|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() noo nie zaraz sie popłacze, kolejny pasjonujący temat o bazyliszku wnoszący mniej więcej tyle samo co poprzednie, czylispekulacjie ludzi którzy nie mają o niczym pojęcia, kilku osób które kiedyś coś próbowały i całej rzeszy prowokatorów którzy twierdzą że znają droge ale jej nie powiedzą. To wszystko jest wielce zabawne ale już nudne, bazyliszek tam bazyliszek tu ile można. Co do zdjęcia to patrząc na to obiektywnie tymi co są zdolni wykonać tego "questa" to knighci koło 150lvl palladyni pod 190 a sorce o druidzi muszą obejśc sie smakiem do 300 czy może wyżej. Dla tych którzy bezwzględnie wierzą że da sie tam dojść i żę ten pan tam był przypomne że było już wiele domniemanych screnów z pokoju bazyla na bardziej renomowanych stronach (tibianews) skończcie sie kłucić bo to nie ma sensu
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Cytuj:
No i znowu juz trzy twoje posty mam kazdy jest smieszny z twojej glupoty koles niepisz na tym forum! @topic bylem tam moim noob charem widzialem bazyliszka ale chodzi ze tylko widzialem bo nieumialem tam dojsc widzialem tylko na battle ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 17/23
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Cytuj:
Juz wcześniej pisałem, że są błędy w tekście... @2 up Ja nigdzie nie widziałem ss'a z pomieszczeniem, w którym jest bazyliszek. Ty to masz takie pojęcie o bazyliszku jak sam CIPsoft, nie? Nie wymądrzaj się bo prawie cała twoja wypowiedż to offtopic, ale trafna jest uwaga o tych lvlach, i to jest kolejny fakt przemawiający za tym, że to fake. Całkiem możliwe, że to ots, a ziomek ma postać o takim nicku jak w rl tibii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ze skrzynki questowej np. to jest "weighing"
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() a mi kurde zawsze po polsku pisze ze cos "wazy" O_o i nie wiem dlaczego?
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() 09:50 You have found a battle axe. Weighing 50.00 oz it is too heavy.
:<?
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dla mnie wyglada to jak autentyk , albo bardzo (ale to bardzo) profesjonalny fake. . Niesety nie wiadomo komu ufac -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Sprawdzilem kilka zeczy, ktore pisaliście, i zgadzam sie z gaveronienem (sorki jak przekrecilem cos, widzimy sie czasem na guardii ![]() Ostatnio edytowany przez Goofy - 05-03-2006 o 19:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @ktos tam
ktos napisal, ze wejscie tam jest wbrew zasadom tibii, wydaje mi ze nie. gdy masz paradox tower quest to piszesz do pewnego npc a on cie teleprotuje do hellgate moze tutaj tez jakis npc teleportuje cie do bazyliszka i potem piszesz dpo bazyla cos i on cie odsyla czy jakos tak ![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
@kejw rat powrócil ej zaden potwor cie nie widzie na niewidce??noob plz
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 05-03-2006 o 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sadze ze to raczej nie fake, porownac mozna 2 niezalezne (chyba x) ) screeny:
http://img80.imageshack.us/my.php?image=basilisk8gw.jpg http://img98.imageshack.us/my.php?image=basilisk8xz.png Chociaz pewne watpliwosci budzi to co mowi bazyliszek: czy npc moga wymowic imie osoby ktora jest w poblizu/rozmawia z nim? Moze orientuje sie ktos gdzie sa te Deeper Mines z drugiego screena? Wydaje mi sie ze w kazo ale nie jestem pewien. edit: juz wiem gdzie ![]() "yeap, just go to the inner kaz mine and go north of the "beware of the basillisk" sign down the hole at the slime mini-mine. Go south there and you can see the basillisk on your battle window. You can't attack it so that should prove that it's an NPC" Ostatnio edytowany przez Pepo.o - 06-03-2006 o 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Profesja: Knight
Gildia: Underground Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
|
![]() rycerz 120lvl:
Z Rookgaard wyszedłeś mając 185 życia, 35 many oraz 470 capacity Obecnie masz 1865 życia, 595 many oraz 3270 capacity a wiec jest tyle capa żeby unieść tego baga. [pominmy reszte eq która pewnie waży DUŻO] ale zwróćmy uwage na ilość HP. max to 1865. na scenie pyl pasek w ok. 80% pelny. a 80% z 1865 to napewno wiecej niz pokaana na screenie wartosc-983. oczywiscie mozna tez dodac to cale eq, 3~~ capa ktore zostalo... ale po co jak i tak widac ze to fake. ![]()
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zobaczcie na druggiego screena pod posagiem rycerza jest kratka na ktorej stoi basilisk po jego prawej jest taki jakby kamień na screenie z rzekomym questem tego kamyczka nie ma wiec fake niestety;/
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik forum