|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Buuuuu
|
![]() re: Up
1. Czemu 2 lata? To ze ty expisz 1500 exp na dzien nie znaczy ze wszyscy tyle expia. 2. Jak mial 7 lat to pykal w Clasha i Jack and Daxter na PS2, male dzieci sa bardziej zdolne na komputerze niz ci sie wydaje jesli chodzi o gry komputerowe. 3. Cytuj:
Cytuj:
Btw w tej chwili ma 45 lvl skille 75/73 i zwykle gania po Cyclopolis wiec dlatego ma taki wysoki lvl w sumie przy nieduzym wysilku. Smokow sie narazie boi ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Tu sie wtrące: Jakim prawem 9 latek nie może mieć 42 lvla? he? juś myślałem że z krzesła spadne jak to zobaczyłem hrhr, przecierz to normalne człowiek, mimo że ma 9 lat może sie znać na Tibi lepiej niż ty, pozatym ktoś napisał że takie dzieci nie potrafią obslugiwać komputerów. Przykład: Kumpel z Cafee mając 10 lat zrobił program podobny do painta(może żałosny program ale zrób taki to Ci pogratuluje), gdyby ci zagadał językiem komputerowym to byśnie wiedział o co mu chodzi, btw zchakowanie twojego komputera to dla niego pewnie pestka, chociarz ma 10 lat, ja sam jestem zdziwniony co taki gnojek potrafi :>
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
![]() |
![]() Ja widzialem na tescie jak gosc strzelil z poison storma w 2 warlocki i 4 stone golemy. Wynik=szkoda marnowac many bo nic to niedalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
poprostu ma starszego brata super Moderatora Gremlina i go podobno wszystko na uczyl albo sam sie doświadczył... Nie dziwi mnie to, ze 9latek brat młodszy gremlina ma 42 level sam zrobił i wszystkeigo doświadczył... poprostu młodszi chłopcy bardzo napalone w gry a mu bardzo zaciekawiła ta gra (niektórzy) i tak długo gra, że sukcesy osiąga. Enjoy!~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2004
|
![]() co do luzdi ktorzy testowali poison storma na ludziach nei jest tak przypadkiem ze kazdy czar uzywany na graczu jest o polowe mniejszy...? bo przy kalkulatorze na tej wlasniestronie pisze ze kazdy czar stosowany na graczu jest o polowe mniejszy czyli jak by ten wasz druid walnol tym w potwora to by odejmowalo 24 i w dol ale nadal uwazam ze ten czar jest do bani !! nie ma jak UE (czasami zaluje ze nei jestem sorcem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Dziecko ktore interesuje sie dana rzecza lub gra stara sie zdobyc jak najwiecej informacji na ten temat.A ze nie ma zasmieconego mozgu to dobrze to pamieta i dzieki temu moze to wykorzystac w praktyce.A ze jego bratem jest Gremlnin co mu powiedzial co nieco o grze i czasami pomogl lub wytlumaczyl to sie dorobil pokaznego levelka i skili(domyslam sie ze swiat Non PvP?).
|
![]() |
![]() |