Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-07-2004, 20:57   #21
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

re: Up
1. Czemu 2 lata?
To ze ty expisz 1500 exp na dzien nie znaczy ze wszyscy tyle expia.

2. Jak mial 7 lat to pykal w Clasha i Jack and Daxter na PS2, male dzieci sa bardziej zdolne na komputerze niz ci sie wydaje jesli chodzi o gry komputerowe.

3.
Cytuj:
a poza tym gosc zazucil cos 9 latkom na 42levelu
Cytuj:
to wtedy mozna takie pytanie zadac ale raczej zaden 9 latek nie ma 40 +
Gdzie pisal cos o 42lvl?
Btw w tej chwili ma 45 lvl skille 75/73 i zwykle gania po Cyclopolis wiec dlatego ma taki wysoki lvl w sumie przy nieduzym wysilku. Smokow sie narazie boi , ale z FE sieczke robi jak mu wejda w droge (ja osobiscie wole 2 smoki na raz niz 1 FE).

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-07-2004, 23:41   #22
Realm
Użytkownik Forum

Realm's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork

Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
Realm ma numer GG 1211525
Domyślny

Tu sie wtrące: Jakim prawem 9 latek nie może mieć 42 lvla? he? juś myślałem że z krzesła spadne jak to zobaczyłem hrhr, przecierz to normalne człowiek, mimo że ma 9 lat może sie znać na Tibi lepiej niż ty, pozatym ktoś napisał że takie dzieci nie potrafią obslugiwać komputerów. Przykład: Kumpel z Cafee mając 10 lat zrobił program podobny do painta(może żałosny program ale zrób taki to Ci pogratuluje), gdyby ci zagadał językiem komputerowym to byśnie wiedział o co mu chodzi, btw zchakowanie twojego komputera to dla niego pewnie pestka, chociarz ma 10 lat, ja sam jestem zdziwniony co taki gnojek potrafi :>
stary 22-07-2004, 10:58   #23
Mindslayer
Użytkownik forum

Mindslayer's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2004

Mindslayer ma numer GG 1229078
Domyślny

Ja widzialem na tescie jak gosc strzelil z poison storma w 2 warlocki i 4 stone golemy. Wynik=szkoda marnowac many bo nic to niedalo
Mindslayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2004, 17:20   #24
Methald
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2004

Methald ma numer GG 3486128
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Realm
Tu sie wtrące: Jakim prawem 9 latek nie może mieć 42 lvla? he? juś myślałem że z krzesła spadne jak to zobaczyłem hrhr, przecierz to normalne człowiek, mimo że ma 9 lat może sie znać na Tibi lepiej niż ty, pozatym ktoś napisał że takie dzieci nie potrafią obslugiwać komputerów. Przykład: Kumpel z Cafee mając 10 lat zrobił program podobny do painta(może żałosny program ale zrób taki to Ci pogratuluje), gdyby ci zagadał językiem komputerowym to byśnie wiedział o co mu chodzi, btw zchakowanie twojego komputera to dla niego pewnie pestka, chociarz ma 10 lat, ja sam jestem zdziwniony co taki gnojek potrafi :>
skoro mówisz, że masz 10 lat to sam nie jesteś gnojkiem? I nie wyzywaj innych.
poprostu ma starszego brata super Moderatora Gremlina i go podobno wszystko na uczyl albo sam sie doświadczył...
Nie dziwi mnie to, ze 9latek brat młodszy gremlina ma 42 level sam zrobił i wszystkeigo doświadczył...
poprostu młodszi chłopcy bardzo napalone w gry a mu bardzo zaciekawiła ta gra (niektórzy) i tak długo gra, że sukcesy osiąga.

Enjoy!~
Methald jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-07-2004, 16:10   #25
stukniety druid
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 06 2004

Domyślny

co do luzdi ktorzy testowali poison storma na ludziach nei jest tak przypadkiem ze kazdy czar uzywany na graczu jest o polowe mniejszy...? bo przy kalkulatorze na tej wlasniestronie pisze ze kazdy czar stosowany na graczu jest o polowe mniejszy czyli jak by ten wasz druid walnol tym w potwora to by odejmowalo 24 i w dol ale nadal uwazam ze ten czar jest do bani !! nie ma jak UE (czasami zaluje ze nei jestem sorcem cya
stukniety druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-07-2004, 17:13   #26
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

Dziecko ktore interesuje sie dana rzecza lub gra stara sie zdobyc jak najwiecej informacji na ten temat.A ze nie ma zasmieconego mozgu to dobrze to pamieta i dzieki temu moze to wykorzystac w praktyce.A ze jego bratem jest Gremlnin co mu powiedzial co nieco o grze i czasami pomogl lub wytlumaczyl to sie dorobil pokaznego levelka i skili(domyslam sie ze swiat Non PvP?).
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania