|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() chciałem tylko powiedzieć jeszcze że strona zaczyna pojawiać się na coraz to nowyszych adresach..
kolejny to http://********grams.blog.on(nie wchodzic tu)et.pl/ a oto cytat z niej Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() o bosze!byłem na tej stronie....omało nie padłem...
chaslo do acc i skrzynki, nazwa skrzynki, numer acc..moze mu jeszcze podac nómer kąta bankowego?! tacy ludzie są śmieszni, ale niektórzy się nabieraą ![]() ach....co on se myśli? I co mu przyjdzie z tego? to ze zabierze newbie lether bootsy?. No, ale zdarzają sie noby co mają conieci i się nabierają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() ten debil naprawde dóżo na tym zarabia... jest tak aktywny i tyle osób hakuje że zbierając same p-sety i inne może dóżooo zarobić
Nowy adres tej stronki: (cut)hcr_karolek.webpark.(cut) Teraz już nie możn być penym żadnego adresu... ![]() (znalazł sie jakis tydzien temu kut*a i bedzie hakował ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() heh, ja widzialem stronke, nie pomoge wam w adresie, to bylo cos jak www.tibia.costam.org i bylo napisane "The best fansite of Tibia" I zeby sie zarejestrowac na tej stronie trzeba bylo podac passy... Jak ziom to reklamowal to dostal SDkiem ode mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Hmm ja wejde na ta stronke i zobacze w kodzie o co chodzi i powiem wam
Nie zhakuja mnie raczej bo robie Formata Dysku... ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() Najlepsza Metada na te jeb... Keylogery i trojany i mase innych gówien jest zawsze Niezawodny LinuX !! ( sam bede go instalował) i wszytkie wirusy itp. beda mnie mogły ...........
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]()