|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() ja swoim palkiem zaczolem juz expic od 20lvla i jakos uchodzilo mi ale tak zeby sie zwracalo to dopierdo na 75 discie i 45lvlu gdzie chodzilem na -3ukrytej jaskini.do panow ktorzy twoerdza ze scaraby sa dla knightow:czy ja wiem palladyn tam tak samo wymiata jak knight a z dobrym dystansem nawet lepiej....
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Boze ludzie mieliscie kiedykolwiek palla???? Ja od 15 lvlu siedzialem na scarabach i od dista 53 na samym poczatku Kyry jak bylo pelno osob online. I dawalem rade! Tylko musisz uwazac, zeby ci zza plecow nie wyszedl drugi. Teraz mam 86 level i nie mowcie ze jestem noobem i ze sie nie znam bo to wy mowiac ze scaraby sie sa dla palla sie nie znacie. Zreszta polecam 5 kopalnie, czyli taka ukryta ktora musisz wykopac tak jak tombe, ale wy wszyscy mowiacy ze scaraby nie dla palla pewnie nie wiecie gdzie ona i nie wiecie ze tam sie robi lajtowo 30k expa na godzine na ostatnim poziomie
![]() |
![]() |
![]() |