ci pokaże jak się smoki ubija elder druidem i będziesz mógł nakręcić filmik ze mną, ponadto pochwalisz się kolegą
![]()
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |