Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-05-2006, 20:17   #21
Mike12
Guest

Domyślny

ja swoim palkiem zaczolem juz expic od 20lvla i jakos uchodzilo mi ale tak zeby sie zwracalo to dopierdo na 75 discie i 45lvlu gdzie chodzilem na -3ukrytej jaskini.do panow ktorzy twoerdza ze scaraby sa dla knightow:czy ja wiem palladyn tam tak samo wymiata jak knight a z dobrym dystansem nawet lepiej....
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-05-2006, 20:26   #22
Kapix
Zbanowany

Kapix's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
Kapix ma numer GG N.I.E.W.A.Ż.N.E.
Domyślny

Boze ludzie mieliscie kiedykolwiek palla???? Ja od 15 lvlu siedzialem na scarabach i od dista 53 na samym poczatku Kyry jak bylo pelno osob online. I dawalem rade! Tylko musisz uwazac, zeby ci zza plecow nie wyszedl drugi. Teraz mam 86 level i nie mowcie ze jestem noobem i ze sie nie znam bo to wy mowiac ze scaraby sie sa dla palla sie nie znacie. Zreszta polecam 5 kopalnie, czyli taka ukryta ktora musisz wykopac tak jak tombe, ale wy wszyscy mowiacy ze scaraby nie dla palla pewnie nie wiecie gdzie ona i nie wiecie ze tam sie robi lajtowo 30k expa na godzine na ostatnim poziomie
Kapix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania