![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Imo od samego poczatku nie zmieniasz zupelnie nic - robisz tlo, jakas prosta ramke na to, wklejasz rysunek, dodajesz podpis. Wszystko, co jeszcze dodajesz do prac, to jakies proste filtry.
Nie podoba mi sie, zero ewolucji.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() masz oczywiscie całkowitą i nie skazitelną racje tylko nie wiem co poprawiac bo mi nie poradzacie co, jak:<
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i znowu jak avager mówi zryte sygnaturki. Zrób coś od początku do końca sam, bez żadnego wklejania. Najlepiej tapetkę, fotomontaż albo pixelart. A co do tych sygnaturek to nawet fajne i ładnie zrobione.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Cytuj:
Piszesz, żeby zrobił coś od początku do końca sam - to jak zrobi fotomontaż? Do tego momentu myślałem, że fotomontaż to jakieś przekształcenie istniejącego zdjęcia, ale chyba się myle z tego co widzę ![]() @Temat Slawekmag ma rację. Nie musisz koniecznie robić fotomontaży, ale coś z rozmachem, większym zaangażowaniem. Pościągaj sobie jakieś pędzelki do photoshopa i kombinuj z warstwami oraz kolorami. Narazie się cofasz. A sygnaturki Ci nie wychodzą.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No tak rzeczywiście ![]() @topic Zrób może jakąś abstrakcję
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() spróbowalem jak mowiliscie i nie wiem czy mi to fajnie wyszło ; >
![]() a to tak na dodatek ![]() ostatnio sie w psie nie bawiłem :< obiecuje ze popracuje nad poprawa graficzek w wolnym czasie
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() No fajnie! Oby tak dalej!
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Tylko co to ma przedstawiać? Z tego co widzę wyciąłeś gościa z 1 planu (niezbyt dokładnie btw.) i na tylny plan zastosowałeś jakiś filter. Dodałeś skale szarości i tyle. Postaram się np. do tego rysunku dodać jakieś swiatła, kolory - nie wiem, pokombinuj
![]()