|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
![]() |
![]() Ja na solo dragon chodziłem ze skillami koło 60/60 na 26 lvlu a z druidem to jest łatwiej i jeszcze bloker musi mieć 4 mglv inaczej nic z tego nie wyjdzie no może z ihami lecz mało prawdopodobne pojedyńczy smok jest jak się idzie z amazon camp do góry tam jest taka jaskinia i tam się pojedyńczy smok respi...
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Almexian
Może chodzilo mu o tą dziure kolo kazo ? Ale szkoda SD, jego metodą zawsze bedziesz w plecy (chyba ze wypadnie DH , lub Dshield. @Gremlin Na początek , na sprobowanie najlepiej isc tam kolo kaaz , ale bloker musi go wylurować z kanionu na tą polanke ( jak dobrze pojdzie to ani razu nie oberwie ). Pozatym smok jest wolny , w miare latwo mu uciec . Mimo to lepiej posluchajcie Gremlina , w koncu ma wieksze doswiadczenie w ubijanie dragow ![]() @piotrek 1000 100 - 250 mysle (najwiecej dostalem 179 ,ale chyba to nie bylo wszystko na co stac draga)
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Elblag
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mozecie isc na zamek obok Ab, tylko bloker musi go odciagnac do prawego dolnego rogu (druid chyba nie bedzie dostawal GFB, jesli bedzie dostawal to sorry).
Pod greenshore sie respia 2 dragi (tylko ze tam jest wolny resp i najczesciej jest 1), solowalem tam draga (tak dla sportu ![]() F-wave wali tak najmocniej 170 (cos takiego). Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ja tam kolo kazo zginolem 2x przez smoka
![]() ![]() ![]() a tu jest link do filmu zaglady - http://www.members.lycos.co.uk/zagla...TowerByZag.rec na ktorym rozwalaja kilka dragonow i kilka dragon lordow, mozna sie wiele nauczyc 8) ps. jak sie wstawia linka ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
|
![]() Powiedz mi jak ty chcesz unikac Gfb ??? LOl !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Spoko jest unikac gfb, to trzeba tak jak w matrixie.8)
Na smoki huntowalem sobie z blokerem, lootu zero ![]() Jesli chodzi o ucieczke to jak nie masz lagow to uciekniesz. Smoki to w ogole dziwne stworzenia, raz jak bylem to walnal kilka razy z gfb a potem sie zacial i jakos stal tak i pozwolil zeby go zatluc ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Jestem palkiem i zabiłem już parę dragonów z moim blokerem - 30 + ( w tym 1 na solo bez straty uha
![]() ![]() ![]()
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mam pytanko.
Czy opłacało by się chodzić od tego miejsca co pokazał Vijeg do kanionu? Czy byśmy musieli długo czekać? Co ile się respuje dragon w tym miejscu co pokazał Vijeg? Ja bloker 24 knight blokowałem 2 dragi na raz z bright swordem. Był jeszcze pallek 28 lvl skille 67 dista i druidek (który panicznie się bał dragonów =/ ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() siema
mam 30 lvl 4 mlvl skile 66/64 i pozyczonego gs-a i poszedlem na draga a co to tego dochodzi boje sie go blokowac a co dopiero zabic wchodze do draga i niewiem jakim cudem z 515hp zostalo mi jhakies 80-90 mialem critika i zaczolem dragona z hmm nawalc i zabilem go i zeszlo mi 12 uhów na draga -.-
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() F wawe od 100 do ~170hp najsilniejszy jakiego
widziałem jeśli chcesz smoka nabij 25 i znajdz sobie knajta z 35 up i bij z kumplami w dragon lair ![]() ![]() miłych wrażeń
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() od jakich skillsow mozna blokowac draga (bez koniecznosci korzystania z 12 UH
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Niektore wypowiedzi mnie rozwalaja Oo
Ja ostatnio dragi blokowalem na 29 levelu z kuzynem 18 lev 25 magiczny druid, ja blokowalem on strzelal z hmm, szlo nam 1-4 uh (waste xD). Bloker na pewno da sobie rade ale musi sie uhac na ~250hp, masz ladny elv i mlev wiec beda niezle hity i szybko bedzie draga ubijac, radzilbym jednak zarzucic mana shield jezeli nigdy na dragach nie byles (wez tez pare sd jakby co) po jakims czasie sam zalapiesz gdzie stac zeby nie tracic duzo hp/many. Na aldorze zsolowalem draga na 27 levelu ze skillami 54/52 eq p-set k-axe drag shield, poszlo troche hmm i 7 uhow (nie wierzycie to dam fote ) Na miejscowke polecam greenshore kolo thais, zpaytaj kogos w grze na pewno pokaze ci ten resp. Ataki draga: ~100-170 f-wave ~1-80 lapa ~60-105gfb
Niros - 22:28 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Contendo of the Next-Generation (Abhorred). |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() To może ja podam hity Dragona, poniwarz widzą kompletne rozbierzności...
Pazurami dragon zadaje obrażeń sztuk od 0-120 GFB od 40 do 120 FW od 100 do 160 Widać więc, iż combo wynosi 400 hp! |
![]() |
![]() |
#36 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Cambo smoka to max 2 F wave i 3 GFB w ciagu sekundy ![]() Niestety potwory nie maja exousted ![]()
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2004
![]() |
![]() pojedynczy respawn jest kolo greenshore jest dzuira w ktorej sa 3 zwykle orci i 1 spearmen.
![]() ![]() ![]() no znam jeszcze drugi resp kolo rotow w thaisi dziesh w prawo przebijasz sie przez obozowisko spearmanow czaly czas w prawo 8) uwazaj tam kolo lawy aby fd nie spotkac:evil: w prawo az do konca tunelu i tam bedzie tabliczka "dragon room" mam nadzieje ze ci pomoglem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ja ostatnio sie wybralem na draga na 25 lvl najt (byl jeszcze 16 lvl najt ale niewazne) ale jak mnie dopadly 2 ds i drag na raz to wrocilem :/
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() A ja mam takie pytanko, a mianowicie jesli jestem sam i wyskakuja mi 2 dragi i DL to kogo mam bic 1 ?? bo bilem najpierw draga, potem dl a nastepnie draga tyle ze mi zeszlo ~1,5 bp UHow i bylem bliski zawalu 8)
PS knight ![]() PS2 Nie proscie mnie gdzie to bylo bo: 1) Nie mialem czasu lukac na mapke, balem sie o wlasna dupe 2) nawet jakbym wiedzial to i tak bym milczal jak grób PS3 Jak juz wspomnialem nie mialem czasu robic SS'ow ale chyba mam screena przy cialach (dla niedowiarkow widac "You lose XX hitpoints ..." bo na pewno nie pisalem czegokolwiek zeby nie bylo widac dmg.
#40 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
1. Zeby to przezyc rycerzem z tak mala iloscia UH to musiales miec 80+ lvl i skille 90+ (moze sie pochwalisz jak sie nazywa twoja postac?). 2. W czasie walki nie miales czasu patrzec na mape, ale po walce miales klamco , pozatym 1 DL i wiecej smokow to znam 2-3 mozliwe miejsca: - Thais Dragon Lair, najpierw spotyka sie DL w waskim na 1 kratke przejsciu) - Deeper Fibula (biegajac do okola wlazl bys na nastepne 2-3 DL) - Mozliwe ze Dracona (wejsc tutaj przez przypadek nie wiedzac gdzie sie jest jest niemozliwe). 3. Kogo bic? Najpierw siebie w piers i przyzekac sobie ze nie bedziesz wiecej klamal. Pozniej smoka pierwszego, pozniej drugiego a na koncu DL.