|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() człowieku na katedre sa dwie drogi przez outlaw champ, bezpieczniejsza, troche dłuższa ale idziesz przez obuz bandytów wiec masz troche expa na start; druda trzymaz sie rzeki prosta bezposrednia droga, ale pezy odrobinie pecha mozesz spotkac zlurowny klan minosow, ale dasz sobie z nim rade bez wątpienia i masz jeszcze z nich exp i loot (czy to pech)
A jeżleli chodzi o GSa to błogosławiństwo tam spotkać GSa, wystarczy ze troche uciekniesz i GS znika ale błogosławieństwem jest to że prawie napewno kogoś zabil i masz loota Expić bym ci radził na tym lvl na PoH na minosach i cycach |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() Ja sie troche zacząłem cykac jak na katedre szedłem i zobaczylem padnietego gs'a. Ale wystarczy isc przy rzece i bedzie spox
![]()
Ostatnio edytowany przez Panoramix - 18-03-2006 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Przestańcie panikować! Przecież każdy normalny gracz nosi ze sobą zawsze przynajmniej 1 bp uh, a to spokojnie wystarczy do zlurowania GSa na 50 pól od jego respa, który jest umiejscowiony daleko od katedry i, co za tym idzie, wystarczy do zniknięcia GSa.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Hakiko
Profesja: Knight
Gildia: Exterminators Of Harmonia
Świat: Harmonia
Poziom: 30+
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Mama mi zabrania mowic
Imię: Morderczy Hank
Profesja: Elite Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 88
Skille: nvm
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak ktos nie lurnie to niema
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: żory
Imię: Voperiamus Hele
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 25/25;)
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Idz w zdluz rzeki a jak cie bedzie gs gonil uciekaj na outlaft camp (on tam zniknie) i nie wchodz pod zadnym pozorem w las kolo rzeki tam sa mino magi - Jak bedziesz uciekal nigdy nie idz glebiej na Poha ! Tylko uciekaj w strone Outlaf Capm i trzymaj sie rzeczki (kratke kolo niej)
Ostatnio edytowany przez Voperiamus Hele - 24-03-2006 o 12:35. |
![]() |
![]() |