|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Hm.. nie sadze, aby zmienili bh po updacie. Sorcem go wzialem meelee -.^
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ja na okolo 50 lvl lubie bic bh ponieważ jest z nich ładny loot, szybko sie bije, 0 UH po prostu wymarzony stwór a po update jest jeszcze lepiej, wypada z niego rozdzka, mana sie szubbiej odnawiawia i exury mozna czesciej wzucac, bh dla knighta to drobnostka, postacia co ostatnio gralem (bo ostatnio nie mam czsu na tibie) zabilkem bh na 13 lvl z niespecjalnymi skillami po okolo 45 i wcale nie zjechal mnie do reda, wiec podsumowujac bh jest bardo przyjaznym potworkiem, elder bh podobnie różni sie tylko ilością życia i potworkami które przywoluje, jest mocniejszy ale tez ma se w niego ladne hity
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Nie rozumiem, jak można mieć problem z zabiciem beholdera knightem. Wystarczy przecież ustawić sobie leczenie w macro i możesz wtedy spokojnie do niego dochodzić w trybie gonienia przeciwnika i nie musisz się martwić o wyleczenie.
|
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Wieksza przyjemnosc dalo by mi skopanie ci zada bez macro ;- )))
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() mam 39 lvl skile 67/67 5 lvlm daje rade bez uha (z 160 hp)
ale polecam na 18 lvl ze skilami yyy 50/50 poniewaz Beho wali combo nie sciemniam ostatnio zebralem w 1 "turze" 110 hp ![]() ![]() ![]()
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja 2 beho bilem moim knightem 20 lev noble armor d hammer p legs strage helmet pol hp mi zjechaly i cala mana poszla (skile 45/45)
a teraz moim sorcem 26lev z wand of cosmic 200 many idzie na 1 (sam wand i ze 2 razy leczenie) ![]() Ostatnio edytowany przez Diego'Odin - 19-03-2006 o 16:07. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master of Thunders
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Czy po update oplaca sie dalej chodzic na mass hunty na beholdery knightem? Jaki lvl i skille, zeby szybko skurczybyka zabic? 2-reczna, prawda?
![]()
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Zakopane
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Ja kinghtem na 14 levelu z skilami 44/43 rozwalalem beholdera solo i nie potrzebowalem nawet 1 iha, co prawda zostawalo mi z 110hp ale dawalem rady.
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: przed kompem
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
|
![]() topicaz close.
powod: wygadany juz, zuzyl sie;]+ bylo takich topicow mnostwo it was 5 months ago, I was noob thaz all... |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() To po *** go odswiezasz?
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja moim 15 knightem beha bralem 3-4 hity ze skillami 50/50 i Dragon Hammerem (wiadomo ze tu eq nie ma nic do rzeczy za wyjatkiem broni). Co do UH? Zadnych - ja nawet 4 mglv na nim nie mam
![]()