|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Nie wiem czemu ale wydaje mi sie że po wybuchu atomówki zostaje popiół i kilka ścianek.A tu ogień se płonie,trawka wesoło rośnie,lawa se płynie i ciała z krwią(lol)Te efekty można b.łatwo wykonać(filtry->efekty świetlne->super nova i tak dalej)Jedyne co dobre to te 2(lol2) oufity.
Róbcie dalej.Fabuła sie zapowiada ciekawie,ale nie schrzancie tego i nie trzymajcie sie kwesti Super Hiper Mega Herosa.(SHMH) |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Rosputin
Profesja: Sorcerer
Gildia: -- może kiedyś -- :P
Świat: Askara
Poziom: 22
Skille: WoDB/23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Aha wykrwawia sie i jest umazany w trawie dlatego jest zielony
![]() Mi sie skojarzyło : zielony + bomba atomowa ( promieniowanie ) = = ghoul z Fallouta... Grunt, że wygląda fajnie ![]() Zgadzam sie z przedmówca co do trawki i całej rzeszty ![]() Ostatnio edytowany przez Mc.Twist - 11-03-2006 o 14:44. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() @Oetra
Ten Jochny to niebedzie super hero a super uciekacz xD a Barraktu hmm nic do niego niewymyslilem tylko powstanie ;P |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Też chce mieć komputer wkomponowany w biurko!!
A tak ogólnie mi się nawet podoba ;p
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() @Bielik
Powiem ci tyle może to nie był komputer tylko podkładka na biurko. Tego narazie się nikt nie dowie. Next part nie wiem kiedy najpierw Przemcio Zencio musi zjeść ![]() @edit Moje powstanie sam wymyśliłem!!!
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. Ostatnio edytowany przez Alchander - 11-03-2006 o 15:08. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Ale ja zrobilem do niego teren napisy itp. a ty najwazniejsze w tym efekty ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() ty sie lepiej zajmij przygodami zenka
ogulnie nienajgorsze a za to ze ci pomógł Alchander to bedziesz mial 8/10
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Rookgard
Stan: Rookstayer
Imię: Alan Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: (brak)
Świat: Obsidia
Poziom: 9
Skille: 16/17
|
![]() Draku czepiasz sie ZRÓB najpierw porządnie swojego fake!-.- A Przemek nie przejmuj sie rób dalej!Chce siebie tam zobaczyc
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sinico
Bierzemy cie...będziesz moim złym pomocnikiem tylko daj ksywe jaką chcesz mieć.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Rookgard
Stan: Rookstayer
Imię: Alan Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: (brak)
Świat: Obsidia
Poziom: 9
Skille: 16/17
|
![]() JA oczywiscie nik Sinic
Aha i do twojej swiadomosci ;] Przemcio, Rajczi, Draku mnie dobrze znajo...Przemciu nie zdziw sie ze ja zyje ;] Mam XP i sciangnalem se Gg i nie chce dzialac :/ PLX KOMENTOWAC MOJ FAKE nazywa sie moj 1 fake (wiem ze chyba taka nazwa jest zakazana ale ja o tym nie wiedzialem xD) Przemek naprawiłem GG numer:1320362 Ostatnio edytowany przez Sinico - 11-03-2006 o 18:58. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo Sinic myslalem ze przepadles xD napisze ci potem na GG wreszcie masz XPka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daje tego posta bez niczego. Poprostu Przemcio Zencio robi next part i, żeby nie było double posta daje tego.
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() no to sie szykuje trzecia część xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Wygodne siedzonko przed kompem
Imię: Paladyn Damissimo
Profesja: Paladin
Gildia: Uprising
Świat: Danera
![]() |
![]() Po prostu super!! Kiedy będzie ta trzecia część?
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry ale wczoraj niemoglem wstawic wiec wstawiam dzisiaj ;P
czesc.3 Jochny znalazl niezywego czlowieka ktory mial dobre ubranie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------- C.D.N Komentujcie! Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 25-03-2006 o 14:56. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ciekawa fabula i fajniejsze wykonanie niz w pierwszej czesci! 8/10
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałem tylko dopowiedzić, że to na ostatnim obrazku z Jochnem to mutacja jest.
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Robi się ciekawie... skoro to już trzecia część to nadeszła pora na ocenę. Tak więc:
Pomysł: 10/10 (Wcześniej nie było fake o wybuchu bomby) Wykonanie: 8/10 (STRASZNIE PUSTO! Żadnych ruin, dziur itp. sama pustynia) Ortografia: 4/10 (No comments...) Ogółem: 6/10 Jakby brakowało Tych Złych(TM) to mogę wejść w rolę jakiegoś zmutowanego czarnoksiężnika ![]() ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Rosputin
Profesja: Sorcerer
Gildia: -- może kiedyś -- :P
Świat: Askara
Poziom: 22
Skille: WoDB/23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Robi się ciekawie , 8/10 ...
No wreszcie jest pustynia a nie trawka ![]() Ostatnio edytowany przez Mc.Twist - 12-03-2006 o 13:38. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Alph~
Hyhy tos mnie z ta pustynia rozwalil ;P wiesz co to pustynia wogule? Na pustyni jest pusto a to chyba widac ze chodzi o pustynie jak jest piasek nie? @Down LUL pytaj sie Barraktu a nie mnie ;P Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 12-03-2006 o 14:14. |
![]() |