|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to nie my zaczelismy ta wojne, tylko oni, a to ze Triniti padla nie bylo jedynym powodem wojny ... niewiem jak reszta ale ja nie pozwole sobie zeby jakis 10 lvl obrazal moja matke ... n/c ...
PS. skonczylo sie 12:0 ;]
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() o ile wiem Zremb w RA jest twoja "zona",a jesli obrazil twoja matke no to bym postapila tak ja ty.Dobra nie chce sie kłócic bo to sensu nie ma.
Pozdro dla Ise:*
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ta sytuacja przypomina mi tą z niejakim Eternal Cidem i gildią Hessling :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() aa i filmiku nie bedzie, tzn pewnie bedzie ale mi nie dziala chyba Ise cos zwalil ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu tak uwazam poniewaz ten gracz Bzi Bzia Bzio ma w comencie
°°°My Sweet Husband: Zremb°° .Czyz nie mam racji ![]()
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Isecross
Profesja: Elite Knight
Poziom: 58
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Mloda dzieki za Pozdro =* Pamietajcie ze jutro zeznia bedzie kontynuowana ![]() Sry za bledy ![]() @Mloda jak ona niezmieni sobie comenta to tak ma ![]() Ostatnio edytowany przez Isecross - 05-03-2006 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() widze ze cała ekipa jest pozdro all :*
wsadził bym fotki tu ale nie wiem jak ... ![]() jutro cdn. ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czyli ja moge zabic bo ostatnio mi dziewczynka podpadla i chyba nie widziala kogo bije ![]() Mysle ze sie nie domyslasz kim jestem Ise? No cuz...bywa :*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() aff, rowno trzy minuty temu Sent Ashenvale [Chemical Force/12 Paladin] uwalil Ice Kamil'a [Rojal Assasin/wtedy 17 drut] ;] wiec na dzien dzisiejszy 13:0 ^^
@edit niezauwazylem posta Grebol'a! jest 16:0 ![]() Ostatnio edytowany przez TraP - 05-03-2006 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Isecross
Profesja: Elite Knight
Poziom: 58
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Owned! Downed!
Pierwsze słysze o takich gildiach na azurze.... ![]() A tak serio to zastanówcie się ludzie co robicie. Zamiast rozwijać postacie bawicie się w jakieś wojny i myślicie że jesteście pro pvp masthah'z..... I jak mi ktoś powie, że walczy o wolną Azure to rzuce na niego klątwe dzikich rosomaków z RPA. _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit @up WOJNA JEST Z TEGO POWODU, ZE ONI PIERW ZABILI NASZEGO A POTEM PRZEZYWALI! KUR.. MNIE MOZE WKURZA ZE PODCHODZI DO 20 LVLI WYZSZEGO OD SIEBIE JAKIS NOOBEK I JEDZIE "twoja stara daje dupy za free" I TAKIE! WIEC JA SOBIE NIEPOZWOLE, A WIEKSZOSC Z RA WLASNIE TAK SIE UMIE ODZYWAC! WIDAC ZE SA TO JAKIES 10 LETNIE DZIECI I MY IM CHCEMY POKAZAC ZE JAK NIEPRZESTANA TO MOGA SZUKAC NOWYCH SWIATOW! -.- Ostatnio edytowany przez TraP - 06-03-2006 o 14:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() E ty Fiszbin wypraszam sobie nie mam 10 levela jak nie zauważyleś to oczy umyj .A pozatym wszystko zależy jakie sie ma skile a nie level!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
racja, w tych gildiach tez sa niezle lvl przyklad: Zremb, Sir Longinus, (z RA raczje nieznam nikogo ;p)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
@TraP Jeśli ktoś cie denerwuje wyzywając, spamując, itd to jest taka wspaniała opcja jak "ignore". Jeśli wasi "wrogowie" nie mają wysokich lvl'i to nazwałbym to nie wojną a PK... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak checsz zobaczyc pk to sobie idz na folde i pochodz troche ... ogolnie troche przesadziles ... aff ...
Retired. ![]() Ostatnio edytowany przez ZrembAzura - 06-03-2006 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ~~~dO fiszbina wsumie masz racje ale widzielm ludzi ktorzy ieli 14 lev i za***ywali 40 levele.Wszytko zależy od doswiadczenia bo nobby na wojnie nic nie pomogą.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Cytuj:
/\ proponuje ban dla tego pana za avatar.... @Topic Smiesznie to sie czyta, rozpisujecie sie o tym na kilak stron jakby to byla naprawde wojna. A ja tu widze fragi zrobione na noobkach >20lvl ehhh... Walczcie, walczcie, spoko ale czy jest sens o tym rozpisywac sie na kilka stron? Franiu (12lvl) zabil Zenka (19lvl) 34,5 :0,9
12:37 Wycaz: gazetka tibijska why is she hunting? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: