![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Befavaza
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() milion expa w 10 miechów
![]() a tak na marginesie, czy ktoś posiada jakiś mały manual co to tworzenia tych jajek ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Niegrający
Skille: 65/65
|
![]() temat zamknięty
Ostatnio edytowany przez master-pacuch - 04-03-2006 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() zlodzieje staja sie coraz sprytniejsi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blood Spellcaster
Profesja: Druid
Gildia: Bacatranes
Świat: Shivera
Poziom: 32
Skille: 19/22
Poziom mag.: 35
|
![]() True , true...
Wiecie co ? Podziwiam ich. Nie dosc ze maja cierpliwosc do bandy noobow np. autor tematu to jeszcze musza znalesc odpowiednie miejsce i odpowiedni sposob ![]() Ten sposob byl tak efektowny ze mi szczeka opadla jak film ogladalem ![]()
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Przyznajesz się że nooby cię wyrobiły nową wersją starej sztuczki >.> [I już widze jak ich rozwalasz swoim skillem 64 sworda... Tzn. masz szanse, chyba że w czasie walki ukradną ci GSa ![]() Kolejne PS. Znasz się na Tibii mniej niż ci się wydaje jeśli nie wiesz, że: - filmy nie są uznawane przez GMów za dowód - kradzież w Tibii nie jest karana [poczytaj Tibia Rules 10 miesięczny mistrzu...] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Możecie jeszcze raz ten film wyslac
bo juz został pobrany 150 razy a też bym chciał se go obejżeć Pozdro dla wszystkich i dla tibia.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Niegrający
Skille: 65/65
|
![]() zamknijcie temat..
Ostatnio edytowany przez master-pacuch - 04-03-2006 o 09:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Moim zdaniem, nie ma w tym nic, co by miało sens dawania tego na forum. Okradli cię? Trudno masz pecha albo jesteś głupi. Sam kiedyś kilka razy coś zwinąłem innym, przyznaję. W ogóle od kiedy jesteście tacy sprawiedliwi i dobrzy? Czy ktokolwiek z was zdaje sobie sprawę, obrażając kogoś lub kradnąc, co ta osoba może czuć i jak wy byście się czuli? Założę się, że nie raz powiedzieliście "Ty głupi ch*ju" "Je* się na ryj" etc. a kiedy was obrażą/okradną to nagle takie niewiniątka, co?
Może z obrażaniem to zły przykład bo każdy z reguły próbóje zjechać drugiego mocniej ;P Co z tego, że masz film? Gm nie da bana a to niestety świat non-pvp ![]() A ta sztuczka wymagała zgrania i była bardzo pomysłowa ![]() Mam nadzieję, że zrozumieliście co mam na myśli mimo tego, że mój post jest dość chaotyczny. Wracając do innych spraw, wyśmiewając tego 27 sorca, jak on w ogóle śmie do ciebie się odzywać, pokazałeś, że wcale nie jesteś taki mądry jak o sobie twierdzisz. Przynajmniej w moich oczach. Ja gram w tibię rok i kilka miesięcy. I co? Jestem noob? A może dobry gracz? ;> Jeśli zacznę cię obrażać odrazu nazwiesz mnie noobem itp. jeśli cię poprę, to zostawisz to bez komentarza albo uznasz za kogoś kto zna się na rzeczy. I ty twierdzisz, że noobem lub newbiem nie można cię absolutnie nazwać? Za pewne wszyscy myślicie teraz, że się wymądrzam, lecz to zatacza pewien krąg. Zaraz ktoś może negatywnie skomentować moj post. Ktoś kto gra np. 2 lata czyli więcej ode mnie. Poza tym ciągle się podniecałeś, że masz film a thiefów nazywałeś noobami i piz*ami i ch*jami... To na prawdę nie świadczy o 10 miesiącach gry, jeśli nie więcej. Dobra skończe już pierd**ić... ![]() Ostatnio edytowany przez Vrael - 03-03-2006 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzienki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Spox film... Ale krenci mnie to czy oni dostali bana???
Bo ja bym Zaje@*#$ goscie potym jak by mnie okrad...O ile to by było możliwe bo mam 11 lev ![]() |
![]() |
![]() |